Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Playboy: The Mansion (Ismertető)

8074 levél
Válasz 05.05.17. 21:06 #4
Gerry
Ez remek, de hol is akadtál el?
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
3 levél
Válasz 05.05.13. 19:53 #3
V.Verdy
Hááát. Nekem megvan. Kipróbáltam. És megnyerte a tetszésem. Ezt mondjuk kicsit elfogulva mondom, de azt nem hiszem hogy a Simssel kellene összehasonlítani, mert akkor természetesen alul marad. A játék lényege, fényképezni, ismerkedni és üzletet kötni, valamint összeállítani egy az embereket minnél jobban érdeklő újságot. Nekem tetszik, eddig is eljátszogattam vele, és szerintem ezután is fogok.
Jaaaaa. Amúgy azért is írok, mert elakadtam. Igaz, hogy kitartással eddig is sikerült megoldani a dolgokat, de arra az esetre, hogyha mégsem sikerülne, akkor ha valaki tud írjon egy e-mailt
(vverdy@msn.com) vagy ide egy linket plíz! /Verdy/
8074 levél
Válasz 05.05.09. 17:29 #2
Gerry
Ízlések és pofonok. A nagy kebelcsoda és menedzser-szimulátor fanok el tudják vele ütni az időt-és az átlag halandó peon is.
Próba szerencse
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
17778 levél
Válasz 05.05.09. 15:12 #1
MagicMoment
fú,hát elolvasva a címet,sokkal többet vártam tőle. ahogy olvastam és el-el nézegettem a képeket,egyre inkább körvonalazódott bennem,h ezzel a játékkal _nem_ fogok játszani.
766 levél
Válasz 05.05.09. 15:12
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Playboy: The Mansion (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.