Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Johnny Depp lesz a whiskys rabló

21647 levél
Válasz 05.03.01. 00:08 #47
padavan
Pitt-el nézd meg a 12 Majom, v a Harcosok Klubja c. filmet. Valami eszméletlen a srác ezekben is.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 05.03.01. 00:07 #46
padavan
Ja, aláírom, hogy biztos frankó volt a Karib-ban is. Az azért elég lol, hogy vígjátéknak fogtam fel azt az első 30 percet, amit megnéztem belőle, nem?
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
6926 levél
Válasz 05.02.28. 20:57 #45
Death man
Egyik legjobb az tény.
Tavaly is csodálkoztam hogy nem kapott Oscart.
Most a ÉN Pán Pétert ugyan nem láttam de sztem abban is nagyot alakitott.
Amit a Karib tengerbe lenyomott azután ez tény ...
Még ha a film nem is műfajod ( sztem azér jófilm ) azér akkoris amit alakitott az nagy volt.
! ! ! DE OTT NEM VOLTAK NŐK ! ! !
9789 levél
Válasz 05.02.28. 20:30 #44
Gillette
Akkor egyik. Bár Brad Pittel azért vitatkoznék. Blöffön kívül engem nem nagyon hatott meg.

A karrib tenger nem vígjáték hanem kalandfilm.
Amúgy meg Jhonny Deppben pont azt bírom, hogy sokoldalú. Minden műfajban képes maradandót alkotni.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
21647 levél
Válasz 05.02.28. 20:18 #43
padavan
A legjobb azért szerintem túlzás. Ott van De Niro, Cage, Pitt, stb.
A karib tenger abszolute nem a műfajom, ezért nem tetszett. Nem vagyok oda a vigjátékokért.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
9789 levél
Válasz 05.02.28. 20:11 #42
Gillette
Sztem a Karib tenger kúrva jó film. Jhonny Depp meg fenomenális benne.

Most nézegetem az imdb-n a filmjeit és nem hiszem el, hogy még nem kapott oscart. Pedig sokak szerint jelenleg a világ legjobb színésze.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
21647 levél
Válasz 05.02.28. 20:09 #41
padavan
Akkor én is kisribanc vagyok... Szerintem a Karib-tengeri bárgyú kirándulásán kívül nem nagyon vállalt szerepet gáz filmekben.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
261 levél
Válasz 05.02.28. 20:05 #40
Kulacs
Johnny Depp a kisribancok kedvence
Milliárdnyi légy nem tévedhet: egyél szart.
8074 levél
Válasz 05.02.12. 17:45 #39
Gerry
Tény, az átlag amerikai számára élet az USA-n kívül mérsékelten létezik, s mint ilyen "mérsékelten létező"-ről nem is tud nagyon semmit. Azonban -bár ezt nem szokás reklámozni- az átlag magyar se tud sokkal többet a világról, mint amerikai társai-ezzel lehet vitatkozni, anyázni, de ettől még tény marad. Persze, az is tény, hogy a honpolgárok túlnyomó többsége a legtöbb államban síkhülye.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
1645 levél
Válasz 05.02.12. 16:19 #38
Gerico
Még egy ok, amiért utálom az amerikaiakat...azt sem tudja, hol van Magyarország, de azért szidja...
"Ha valódi, akkor általában egyszerű, és ha egyszerű, akkor igaz." - John Lennon
15516 levél
Válasz 05.02.10. 22:27 #37
Silent
Na ez kibaszottul felbasszta az agyam

Olvassátok el a szöveget:

7 snaps: Hungary is a great country! # Whiskey robber-great character, funny method, and a good heartde man from a poo country...Transylvania... # F*ck u ....our country is great and wheater u like it or not his going to become freegin famous in ur shitty country thanx to johnny depp u assh*les # to snaps: Your countrry is great??? Piece of shit!!!
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
2842 levél
Válasz 05.02.10. 13:51 #36
borotvapenge
Nem láttam, de meg fogom nézni. De nekem nem igazán szimpatikus egy valódi bűnöző. Egy Hudson Hawk szerű fiktív figura, nah az más. ..vagy a Széftörők balekjai, de egy valódi bűnöző iránt nem érzek szimpátiát. ..max akkor ha nagyon jó oka van a bűnre, max akkor látom igazoltnak a dolgot.

Egyébként amit kiszabtak rá (15 év) azt én is soknak tartom, 6-10 bőven elég lett volna. Biztos ezzel akarták jelezni, hogy nem szép a rendőrséggel packázni. Kíváncsi leszek, ha kiderül valami a móri bankrablásról, esetleg elkapják a gyilkosokat, nah akkor mi lesz.

..és igazad van. Ha már bűnt akarsz elkövetni, akkor milliárdos nagyságrendű legyen, mert akkor a töredékéért meg tudod vásárolni magadnak a felmentést.. elég szomorú, de ez a helyzet.
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
9789 levél
Válasz 05.02.10. 13:36 #35
Gillette
Nem találta a bíróság minden kétséget kizáróan bizonyítottnak a legsúlyosabb vádat, miszerint Ambrus elkövette volna az emberölés bűntettének kísérletét, amikor egy ízben a III. kerületi Heltai Jenő téren történt rablását követően az őt üldöző járókelők felé lőtt, több ízben. Németh Lászlóné bíró szerint a katonaviselt Viszkis könnyűszerrel eltalálta volna üldözőit, amennyiben ez lett volna a szándéka. Azaz, szándéka eshetőlegesen sem terjedt ki emberélet kioltására.

Bár akadtak olyan nyomozati vallomások, miszerint Ambrus célzott lövéseket adott le, illetve nem csupán a levegőbe, hanem embermagasságba is lőtt, a bíróság szerint ellentmondásos vallomások alapján nem lehet tényállást megállapítani. Volt olyan tanú, aki a tárgyalóteremben, egy másik tanúval történt szembesítés során gondolta meg magát és módosította álláspontját: lehet, mégsem célzott lövést adott le Ambrus. A helyzet iróniája, a rendőrségen a felismertetés során mindkét tanú egy teljesen kívülálló személyre mutatott rá, miszerint azt üldözték. Ugyanakkor a fegyverszakértő úgy látta: nem kizárt hogy az elsőrendű vádlott a levegőbe lőtt, mert a helyszínen nem találtak becsapódási nyomot.

index.huNem mentik föl bűnei alól. Ő is bűnösnek vallotta magát amiért kész bűnhődni csupán a módszer nem tetszik. 15 év fegyház! Ennyit a gyilkosok szoktak kapni. Ráadásul az igazi bűnösök, a milliárdos rablók most is szabad lábon vannak és vezető szerepet töltenek be Mo. politikai és gazdasági életében. Kulcsárt nem foglyák elítélni, Tocsikot felmentették XY meg miniszter.


Láttad a Frei Dosszié 2004. 11. 15-ei részét? Ott nagyon jól elmagyarázzák a helyzetet, hogy miért alakult ki az emberekben bűnöző iráni szimpátia. Ha nem nézd meg. Tv2.hu-n még fönt van.(a baloldalt fölsorolt műsorok egyikét kiválasztod, elinditod a lejátszást és akkor a megjelenő ablak jobb oldalán ott a Frei Dosszié.)
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
2842 levél
Válasz 05.02.10. 09:50 #34
borotvapenge
"volna is" sorry. helyesebben: "dolgozhatott is volna"
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
2842 levél
Válasz 05.02.10. 09:49 #33
borotvapenge
Láttad a "15 perc hírnév" című filmet? Aszem ez volt a címe. Arról szólt, hogy van 2 orosz/ukrán tag akik milliomosok akarnak lenni. Ezt úgy képzelik el hogy megölnek egy pár embert, a média elkezd foglalkozni az üggyel, őket majd elkapják, nem beszámíthatónak adják ki magukat, aztán mikor pár év múlva szabadulnak akkor a filmes jogokból, meg ilyesmiből meggazdagodnak. Nem volt egy nagy szám film, de rávilágít arra, hogy a média ilyen senki bűnözőkből is "HŐSt" tud faragni.
Egyébként meg mindegy, hogy célzott vagy nem célzott lövés volt-e, emberre lőt. Egyébként ha az általad említett tulajdonságai felmentik a bűne alól, akkor legyen neked, én mindenképpen elítélem. Ha meg ilyen "úriember" ahogy leírtad, akkor akár dolgozhatott volna is.
De ezen nem veszünk össze.
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
9789 levél
Válasz 05.02.09. 18:54 #32
Gillette
Nana. Egy sorozatgyilkost még véletlenül se kéne egy lapon említeni egy bankrablóval pláne nem a Whiskyst. Ambrus Attila soha nem akart megölni senkit! A menekülés közben leadott 2 lövés nem volt célzott lövés.

Hogy miért lett "hős"?
Jókor volt jó időben. A kommunizmusból lábadozó Magyarország, ahol a hivatalos szerveknek 0 tekintélye volt pont tökéletes helyszín volt arra, hogy népi hőssé váljon. Ráadásul nem egy egyszerű bankrabló volt. 6 évig csinált bohócot a rendőrőkből, volt stílusa okos, inteligenés mégis egyszerű ember és elmondások szerint mindig tisztelettudóan viselkedett a banki alkalmazottakkal. Mikor úgy tűnt, hogy vége, szökésével még egy utolsót sikerült a rugnia a magyar igazságszolgáltatásba.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
266 levél
Válasz 05.02.09. 14:00 #31
Lex
Hát, és vodka lesz a whiskey!
Welcome in the Familie!
2842 levél
Válasz 05.02.09. 10:59 #30
borotvapenge
jah és a sok OFF után a whiskyshez is valami..

Én nem igazán értem ezt a média által kreált szimpatikus bankrabló dolgot. Ő egy bűnöző, aki fegyvert fogott embrekre és a rendőrökre rá is lőtt. Mikor nagy szám volt még, akkor sem értettem sok suttyó miért szurkolt neki. Börtönben rohad még egy darabig, aztán ne tegyükk már milliomossá ha kijön.
Ilyen felállásban a százhalombattai rémről is forgathatnának. Abban a thrillerben nyomozhatna a nők gyilkosa után, mondjuk Tom Hanks.. lol
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
2842 levél
Válasz 05.02.09. 10:33 #29
borotvapenge
Sorry, magyar film: Hippolyt és a Valahol Európában
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
2842 levél
Válasz 05.02.09. 10:31 #28
borotvapenge
Miért ne lenne "jó film" az Üvegtigris? Mégis.. te egy ilyen eszement vígjátékban, fanyar gúnyon kívül milyen más mondanivalót keresel? Az arra jó, hogy ha vevő vagy az ilyen humorra akkor megnevettet. Ha meg művészfilmet akarsz benne látni, akkor el kell hogy szomorítsalak.

Nekem viszont a Kontroll nem tetszett. Nem a megfelelő hangulattal ültem le megnézni. Valszeg ezért, de akárhányszor megnéztem, még mindig nem tudom egekig magasztalni mint egyesek.

Egyébként is film a III.Richárd és a Top Secret. Ezt mindenki tudja..
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
1029 levél
Válasz 05.02.06. 23:29 #27
taposoakna
Másnap-ot láttad már??? Vagy nem is hallottál róla? A tavalyi filmszemle fődíjasa... A héten ment a duna tv-n, mert ugye ilyen filmeket holmi ertéel meg tévékettő nem ad le, vagy csak éjfél után. Inkább tömik a fejünket azokkal a télleg szar magyar filmekkel, amik a nagyobb reklámnak köszönhetően szélesebb körben is ismertek lettek... Az argót biztos nyomja majd az rtl ezerrel...
Attól, h te nem nagyon emléxel jó magyar filmre az elmúlt pár évből, az nem jelenti azt, h nincs is, esetleg csak te nem láttál olyat, mert nyitottad ki rendesen a szemed... Igenis vannak jó magyar filmek, jó rendezők és mégjobb operatőrök... Csak a témaválasztásuk nem éppen a legszerencsésebb, meghát ugye a szponzorok elég csekély mértékben vannak jelen, a két (szerintem) legnagyobb esélyes - TV2 RTL klub - meg nem tom milyen feltételekkel megy bele egy-két film elkészítésébe, ami ugye jelentősen ronthat a színvonalon (reklám reklám után)... Láttunk már ilyet. Üvegtigris is ilyen.
Egyébként meg Üvegtigris... miért jó film??? Én ezt közel se sorolnám a jó film kategóriába, a kontrollt viszont már inkább...
Azért kíváncsi lennék, ha pár "titokban" elkészült és vetített filmet úgy vezetnének be a mozikba, mint a kontrollt péel - olyan reklámhadjárattal - , mekkora sikereket érnének el?? Mert, h egy üvegtigrist simán lenyomnának, arra mérget is vennék...
Az meg pláne vicces, h olyan magyar filmek érnek el külföldön sikereket, amikről itthon szinte nem is hallani... Így van ez mondjuk zenei téren is (sőt ott még talán jobban), de az már más téma...
2 levél
Válasz 05.02.05. 13:49 #26
Esc
Szentem Jhonny itt is nagyot alakít majd mint a Karib-tenger kalózai a Fekete gyöngy átkában Jack Sparow-t
6926 levél
Válasz 05.02.04. 18:37 #25
Death man
Akkor mondj már nekem 1 jó magyar filmet.
Kontroll és Üvegtigrisen kivül ami az elmult pár évben készült ...
Mert sajna nem naon emléxem ilyenre.
Amugy magyar filmből horrora lennék kiváncsi ( bár lehet ezen vki iszonyat nagyot röhög)
! ! ! DE OTT NEM VOLTAK NŐK ! ! !
3802 levél
Válasz 05.02.04. 18:09 #24
Rohamoszti
Depp? A francba, pedig már azt hittem Steven Segal Amúgy Májkül Dudikof rlz
9789 levél
Válasz 05.02.04. 12:03 #23
Gillette
Nyugi van. Kicsit irónikusan mondtam, hogy országimázs. Utalva arra, hogy még ez is többet ér mint a milliomos baumgartner örömautózása a F1-ben.
Egyébként meg a legjobb reklám a negatív reklám.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
6266 levél
Válasz 05.02.04. 02:20 #22
Lyobag
és vajon Attila kap ezért tiszteletdíjat? milliomos lessz a végén a dutyiban gondolom pár % hasznot fog követelni, vagy elmegy hozzájuk is wiskeyzni...
2705 levél
Válasz 05.02.04. 02:13 #21
hadzsi
Hát én is úgy vagyok vele, hogy ez a film minden lesz csak nem országimázs. A végén még csak nem is Magyarországon fogják forgatni és az egész arról fog szólni, hogy ez az Attila gyerek milyen frankó, mert elvette a gazdagoktól a pénzt és odaadta a szegényeknek.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
8074 levél
Válasz 05.02.03. 23:03 #20
Gerry
Depp nem vállalná el. LEgalábbis valszeg nem.
Amúgy meg ha nem csalódom jön majd a Karib tenger kalózai 2 is, szal ne aggódj, biztos lesz még egy rakat szellem és Bambi, akarom mondani zombi
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
3857 levél
Válasz 05.02.03. 23:00 #19
norfeus
csak azok a fránya szellemek vagy démonok ne lettek volna

Amúgy tudom hogy nem a csihi puhi a lényege a viszkis storynak,de amcsik képesek belole ezt cisnálni.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
8074 levél
Válasz 05.02.03. 22:28 #18
Gerry
ne, szerintem a Karib tenger kalózai egy nagyon jó kis kalózfilm volt-a maga kategóriáján belül kiemlkedő darab
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
10106 levél
Válasz 05.02.03. 22:26 #17
mucius
imázsnak ott van Toni Curtis gulyáslevessel
Nekem is egyik kedvenc színészem Depp, bár sztem ehhez a szerephez fel kellene építeni pár kilót és nem zsírból
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
1029 levél
Válasz 05.02.03. 22:25 #16
taposoakna
ja meg miért ne lehetne ebből jó magyar filmet csinálni????
kell hozzá jó rendező meg jó operatőr (hát a szövegkönyv már kérdéses...),jó színészek... van itt mindenből, csak jól kell felhasználni...
ha lesz mozi, akkor sem lehet robbantgatós meg rendőr potyogtatós, mert ez a történet pont hogy nem erről szól...
1029 levél
Válasz 05.02.03. 22:21 #15
taposoakna
országimázs??? mi van??? ez aztán télleg országimázs lenne... MO-n rabolják ki a bankokat, meg 6 év kell mire elkapják...
nah ez megint értelmes beszólás volt...
de ha az országnak ilyen imázs kell, akkor...
3857 levél
Válasz 05.02.03. 22:20 #14
norfeus
A karib tenger kalozai szerintem pont ilyen volt...
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
12270 levél
Válasz 05.02.03. 22:12 #13
asas01
"Én nem azt mondom hogy ne legyen magyar film"
i tell it like it is, cause im a bold figure
8000 levél
Válasz 05.02.03. 22:07 #12
Porker
Ne legyen, de mégis?
Levágtunk egy disznót, de úgy tűnik, senki sem kér szalonnát. | 2004.03.27. - 2012.08.31.
8074 levél
Válasz 05.02.03. 21:53 #11
Gerry
Depp aligha vállalna el egy idióta csihi-puhi akciófilmet.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
3857 levél
Válasz 05.02.03. 21:31 #10
norfeus
Deep a kedvenc színészem,már csak miatta is érdemes lesz megnézni a filmet.Kiváncsi vagyok mit hoznak ki a storybol.Valoszínuleg fognak robbanni a bankok és fognak potyogni a rendorok
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
227 levél
Válasz 05.02.03. 20:55 #9
Alfaproton
Én asszondom, DEpp nehezen alkít szarul.

Baumgartner LLOLL
"Szar világban élek, igen. De legalább ÉLEK és nem félek."-Full Metal Jacket
8074 levél
Válasz 05.02.03. 20:21 #8
Gerry
Amilyen szerencsénk van, Depp biztos, hogy most fogja élete legroszabb alakítását nyújtani egy pocsékul rendezett, fotózott filmben
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
57 levél
Válasz 05.02.03. 19:49 #7
Dr. Greenthumb
Ez az a film amit nem nekünk magyaroknak kell megcsinálnunk mert akkor rajtunk kívül senki se látná. Márpedig ezt látni kell mindenkinek és Johnny Depp neve garancia, hogy sok 100 millió ember fogja megnézni világszerte. Na ez országimázs nem ám a baumgartner.
Hello, My name is Dr. Greenthumb!
227 levél
Válasz 05.02.03. 19:39 #6
Alfaproton
Én nem azt mondom hogy ne legyen magyar film, de az legyen olyan mint a KONTROLL, vagy az Üvegtigris!!!
"Szar világban élek, igen. De legalább ÉLEK és nem félek."-Full Metal Jacket
8000 levél
Válasz 05.02.03. 18:43 #5
Porker
Ez a jó.Eddig fújamcsifilmek, most ha már lenne végre magyar film, egyből leszólnánk.

Végül is igaz amit mondtok!
Levágtunk egy disznót, de úgy tűnik, senki sem kér szalonnát. | 2004.03.27. - 2012.08.31.
227 levél
Válasz 05.02.03. 14:32 #4
Alfaproton
remélem is
"Szar világban élek, igen. De legalább ÉLEK és nem félek."-Full Metal Jacket
9789 levél
Válasz 05.02.03. 14:05 #3
Gillette
Szvsz a Warner Bros majd fizet a faszinak pár millát, ha meg nem megy bele megcsinálják a filmet illegálban a csávó bepereli a WB-t és a bíroságon úgy sincs esélye.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
227 levél
Válasz 05.02.03. 12:55 #2
Alfaproton
Valami magyar rendező azon sír hogy ő már lebeszélte a Whiskyssel hogy ő filmesíti meg. Mekkora szar lenne már ha Johnny Deppes szuperprodukció helyett, 100000-ből készített magyar hulladékfilm készülne belőle....mint a Miskolci Bonny és Klájd, kb olyan lenne sztem.
"Szar világban élek, igen. De legalább ÉLEK és nem félek."-Full Metal Jacket
9789 levél
Válasz 05.02.03. 08:39 #1
Gillette
Mekkora királyság lenne.

cikk
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.