Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» A magyar sztárok, művészek, énekesek stb. a múltból élnek!

298 levél
Válasz 05.01.14. 15:51 #59
davide
Kösz a szolidaritasotokat tenyleg jolesett. En peldaul a hosszu hajamat azert nem vagatom le, mert kutatasi terepmunkanal nagyon nagy elönyömre szolgal. Rengeteg olyan szubkulturaba nyerek betekintest ahova atlagembereknek nincs lehetösege.
Masreszt en a nöi tanarokkal föleg a fiatalokkal 90%ban rafazok.Mintha csak a mageneletük kudarcait rajtam akarnak kitölteni.
Ui: Tisztelet azoknak a tanaroknak akikre az alulirottak abszolut nem vonatkoztak.
1188 levél
Válasz 05.01.14. 14:04 #58
Ödön
szóbeli vizsgákon sok múlik a szimpátián, mint ahogy az a való életben is van. én is kaptam már rosszabb jegyet, mikor még hosszú volt a hajam. emiatt aztán gyorsan le is vágattam. a férfi tanárok a csajokkal elnézőbbek, viszont a női tanárok meg inkább a fiúkkal. de nyilván egy vizsgán erre jól rá lehet játszani, úgy kell viselkedni, hogy szimpatikus legyél a tanárnak.
a válogatott vizilabdakapus Szécsiről hallottam egyszer, hogy az eltén az egyik vizsgáján gratuláltak neki a sikereihez, és további jó eredményeket kívántak neki, és nem is vizsgáztatták tovább.
4370 levél
Válasz 05.01.14. 13:59 #57
Kalwa
Ez szerintem az ország oktatási intézményeinek kb. a 80-90% -ban így van sajnos, ahogy leírtad.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
298 levél
Válasz 05.01.14. 13:35 #56
davide
A tanarok hozzaallasatol függ. En 32 evesen nyertem felvetelt a Szegedi Egyetemre es eleg sok tanar ugy allt hozzam hogy miert nem dolgozok mar, miert foglalom a nappalisok helyet. Na ezeknek a tanaroknak baromi nehez volt bebizonyitani hogy az elmult 15 evet olyan neprajzi kutatasokkal es utazgatasokkal töltöttem ami a szakmaban nagy elönyömre valik. Raadasul elvegeztem egy maganegyetemet is közben es mas egyetemeken is voltam vendeghallgato.(a diakok sikereire egyebkent nagyon feltekeny jopar tanar, ugyhogy legjobban akkor jarsz ha mindent eltitkolsz elölük. Mihelyt erzik a konkurenciat beparaznak:'majd ök bebizonyitjak hogy te nem is vagy olyan jo arc')
Szegeden megtörtent hogy egy csaj akivel eggyütt tanultam ugyanazt a tetelt huzta ö 5öst kapott nekem meg azt mondta a tanar ugyanarra a feleletre hogy na jo azert megadja a kegyelem kettest. Közben meg minden kerdesere tudtam felelni es mast mar nem is tudott volna kerdezni. Nalunk rendszeres az hogy a csajok par frappans bemagolt mondattal megusszak. masoknak meg addig teszik fel a keresztkerdeseket amig csak lehet.
1188 levél
Válasz 05.01.14. 12:07 #55
Ödön
nem volt a srácnak semmi ismerőse, úgy sikerült neki. egyébként sok más ember is volt úgy, hogy minden protekció nélkül simán végiglógta az egészet. itt igazából arról van szó, hogy minimális bejárással és minimális tanulással is meg lehet csinálni a vizsgákat (puskázás, másolás, mellébeszélés, stb.).

az biztos, hogy a professzorok gyerekei mindenhol óriási előnyöket élveznek, és a legnagyobbak ráadásul csak az egyetem után jönnek, mikor el kell majd helyezkedni.

hogy másik példákat is írjak, egyik haveroma közgázra járt és mellette rengeteget sportolt (szvsz többet is, mint egy hivatásos sportoló, mert ő szerette/szereti csinálni, de nem profi szinten), és nem a tanulással volt elfoglalva, különösebb gond nélkül leállamvizsgázott.
ami még személyes tapasztalatom, volt barátnőm angol-politológia szakra járt az eltén, mellette kb. ezer más dolgot csinált, és mindegyikre volt ideje a suli mellett. vizsgaidőszakban tanulgatott egy kicsit (akkor se vitte túlzásba), és tök jó jegyekkel sikerültek a vizsgái, egy-két tárgyat meg elhagyott, ha épp nem tetszettek neki. mesélt barátnőiről, akik egy szakkal szórakoztak ott, és félévente sikerült nekik egy-két tárgyat elvégezniük, mert egyszerűen lusták voltak többet tanulni. nyilván nem ezek a legnehezebb egyetemek, de ilyen is van, ha vki tanulni akar.

amagyar egyetemek nagyon jók világviszonylatban ezzel együtt, a nyugati egyetemek a mo.-iaknál sokkal rosszabbak. egyszerűen az egész nyugati világban gyenge az oktatási rendszer, a diákokat pedig nem érdekli a tanulás, csak a karrier miatt járnak oda.
7035 levél
Válasz 05.01.14. 11:43 #54
Aruns
No igen, de az orvosi a legszubjektívebb vizgarendszerrel "büntetett" része a magyar felsőoktatásnak (a rengeteg szóbeli vizsga miatt - nekem csak egy ex-barátnőm, nővérem férje, meg pár cimborám járt oda, én mást végeztem, de elég sokat hallottam tőlük) Nemrég is meséltek egy tök debill gyerekről, aki mindig megcsnálta a vizsgáit. Nem lehet, hogy a skizofrén csoporttársad valakinek a futtatottja volt? Mindenki ezt meséli mint legirritálóbb dolgot az orvosin, hogy a professzorok csemetéi ugyanazért mindig sokkal jobb jegyet kapnak, mint a "csak utcáról beszakadt" mezei userek, akik sokszor örülhetnek, ha átengedik őket.

A nyugati egyetemek (itt NY-Euról beszélek, nem a nevenincs USA egyetemekről, aminél nálunk még egy gimi is nehezebb!) mindenesetre ennél jóval könnyebbek, mint ami nálunk van, hidd el.
Az elit egyetemek NY Euban és az USA-ban is színvonalasabbak az átlagnál, de azoknak sem minden kara és az oktatás átlagszínvona szerintem mindig is nagyon gyengus volt/lesz a legtöbb helyen; pl. találkozva pár Sorbonne-ra és egyéb menő helyre járó félanalfabéta idiótával, sok mindent másképp látok az ottani elit egyetemekről is.
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
1188 levél
Válasz 05.01.14. 11:19 #53
Ödön
ezért tudom nagyjából, hogy mennek nagyjából a dolgok. itt már inkább beültetett őssejtekről van szó, mint edzéstervről!
1188 levél
Válasz 05.01.14. 11:16 #52
Ödön
ok, hogy legyen összehasonlítási alapod: egyik csoporttársam négy éven keresztül skizofrén volt, és évismétlés nélkül úgy elvégezte az egyetemet, hogy csak az államvizsgával volt gondja és nem mert elmenni, de fél év múlva sikerült neki. és a srácról kilóméterekről látszott, hogy hülye, mégse buktatta meg senki, kettesekkel, hármasokkal átment.

énmeg tényleg nem vittem túlzásba, felsőbb években legalább heti egy szabadnapom volt, volt olyan tárgy, amire be sem jártam. utolsó évben viszont tényleg rengeteget lógtam, szinte minden szigorlatra úgy mentem, hogy meg fogok bukni, mert alig tanultam. az államvizsga sem volt nehezebb. igazából sajnálom is, hogy nem csináltam mellette mást is.(ráadásul én nem is számítottam lógósnak, mások sokkal többet ügyeskedtek. direkt csak a saját apasztalataimat írtam csak le, ha tudnád mi volt még nálunk, igencsak meglepődnél!)

mondjuk sportolni nem sportoltam közben túl sokat, az biztos, de ez az én lustaságom miatt volt.

ezek csak a saját tapasztalataim
4172 levél
Válasz 05.01.14. 11:09 #51
gothmog
Mondjuk szerintem abban benne van a tudománynak a nem-dopping része is. Jobb edzéstervek (megfelelő tréning, erőnlét), helyes táplálkozás stb. De mintha te is rövidtávfutó lettél volna, úgyhogy tudnod kéne, nem?
Endure. In enduring, grow strong.
1188 levél
Válasz 05.01.14. 11:06 #50
Ödön
az emberek feje nem számítógép, ezért van, hogy évtizedek múltán már egyszeres olimpiai bajnokokra talán nem emlékeznek. de ez teljesen természetes dolog, ha jobban belegondolunk.

élsport pedig manapság nem képzelhető el dopping nélkül. mindenhol csalnak, csak a gazdagabb országokban ez olyan fejlett szinten megy, hogy nem lehet kiszűrni. a mi módszereink sem voltak rosszak, lényegében nem is tudtak elkapni minket. (kivéve persze néhány buta esetet, mikor a vizeletben úgy tudták kimutatni, hogy a sportoló azt hitte már tiszta) de gondolj bele, te mikor tudnál mondjuk 10 mp alatt lefutni 100 m-t? vszínűleg soha! régebben miért nem futott senki 10 mp-n belül? teljesen nyilvánvaló...
4172 levél
Válasz 05.01.14. 11:05 #49
gothmog
Bocs, de Ödön orvosi egyetemet végzett (az meg nem a könnyebbek közül való), és ugyan nem profi szinten, de végigsportolta az egyetemi éveit. Úgyhogy szerintem tudja, hogy miről beszél...
Endure. In enduring, grow strong.
7035 levél
Válasz 05.01.14. 10:59 #48
Aruns
Előbb ki kéne próbálnod, mielőtt hülyeségeket beszélsz. Tőlünk nyugatra vannak ilyen ovodás színvonalú felsőoktatási intézmények, nem itt (és ott sem mindegyik) Nálunk is van néhány, de éppen nem a legnehezebbek (és ez néhány szak: esztétika, humán szervező, stb - ilyesmik).
Meg persze mielőtt meint elkezdenéd nekem osztani az észt hozzáteszem, hogy a magyar felsőoktatásban 10 éve veszek részt(hallgatói és oktatói státusszal vegyesen) és voltam külföldi egyetem hallgatója is, úgyhogy nem csak képeskönyvekből van összehasonlítási alapom.
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
1188 levél
Válasz 05.01.14. 10:58 #47
Ödön
abban igazad van, hogy rögtön suli után nem tudnak gyakorlatot szerezni. de a mai világban nem is lehet elképzelni, hogy vki két teljes karriert felépítsen. a sportolói pályafutása alatt (ha jól megy nekik) rengeteget keresnek úgyis. más kérdés, ha vki egy kevésbé népszerű sportot csinál: abban persze hogy nincs olyan nagy pénz, mint egy érdekesebb sportágban, ha egyszerűen nem érdekil az embereket (emiatt is mindig sírnak). miután befejezte a sportolást, bizony a sztárnak is el kell mennie kezdőként gyakorlatot szerezni, na de épp ezaz ami az ilyen nagy sztároknak már derogál. persze a legtöbb élsportoló kialakít olyan kapcsolatot pályafutása alatt, amiből jól megélhet utána.
2842 levél
Válasz 05.01.14. 10:52 #46
borotvapenge
"De azért Te sem gondolod komolyan, hogy valakit azért kéne fizetni az élete végéig, mert egyszer, fiatalkorában szerzett egy olimpiai aranyérmet?"
Én eddig azon hogy nem érdekelnek senkit sem azt értettem, hogy nem törődnek azzal amit elértek. Nem csak anyagi vonzatokra gondoltam.

..mondjuk ilyen olimpia után, ami után aranyérmeink közül egy csomót csalással szereztek, lehet nem is érdemli meg némely sportoló, hogy emlékezzenek rá.
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
2842 levél
Válasz 05.01.14. 10:47 #45
borotvapenge
Az elöbbiekben mint tudjuk senki sem vitatta, hogy tanulhatnak és tanulnak az élsportolók. Én ha visszaolvastok a szakmai gyakorlatról beszélek. Megvan a diplomája a delikvensünknek. Mire megy vele, ha semmilyen szakmai tapasztalatot nem szerzett még hozzá? Mert ugye te az egyetem után elmész melózni, de ő meg sportol. Sokat és még többet. Külföldön más. Ott ezekkel a sportolókkal reklámoztatják a kozmetikai termékeket, fogyókúrás cuccokat, autókat, stb.. Azoknak biztos nem kell félniük attól miből fognak élni.
De ugye nem biztos hogy igazam van, csak ezeket hallom és olvasom.
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
1188 levél
Válasz 05.01.14. 10:46 #44
Ödön
azért ne essünk túlzásokba! a legtöbb egyetemen (állítólag ezek a nehezebbek) annyit lógsz, amennyit nem szégyellsz, tanulni meg ugye nem szokás, ráadásul mostmár bevezették a kreditrendszert is: nincs évismétlés, annyi tárgyat veszel fel amennyit akarsz, annyit hagysz el ezek közül, amennyit akarsz(kis túlzással). ezek mellett ne lenne ideje bkinek is másra? szvsz a magyar egyetemeket már úgy is végig lehet bukdácsolni, ha vki be se jár, csak megfelelő értelmi képesség kellene hozzá...
7035 levél
Válasz 05.01.14. 10:45 #43
Aruns
Amit tegnap este nyomott a TV az öregtől (MTV1) az is egy jól eltalált kis műsora volt anno és be is olvastak neki miatta (ez a ruha teli kitüntetéssel, aztán meg kacsa a fejen szíven ütött néhány elvtársat azonnal)
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
1188 levél
Válasz 05.01.14. 10:39 #42
Ödön
az előzőben írtam, hogy főleg a fociedzőkre gondoltam, akik tényleg nagy pénzeket akasztanak, vagy a sportvezetők, akik nagyot markolnak. de a jól menő úszóedzők is jól keresnak, stb. ráadásul ezek feljebb is kapaszkodnak majd a ranglétrán...
4172 levél
Válasz 05.01.14. 10:39 #41
gothmog
De azért Te sem gondolod komolyan, hogy valakit azért kéne fizetni az élete végéig, mert egyszer, fiatalkorában szerzett egy olimpiai aranyérmet? Más meg mondjuk élete végéig gürcöl egy bánya mélyén, tizedannyi pénzért?! Az egész túl van misztifikálva, a sportolók túl vannak értékelve (legalábbis közvetlenül a versenyek után, aztán persze jól elfelejtik őket, ami meg a másik véglet).

Szerintem a normális az, ha a sportoló a vágyott sikerek elérése után igenis beül az iskolapadba. 30 éves korára szerez valamilyen szakmát, és akkor még el tud helyezkedni. De nagyon sok sportoló érdekes módon tud tanulni az élsport mellett is, és érdekes módon nem olyan megerőltető a kettőt együtt csinálni (Nekem volt az egyetemen olyan évfolyamtársam, aki országos bajnok volt hétpróbában, és az a napi két óra edzés, meg az évi egyszeri tatai edzőtáborozás simán belefért a programjába, csak ritkán voltak gondjai emiatt).

Az az igazság, hogy sokan egyszerűen lusták tanulni, illetve nem is mondják nekik, hogy tanulni kéne, nehogy elkezdje más is érdekelni őket, és csökkenjen emiatt a teljesítményük. Igazából sok felelőssége van ebben az edzőknek is, a már kiskorukban ebbe az irányba terelt sportolókat nem igagzán lehet hibáztatni azért, hogy csak a huszas éveik végén, az újabb sikerek elmaradozásának kezdetekor döbbenek rá, hogy semmit sem tudnak kezdeni az élettel.
Endure. In enduring, grow strong.
9789 levél
Válasz 05.01.14. 10:30 #40
Gillette
"az edzők igenis túl vannak fizetve mo.-n talán még a sportolóknál is jobban"

Itt konkrétan kire gondolsz? Mert szvsz ez nem igaz. Azért mert van egy Lothar Mattheus nevű szöv. kapitánya a magyar labdarugó válogatottnak még nem kéne álltalánosítani. Mo-n igen is az a helyzet, hogy az edzők alul vannak fizetve.


Gerry: Közbe tanuljanak sportolás mellett. Nem lehetetlen pl. Füzi Ákos is jogi doktorátust szerzett és Kovács Ági is tanul az úszás mellett.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
1188 levél
Válasz 05.01.14. 10:29 #39
Ödön
mondjuk ez főleg a focira igaz (amit írtam), de a csapatsport-edzőket sem kell sajnálni. az egyéb edzők közül meg az jól él, akinek sikeresek a versenyzői. ami jó is így.

mondjuk engem kimondottan idegesít pl a csapó "dudi", aki már a heti hetesben is feltűnt, és állandóan jön itt nekünk, hogy ő milyen nagy sportoló volt annó, ki nem hagyott volna egy lehetőséget sem, hogy a mostani vizilabdasikerek kapcsán ne ő beszéljen a tv-ben.
1188 levél
Válasz 05.01.14. 10:24 #38
Ödön
egy sportoló, ha élsportoló akar lenni, vállalja a kockázatát, hogy lesérül, abba kell hagynia, stb. erre még az élsport előtt gondolnia kell. tehát vagy nagyon jó lesz, és utána meg tud élni ebből élete végéig, vagy nem jön be neki, és nem. ilyenkor bizony el kell mennie dolgozni, mondjuk teszemazt boltba eladónak, mint bmilyen átlagember. egy sztár viszont erre nem képes.

ráadásul sokan képesek tanulni élsport mellett, ergo ez se lehetetlen, hanem azon múlik, mennyire szorgalmas az illető.
304 levél
Válasz 05.01.14. 10:22 #37
Ominozia
"az edzők igenis túl vannak fizetve mo.-n talán még a sportolóknál is jobban, a szakvezetőkről nem is beszélve."

ezt máma a tévében is hallotam.
azokból is lesznek edzők akik elötte tegyükföl élsportolók voltak.
tehát a késöbiekben ez is egy megélhetési lehetőség nekik.
talán jobb is..........


Az élet fáj!
1188 levél
Válasz 05.01.14. 10:18 #36
Ödön
az, hogy vki miért hagyja abba, nem befolyásolja, hogy utána el kell kezdenie dolgozni, ha meg akar élni vmiből. Most akkor a volt sportolókat állami pénzből finanszírozzák?

az edzők igenis túl vannak fizetve mo.-n talán még a sportolóknál is jobban, a szakvezetőkről nem is beszélve.

egy sportoló ugyanúgy tud gyakorlatot szerezni, mint bki más: elkezdi alul, ha jól dolgozik, előbbreléphet. csak épp egy volt sztársportoló erre nem hajlandó. sokszor hallottam ezt a dumát a tv-ben, hogy nézzük meg, volt olimpiai bajnokaink milyen rossz körülmények között élnek, stb. égetik saját magukat ezzel, nem értem miért csinálják.
304 levél
Válasz 05.01.14. 10:16 #35
Ominozia
nem értek egyett.

nekem van egy osztálytársam aki 4-es 5-ös tanuló kapott már jótanuló jósportoló kitünteést vagy mit.
ő minden nap fél nyolcra jön iskolába de már elötte volt úszni.

tehát lehet valaki egyszerre élsportoló is úgy hogy közben még tanulni is tud.
Az élet fáj!
2842 levél
Válasz 05.01.14. 10:06 #34
borotvapenge
Egyetértek
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
8074 levél
Válasz 05.01.14. 10:04 #33
Gerry
A dolog korántsem olyan egyszerű. Az élspotolók már általános iskolától kezdve sportolnak ennek szentelték az életüket, és a többségük ezek mellett nem tudodd tanulni is. Hihetetlen energiák és kitartás kell ahoz, hogy valaki élspotolóként elvégezzen valamiféle felsőoktatási intézményt.
HA abbahagyják az aktív sportolást, akkor már nagyon nehéz újra visszaülni az iskolapadba, arról nem is beszélve, hogy mire befejeznek teszem azt egy főiskolát/egyetemet, addigra már köregednek a kívánatos munkaerő kategóriából-hiszen tudjuk jilyen viszonok uralkodnak ezen a területen-.
Úgy beállítani az egészet, hogy "idióták, miért nem tanultok vmi szakmát" nagy meggondolatlanság.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
2842 levél
Válasz 05.01.14. 09:57 #32
borotvapenge
sztem ha valaki sokáig versenyszerűen sportol, hozzászokik a "küzdelemhez". Ezek nem fognak neked sírni könyöradományért, olyat még nem halottam. Az viszont biztos bántja őket, hogy miután nem versenyeznek, esetleg meghalnak az egész addigi életüket elfelejtik (kivéve néhány ismerős és sportoló). Jó példa Papp Laci és a Stadion.. vagy a fejfája, mert ugye sírköve nem volt..
Miért nem ért máshoz? Hehe.. ez vicces. Tanul is meg minden (jobb esetben), de szerinted hol tud gyakorlatot szerezni? Milyen cég veszi fel, ha egész évben edzőtáborok, versenyek, versenyekre felkészülés megy? Viszont jó edző válhat belölle. Azok meg biztos túl vannak fizetve..

Koko: nem azért hagyta abba, mert lesérült, hanem mert kiütötték. Azért beláthatod ez más tészta. Saját akaratából hagyta abba és nem kényszerűségből.
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
1188 levél
Válasz 05.01.14. 09:26 #31
Ödön
pont ezaz, miért nem ért máshoz? miközben sportol, jól keres (ha jól megy neki), kinyalják a seggét, stb. közben kellene gondolnia a jövőjére. a koko jó példa, ő keresett annyit, hogy jól éljen belőle később is, most meg el tudott helyezkedni, és tanul is. aki meg lusta a sport után vmi rendes szakmát tanulni, az meg mindenfelé sír, hátha kap vkitől.
2842 levél
Válasz 05.01.14. 09:21 #30
borotvapenge
Ebben azért néha belegondolhatnál.. A srácot felkarolják mert jó úszó. Huszonöt éves koráig mondjuk versenyszerűen úszik. Aztán tudomisén lebetgszik, balesete van, stb.. Mit kezd utánna? Gondolom pénzben sem lesz eleinte gondja (valami biztosítást biztos kötnek rájuk), de nem ért máshoz. Ha már nem hozza az aranyakat akkor nem kell senkinek. ..tudomisén elmegy műsorvezetőnek mint a Koko, akkor meg azért utálják. szal néha együtt lehet érezni velük
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
2842 levél
Válasz 05.01.14. 09:17 #29
borotvapenge
Mindenféle irányból...
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
9771 levél
Válasz 05.01.14. 09:16 #28
vally
Azért Csisztut te is elkapád, nem?
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
1188 levél
Válasz 05.01.14. 09:14 #27
Ödön
a másik ilyen kategória meg a régi sportolók: feltűnik vmelyik itt-ott, a régi sikereit ecsetelgeti, na és persze, hogy milyen sanyarú a sorsa most, mennyire nem becsülik meg őt, pedig milyen sok dicsőséget hozott az országnak, stb...
2842 levél
Válasz 05.01.14. 07:52 #26
borotvapenge
"Eleve egy 10 millió lakosú országban sztárokról beszélni - erős túlzás." - hehe, ez olyan mint a "Lenni vagy nem lenni"-ben: Itt nálunk világhírű..
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
2590 levél
Válasz 05.01.13. 19:55 #25
Tódee
Egyetértek, a régi "sztárok" semmit nem csinálnak (ha meg még is, attól az Úr mentsen meg minket), a mostaniak meg még rosszabbak.A média nyomja őket ezerrel, és a sok hülye azt hiszi, most ez a király.Megy a néphülyítés rendesen.

Eleve egy 10 millió lakosú országban sztárokról beszélni - erős túlzás.
There's only one rule of metal: PLAY IT FUCKIN' LOUD!!!
1188 levél
Válasz 05.01.13. 09:58 #24
Ödön
igazad van, abszolút nem erről szól ez a topic!
3802 levél
Válasz 05.01.12. 19:27 #23
Rohamoszti
VV Pandora POWAAAAAAAAAAA!
2284 levél
Válasz 05.01.12. 14:56 #22
Daedalus
Sztem a Gáspár Laci gyerek egész jól tud. (de ez nem ebbe a topicba való)
"?"
2284 levél
Válasz 05.01.12. 14:55 #21
Daedalus
2842 levél
Válasz 05.01.12. 14:55 #20
borotvapenge
azért Majkát és a zenét egy lapon említeni..
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
298 levél
Válasz 05.01.12. 14:52 #19
davide
Egyetertek az elöttemszoloval! nezzetek meg:
www.chameleonrecords.hu
Nagyon profi magyar elektronikus zeneszek es senkiböl nem lett SZTAR es nem is akarnak azok lenni, inkognitoban dolgoznak es nagyivben szarnak a különbözö medias sztarcsinalo menedzserek fejere. Tavaly nyaron is elküldtek valami diakSziget nagyarcot a busba es igazuk van! Nehogy mar a nyul vigye a vadaszpuskat!
929 levél
Válasz 05.01.12. 14:41 #18
wyclef
Nekem a kedvencem szavam itt magyarországon a médiába a "sztár" szó. Mert ma már ha valaki 2 szer benne volt a tévébe az már sztár.

Én azért nem bírom ezeket az embereket mert mondjuk vegyük a zenét. Rohadt jó körülmények között képesek kiadni valami szart és akkor örül a fejük hogy a második héten platina lemez lett. Míg pölö a magyar underground-osok saját pénzből sokkal jobb és minőségibb cuccot tesznek össze mint pölö majka papa (nevetséges) és a többi zupa sztár.
[Coolio | lvl 29 | Human Warrior | BloodScalp]
298 levél
Válasz 05.01.12. 14:25 #17
davide
A Hofi nemcsak nagy nevettetö volt de nagyon komoly jazz feldolgozasokat is csinalt, sajnos ebböl csak nehany került fel a lemezeire. Par nagyon jol sikerült cucc csak TV felvetelen letezik.
Remelem hamarosan keszitenek ezekböl feltuningolt hangzassal videoklipet! Na persze nem remixre gondoltam attol isten ovjon!!!
4172 levél
Válasz 05.01.12. 13:31 #16
gothmog
Az egy nagyon nagy műsor volt. Máig él bennem az emléke.
Endure. In enduring, grow strong.
3009 levél
Válasz 05.01.12. 12:58 #15
Herr Hauptmann
Akkor ua A végén próbálták hazatolni a biciklit
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.
4172 levél
Válasz 05.01.12. 12:50 #14
gothmog
És a nagyon nehéz embereket láttad (szintén szilveszteri)? Amikor a Nádas nőnek öltözött, a Boncz volt a férje, és a Markos volt a riporter, és a téma az volt, hogy ufók ejtették teherbe a Nádast. Ott kurvára bírtam a Bonczot, amikor azon a mély, érzelemmentes hangon bele-beleszólt a beszélgetésbe, hogy "Ja, ufót mi! Azt' mé'r volt rajta postástáska!"
Egyszerűen szarrá röhögtem magam.
Bár lehet, hogy ugyanarról a műsorrlós beszélünk, mert annak egy falusi kocsmás jelenet volt a vége.
Endure. In enduring, grow strong.
458 levél
Válasz 05.01.12. 12:15 #13
Mann
Az semmi mi a helyzet mondjuk Matyis és a hegedűs és társaival akik fognak egy régi csárdást nyomnak alá egy dance alapot és kész a nagylemez. Ennél már csak az Mc hawer szánalmasabb akik még arra sem veszik a fáradtágot, hogy egy noormális dance alapot megcsináljanak monoton 4/4 az egész új album. Azér Aradszky Laci meg ezek még mindig többet tettek le az asztalra Komár meg főleg, de ők meg lassan kiöregednek mint ahogy az a réteg akiknek ők a kedvencük ( 50-60 évesek) és alig várják a névsort meg a szuperbulit vasárnap esténként.
3009 levél
Válasz 05.01.12. 11:58 #12
Herr Hauptmann
Ha Gálvölgyi só, akkor inkább már Markos-Nádas-Boncz, de sajnos az utolsó név miatt már ez is a múlté... Egyik kedvencem egy szilveszteri adás volt, ahol valami kocsmában voltak és beszélgettek össze vissza és amikor név kerölt szóba, Boncz mindíg beszól: "Az is meghalt?!" Akkor kiröhögtem a belem rendesen...
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.
1188 levél
Válasz 05.01.12. 11:43 #11
Ödön
nagyon jól emlékszel te erre a csajra! néhány éve volt már és még a nevére is emlékszel? szóval neked az ilyen "kaszáspókkinézetű" ronda csajok jönnek be?
4172 levél
Válasz 05.01.12. 11:41 #10
gothmog
Egyettértünk, bár én a Hajóst, kis adagokban csak, de bírom. Azóta nézek bele időnként a Heti Hetesbe, hogy szerepelget benne. Rohadtul bírom, amikor beszól egy-egy okoskodó-okostojás "beszélgetőtársának". Annak a kis madárfejű Teddykének (akinek a Hócipőjét mondjuk mindig elolvasom, mert Villanyállat Rulez') például nem egyszer lohasztotta már le a vigyort az arcáról, és ez nekem nagyon jól esik.
Endure. In enduring, grow strong.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.