Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» 187 Ride or Die

1312 levél
Válasz 05.05.16. 19:45 #6
Z@Šsy
Most olvastam hogy az Ubisoft elvetette a Pc-re való mejelenést
21647 levél
Válasz 05.05.09. 18:40 #5
padavan
Legaláb a "klikk ide"-ket törölhetted volna...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1312 levél
Válasz 05.05.09. 18:39 #4
Z@Šsy
hátt senki nem írt ebbe a topicba pedig jó game lsz szerintem a kicsit Hipp-Hopp-os Sa-os NFSU2-s feeling
1312 levél
Válasz 05.04.03. 13:24 #3
Z@Šsy
A játékot 2004. május 12-én jelentették be, és akkor még úgy volt, hogy csak konzolra fog megjelenni. De most az Ubisoft helyzetjelentést adott a játékról amely során több fontos dolog is előkerült. A legfontosabbnak azt tartom, hogy a PC-sek sem maradnak ki szórásból, a nyáron ezen a platformon is meg fog jelenni az immár 187 Ride or Die-ra keresztelt játék - ez utóbbi a másik lényeges információ.

A játék egy erősen akciódús autós program lesz, amit talán úgy lehetne leírni, hogy beülünk a Need for Speedbe, az anyós ülésre pedig beültetünk egy fegyverekkel teleaggatott havert aki megtisztítja előttünk az utat. Egyes újságok a Grand Theft Auto-széria riválisának tekintik, de a képekből és a kidolgozásból is látszik, hogy ez "csak" egy "versenyzős" játék lesz. Ami persze nem baj, csak ne várjunk majd városban mászkálást és egyéb hasonló dolgokat.

Amit viszont kapunk: 30 szépen lemodellezett verda, amelyek igen széles választékot nyújtanak majd (musclecarok, sportkocsik, roadsterek); 20 fegyver, többek között pisztolyok, gépfegyverek, shotgunok és persze lesz Molotov-koktél is. Több mint 45 pályaszakasz lesz, ahol megmutathatjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak. Aki nem hiszi azt legfeljebb lelőjük

Klikk ide! Klikk ide!

A képeket érdemes részletesen megtekinteni, mert igazi effektparádé várható. Motion blur, bumpmapping, filter és még sok más effekt lesz, hogy a tükröződést és a golyó ütötte lyukakat már ne is említsem. Talán a nemrég megjelent Trackmania Sunrise demójában látott vizuális orgazmushoz tudnám hasonlítani ezt az egészet. Szóval a látvánnyal nem lesz gond. A fülünk is megkapja a magát, az exkluzív hip-hop trackek mellett a karakterek hangjait is olyan neves színészektől halljuk majd mint Larenz Tate (Veszélyes elemek - Menace II Society, Ray) és Noel Gugliemi (Kiképzés - Training Day, Halálos iramban - The Fast and the Furious).

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játéknak története is lesz. A főhős, Buck (Larenz Tate) Los Angelesben éli az alvilági emberek mindennapos életét gyönyörű lányok és dögös autók között. (Vagy dögös lányok és gyönyörű autók között?) Dupree a helyi alvilág vezetője, akinek territóriumát meg akarja kaparintani Cortez (Noel Gugliemi) és a bandája. Mindössze annyi feladatunk lesz, hogy ebben megakadályozzuk.

Ha esetleg már végeztünk a sztorival, akkor sem kell aggódni, izgalmas módok várnak majd minket: Death Race, Cop Chase és Assassination. Ezekről részletesebb információink nincsenek, de a nevükben sokminden benne van. Ha az offline játékot már meguntuk akkor lehetőségünk lesz online is játszani mind a PlayStation 2-vel, az Xbox Live-val és PC-n az interneten is. Pontos megjelenési dátum még nincsen, de az ígéretek szerint augusztus második felében várható a boltokban.
1312 levél
Válasz 05.04.03. 12:47 #2
Z@Šsy
Már majdnem egy éve (tavaly május óta) készül a 187 Ride or Die című játék az Ubisoft gondozásában. Az NFS világhoz hasonló játékban egy pár különleges plusz szolgáltatással is gazdagabbak vagyunk, hiszen például az anyósülésen helyet foglaló társunk fegyveres biztosítása mellett haladhatunk. A számok tükrében: 30 autótípus, 20 féle fegyver és 45 pálya jelenik majd meg a programban. A hír apropója, hogy bejelentették: 2005 augusztusában a játék nemcsak konzolokra, de PC-re is megjelenik.
1312 levél
Válasz 05.04.02. 09:27 #1
Z@Šsy
Idén nyáron jelenik majd meg az Ubisoft legújabb autós akciójátéka a 187 Ride or Die, melyben egy brutális háborúba keveredünk a rivális utcai bandák között. A szereplők hangját olyan ifjú tehetségek adják majd, mint Larenz Tate (Menace II Society, Ray), Noel Gugliemi (Training Day, The Fast and the Furious), vagy Guerilla Black. A játék Buck történetét meséli el, akit vonzott a gengszterélet a könnyű pénz, gyors autók és szép nők reményében. Most Los Angeles alvilágában megkell védenie területét Dupree-től és bandájától. Rengetegféle autót vezethetünk majd a vad utcai versenyek során, melyben lövöldözés is bőven akad majd. Játszhatunk majd a gép ellen külön is Death Race, Cop Chase és Assassination játékmódokban, vagy akár az interneten keresztül mások ellen is. A játéknak egyedi hip-hop zenei anyaga lesz.
itt a hivatalos oldal
http://www.187game.com/us/agegate.php?destURL=index.php

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.