Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Konzolok, konzolos játékok

»» God Of War

23652 levél
Válasz 19.04.26. 20:50 #362
Peace
Kár volt bizony!!!! Én is ps3-as címekkel kezdtem, TLoU, RDR1, Régi unchartedek, beyond two souls meg a többi. Aztán jöttek az újabb finomságok. Mondjuk Heavy Rain félbe lett hagyva, azt majd egyszer folytatom. Meg még egy Pókival kell meglepnem majd magamat egyszer.
1011 levél
Válasz 19.04.26. 20:33 #361
Ricsi1976
Jogos! Kb ez az igazság!
1953 levél
Válasz 19.04.26. 19:32 #360
jawsika
Egyébként most, hogy gondolkodok...

Azt hiszem az a megfejtés, hogy a God of War olyan, mint egy film. Tömör, összerakott, célratörő, tudatos. Fogja a kezed végig, visz előre, minden ki van számolva és mérlegen kimérve, nem hagy ott egy pillanatra sem.

A RDR2 ezzel szemben olyan, mint egy sorozat. Lassan építkezik, elterül, elnyúlik, de robog a végkifejlet felé, és mikor odaér, akkor az borít mindent. Látod, tudod, hogy mi jön, sőt, minden apró döntésed igazolható, indokolható és érthető, de a végén mégis elkerülhetetlen a borzalmas vég.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
1953 levél
Válasz 19.04.26. 19:21 #359
jawsika
Nem tudom most megítélni.... Amit már most tudok, hogy kár volt ezekkel kezdenem, mert innentől tuti lejtmenet.

Teljesen más nekem ez a két játék. A GoW-ban a sztori tetszett, az akciózás is adta, meg össze volt rakva egy kemény csomagba kegyetlenül, zsugorfóliázva. Minden a helyén volt, semmi felesleg, semmi kilógó darab. Az előzményekből igyekeztem kiképezni magam, a harcrendszer borzasztóan jó volt, a fightok adták, a karakterek is szuperek voltak.

A RDR2 nekem egy óriási, valszeg sosem elfelejetett élmény, olyasmi, mint a Witcher 3, az Arkham Asylum vagy a Mafia volt. Ezt egy hétig toltam, a RDR2-t két hónapig. Az ember ott elkószál, vadászik, gyűjtöget, dominózik, mellékquesteket tol, stb. De nekem a a sztori az betonkemény volt, egy pillanatát nem untam. Dutch van der Linde olyan mellékszereplő, amilyen a komplett videojáték történelemben 5 ha van. Nem tudod kivonni magad a hatása alól. Az egész sztori, ahogy össze van rakva, a mechanikák, a lélegző, élő környezet nekem tényleg semmihez sem fogható élményt adott.

Szóval... Nehéz nagyon. Ami biztos, hogy az északi mitológiai vonal, a játék végi mindfuck az hivatkozási alap lesz nálam. Kábé Vader: Én vagyok az apád szintű élmény volt ez nekem, a legkomolyabban mondom. Hogy végig, de végig ott van az orrod előtt, ismered a történetet, ismered a mitológiai alakokat, és - vagy ez engem minősít - nem tudod összerakni a képet. És a végén, mikor megsérül Baldur és összeraktam a nyilakat, meg Freyát... És hagyján, de tényleg hagyján a legvégéhez képest. Amikor a semmiből, de a semmiből összeállt egy akkora reveal, hogy el sem tudom mondani...
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
23652 levél
Válasz 19.04.26. 11:11 #358
Peace
Egy pillanatra sem volt unalmas nekem. Pedig 1 teljes hónapig játszottam vele! Az elég nagy szám nálam, mert előtte 3 hónap alatt vittem végig 10-11 játékot PS vásárlás után.
3052 levél
Válasz 19.04.26. 11:06 #357
RAI*DEN
Ezzel nem vagy egyedül. Bármennyire is nagyon szerettem a God of War-t tavaly, bármennyire is ez a játék volt az, ami miatt előre megvettem a PS4 promat, az RDR2 valahogy mégis jóval többet adott. Ez nyilván nem egyetemes tény ennél a címnél, mert volt aki már az első fejezetben dobta az RDR2-t azzal a felkiáltással, hogy az unalmas, és szó se róla, az eleje tényleg az, de ami utána jön az félelmetesen jó
23652 levél
Válasz 19.04.26. 09:56 #356
Peace
Flémvór szerintem nem lesz ebből, mert kismilliószor ki lett már tárgyalva. Kinek mi áll közelebb a szívéhez. Akár a stílus, akár nosztalgia miatt szentimentális okokból. Akik végigtolták a régi GoW részeket és imádták, azoknak jó eséllyel a tavalyi GoW instant magömlés. Bár olyat is olvastam, hogy valaki nem szerette, pedig a régi részek hatalmas kedvencei, szóval ez sem garancia. Nekem a western a szívszerelmem és amit az RDR2-vel kaptam, az messze felülszárnyalta az elvárásaimat (amik nem voltak alacsonyak!!!!!), úgyhogy messze maga mögé utasította nálam a GoW-ot. Ettől függetlenül nagyon komoly élmény volt a GoW is, itt éreztem meg ismételten a PS erejét! Nagyon kitettek magukért a készítők, mert olyan momentumok voltak nem kevés alkalommal, amilyenekkel nem igen találkoztam addig a pillanatig.
5367 levél
Válasz 19.04.26. 09:50 #355
Pras
Csupán, hogy elkezdjek egy flémvórt ( ), ezért tartom személy szerint "az év játékának", egyértelműen megelőzve az RDR-t. Az utóbbi egy végtelenül profi, elképesztő figyelemmel csiszolt, grandiózus, de "művészi" értelemben nem különösebben izgalmas, itt-ott klisés frissítése a zsánernek.
A GoW egy k*rva bátor, katartikus újraértelmezés.
1953 levél
Válasz 19.04.26. 09:14 #354
jawsika
Ksözönöm mindkettőtöknek! Nagyjából összekraktam.

Más: Tegnap végeztem... Nem tudok mit mondani, elképesztő. A vége meg... Nem tudom, aki átélte, annak úgyse kell mondani semmit. Talán legepicebb final reveal ever. MInden összeállt a végére.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
3678 levél
Válasz 19.04.22. 23:03 #353
gregmerch
Iszonyat röviden:
Kratos az ókori Spárta legifjabb, legvakmerőbb kapitánya volt. Egyszer, amikor veszni látszott a csata, Árészhoz, a háború olümposzi istenéhez fohászkodott segítségért, akinek a győzelemért cserébe felajánlotta örök szolgálatát. Győztek, de az istenek be is hajtották rajta az adósságát, így ő lett azoknak csuklóján béklyóként a Káosz Pengéit odaláncolva viselő végrehajtója, "balkeze". Bő tíz év után megelégelte a viszonzást, és ki akart szállni, de akkor Árész elvakította, és Kratos saját szülőföldjét, hazáját, barátait és családját (feleségét és kislányát) gyilkolta meg, mert ellenségnek vélte őket. Az istenek szerettei hamvaival borították büntetésből a bőrét, és mindenki csak úgy hívta őt: Spárta Szelleme. Később ráébred (némi segítséggel), mi is történt valójában, és irgalmatlan, fékezhetetlen haragra gerjedve bosszút áll Árészon, akinek átveszi a helyét az Olümposzon. Aztán persze tovább bonyolódnak a dolgok, plusz előzmény részeket is beiktatnak a sorozatba szumma hatra növelve az alap széria epizódjainak számát. Közben Kratos gyakorlatilag a komplett fő és alsóbbrendű, illetve félisten gárdát kinyírja, plusz néhány titánt és mitológiai alakot, míg ráébred, hogy a düh és a bosszú nem old meg semmit. Kis híján ő is meghal, de végül valahogy tovább áll Hellászból, és mi nem tudni, mennyi idő múlva látjuk újra a most egy esztendős reboot/folytatás elején, amikor jócskán megöregedett, odébb is tolta északra a talicskát, a csuklóján rongyok takarják az egykori pengék láncainak helyét, van egy fia, és éppen a(z új, akkor elhunyt) feleségét temetik. Ebben a korban a Földön még az istenek az emberek között jártak, és minden tele volt misztikus és mitikus lényekkel. A többit a játékból megtudod. Remélem, kicsit sikerült felhomályosítanom, és a helyére került néhány dolog.
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
33438 levél
Válasz 19.04.22. 02:39 #352
Creativ3Form
Mindenképpen nézd meg ezt a videót. Elég szépen összefoglalja a God of War sztorit és azt, hogy Kratos miért is az, ami.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1953 levél
Válasz 19.04.22. 01:14 #351
jawsika
Sziasztok.

Nem tudom, hogy értelmes-e a kérdés... Szóval az van, hogy haladok a játékkal, érezhetően a vége felé haladok, és van valami, amit nem értek.

Gyerekkori hobbiból kifolyólag az északi és a görög mitológiában is bátran mondhatom, hogy otthon vagyok. Nagyon tetszik, hogy - kompromisszumokkal persze - de mennyire élővé teszi a game ezeket az alakokat.

Viszont nem játszottam a korábbi GoW-okkal és van valami, amit egyszerűen nem értek...
Nem akarom annyira wikizni, mert félek a spoilerektől, de így nem értem.

Tehát az van, hogy Kratos és Artheus is istenek. De most ez hogyan van? Ebben a világban az istenek az egy faj? Igazából nem értem, hogy Kratos nem valami spártai katona volt alapból? Akkor hogy lett isten? Vagy eleve az volt? És ha az volt, akkor hogy tudták bucira verni meg rabságba ejteni? Most ha isten valaki, az miben nyilvánul meg? Már úgy értem, ha ennyire leverhető. A gyerek meg... Szóval akkor isten. De milyen isten? Meg ez megint miben nyilvánul meg? Halhatatlan? Vagy hogy van ez? Azon kívül, hogy egy kis köcsög lett #whatever(szerencsére már abbahagyta), nem nagyon változott semmi.

Nem tudom ezt hova tenni.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
3718 levél
Válasz 19.04.21. 09:28 #350
Raistlin666
Igazán nehéz a valkűrök közül talán 1 volt amit nem lehetett gyorsan kiismerni. De a "főnökük" az olyan 40 alkalommal vert bucira mire egy ilyen "á mind1 mindjárt megöl 41.-re is nem izgat mi lesz" körben valahogy levertem. Meg is van lementve a harc...hát nem egy diadalmenet...

De egyébként tényleg nem nehezek. Ha minden más megvan tényleg akkor a jó ruha és fegyver kombóval nem lesz az utolsóig gond. Ott meg szépen türelmesen próbálkozni kell!

Na persze utólag láttam videót ahol ilyen sérülés nélkül 2 perces teljesítményeket toltak az utolsó ellen is.
13283 levél
Válasz 19.04.21. 08:04 #349
McCl@ne
Most még csak néhány utazót hagysz ki, de később, a vége felé majd belebotolhatsz a valkűrökbe, akiket nem fogsz tudni csak úgy legyőzni. 7-8 van összesen, hármat bedaráltam, a többi viszont állítólag sokkal nehezebb, úgyhogy hagytam őket a fenébe. Minden világban jártam, megcsináltam minden mellékküldetést ezen kívül, a játéknak régen vége, new game + nem izgat, úgyhogy nincs motiváció, hogy szopassam magam. Persze a 100% miatt értem, hogy jó lenne, kicsit basztat is, de valamit valamiért alapon kimarad. Majd azért számolj be, hogy rávetted-e magad, hátha bemotiválsz engem is
Respect is not given. It's taken.
3718 levél
Válasz 19.04.21. 07:30 #348
Raistlin666
Valkűr vadászathoz azért majd fel kell öltözni rendesen...
1953 levél
Válasz 19.04.21. 01:19 #347
jawsika
Oksa. Mert most potyognak a cuccok, nem nagyon költök, ritka alapanyagot egyáltalán nem, és megyeget. Nem állítom, hogy minden, mert vannak olyan extra bossok, akiket kihagyok még, de azért boldogulok.

Igen, szerintem megpróbálom a 100%-ot. Hát ha oda kell, akkor mindenképp nekigyűrőzködök.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
33438 levél
Válasz 19.04.21. 00:40 #346
Creativ3Form
Nincs end game tartalom és hidd el, nem minden ilyen lesz végig. Ahogy haladsz előre, úgy lesz majd egyre nehezebb és jól fognak jönni a fejlesztések is. Főleg, ha teszem azt 100%-ra mész, mert akkor bőven lesz olyan mellék boss(ok), akik ellen az alap cuccokkal és felszerelésekkel nem sokra mész majd. Szóval türelem.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1953 levél
Válasz 19.04.21. 00:00 #345
jawsika
Sziasztok. Tudom, megkéstem a játékkal, de csak most kezdtem. Illetve az túlzás, hogy kezdtem, 4-es vagyok jelenleg. Annyit szeretnék kérdezni, hogy igyekszem nem költekezni, mert ahogy nézem eléggé kell mindenhez a mati, de amit nem értek: a mellékqueseteket csinálom, a sztoriban haladok, istenigazából ritka a megakasztó dolog. Ha minden ilyen, akkor a talált/kapott cuccokból normalon tökéletesen el tudok lenni. Mi értelme a farmos craftingos dolognak? Hol kell? Van valami endgame tartalom? Ezt annyira nem értem.

Amúgy imádom, valami csodálatos az egész.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
23652 levél
Válasz 18.09.20. 14:40 #344
Peace
3052 levél
Válasz 18.09.20. 14:16 #343
RAI*DEN
Ha mindent kiakarsz hozni belőle, akkor bőven ráérsz akkor, ha már megvagy kb 6-os szintű Kratossal, addig meg szerintem csak időpocsékolás.
23652 levél
Válasz 18.09.20. 12:09 #342
Peace
SPOILER
Köszi, akkor elnézek arra. A másik világ is már megvan fejtve 3/4 arányban. Gondolom ezen a tüzes világon lehet összeszedni azokat a speckó matikat, amik az eposzi páncél szetthez kellenek. A nevükből ítélve.
33438 levél
Válasz 18.09.20. 10:51 #341
Creativ3Form
SPOILER
Nem fogsz oda eljutni a sztori folyamán haladva, így oda menj el külön. Plusz lesz még egy ilyen világ, ahová nem jutsz el a sztoriban.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
23652 levél
Válasz 18.09.20. 08:33 #340
Peace
Valami elképesztő ez a játék még mindig!!! Igyekszem körbejárni az összes elérhető területet. Vissza is megyek, amikor van rá mód vagy kezembe kerül valami újabb használható eszköz. Viszont kérdeznék azoktól, akik már végigjátszották:

SPOILER
Elérhetővé vált a tűz birodalma, mert összeszedtem a 4 darabból álló nyelvi kódolást. Oda érdemes átmenni kipucolni csak úgy vagy vezet majd oda fő történeti szál?
3678 levél
Válasz 18.09.20. 00:16 #339
gregmerch
Ha az elejétől követted a sorozatot, tudod, milyen iszonyú jól muzsikált a III. rész PS3-on - gyakorlatilag abszolút erődemonstráció volt a Sony részéről! Utána ugyanez volt a Ghost of Sparta a PSP-n. Az első rész anno stílust teremtett, ez a harmadik (negyedik, a Chains of Olympusszal együtt) epizódra teljesedett ki. A hangulata végig nagyon sötét volt, a vége pedig elég depresszív. Nagyon jól nyúltak ehhez az “adottsághoz”a mostani GoW fejlesztésekor, ami újraírta a teljes játékmenetet, miközben végig totál nosztalgikus tudott maradni. Nekem ez az egyik örök kedvenc sorozatom, és minden részt olyannak szeretek, amilyen (kivéve az Ascensiont).
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
33438 levél
Válasz 18.09.19. 22:58 #338
Creativ3Form
Én is ugyan így voltam vele. Közvetlenül az új rész előtt újráztam, és egyátalán nem éreztem ezt a rosszul öregedett dolgot. Ugyan úgy zseniális volt, mint amikor először játszottam ki. Plusz nekem a Beyond: Two Souls is nagyon tetszett, de tény, hogy a Heavy Rain jobban.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1011 levél
Válasz 18.09.19. 21:56 #337
Ricsi1976
A Beyonddal meg Heavy Rainnel kapcsolatban ugyan ez a tapasztalat!
425 levél
Válasz 18.09.19. 21:37 #336
Berci1
Nem olyan régen újráztam az összes gow-ot legnehezebb fokozaton (többet nem fogom az biztos!) és tök jól elvoltam a 3-al én nem vettem észre rosszul öregedést játékmenetileg. A Beyonddal meg Heavy Rainnel egyetértek.
3052 levél
Válasz 18.09.19. 14:35 #335
RAI*DEN
Oké, nem rossz az a GoW3, de nekem valamiért a 2. rész volt az örök etalon az alap trilógiából. Bár azt kell mondjam, hogy én az összes részt lenyomtam rengetegszer, na meg legnehezebb nehézségi fokozaton is egyaránt(kivétel az Ascension), de utólag azt kell mondjam, hogy a GoW3 szerintem játékmenetileg piszkosul rosszul öregedett. A God of War megjelenése előtt újráztam a GoW3 remastered kiadásával, és hihetetlenül kellemetlen érzés volt, hogy milyen rosszul öregedett az egész játék, na meg így komolyabb fejjel nekem volt kellemetlen Kratos bosszútól teljesen elborult elméje...

Berci1: A Beyond ráadásul szerintem kifejezetten gyenge cím volt még anno PS3-ra. A Heavy Rain klasszisokkal jobb. A Beyond mikor kijött, és játszottam vele, már közben is csalódástkeltő volt, és a végére sem lett jobb, ellenben a Heavy Rain akkor amikor jött, szerintem hihetetlenül nagy élményt adott.
425 levél
Válasz 18.09.18. 01:25 #334
Berci1
Ha a beyonddal elvoltál akkor a heavy raint is szeretni fogod. Pláne, ha szeretsz nyomozni, gondolkodni a storyn. Először a csattanón nagyot néztem.

Egyébként gow3-hoz annyi, hogy az elején nem fogod tudni hol vagy és miért, de max utánaolvasol.
1011 levél
Válasz 18.09.17. 17:38 #333
Ricsi1976
23652 levél
Válasz 18.09.17. 14:27 #332
Peace
Nah ez kimondottan jól hangzik, szeretek beszarni!!!
13283 levél
Válasz 18.09.17. 14:22 #331
McCl@ne
+1 ahhoz, hogy a GoW 3 kibaszott jó játék, kétszer is végigjátszottam. Semmiféle párhuzamot nem tudok vonni az Uncharted 1-gyel, egyedül arra kell felkészülni, hogy az új God of War egy teljesen más játék már, szinte a hack'n'slash is nehezen húzható rá, egy kerek akciójáték, míg a 3. rész inkább csak nettó öldöklés, abból viszont fantasztikus, és olyan epikus méreteket öltő jelenetek vannak benne (mindjárt a nyitása ilyen), hogy beszarsz majd.
Respect is not given. It's taken.
23652 levél
Válasz 18.09.17. 14:10 #330
Peace
Megvan a 3-ból a remastered, csak nem mertem nekiállni, nehogy UC1 sorsra jusson és anyázás legyen a vége. De lehet kap majd egy esélyt. Beyond: Two Souls jópofa volt, egészen egyedi játékélmény. Simán lekötött arra a 1,5 napra.
425 levél
Válasz 18.09.17. 13:57 #329
Berci1
Nyugodtan belevághatsz a gow3-ba, ugyanis az a legjobban kinéző és szerintem a legjobb gow játék az új gow előtt. Elég minőségi,epic darab. És elég olcsón hozzálehet már jutni. Megvan ps3-on is, de ps4-re is be akarom szerezni. A heavy raint ajánlom, a beyond two souls elmegy, a többit nekem is pótolnom kell.
23652 levél
Válasz 18.09.17. 11:15 #328
Peace
Néztem a 3. rész remastered változatáról videókat, de olyan érzés fogott el, mit az UC1 esetében és így bele sem vágtam. Megnéztem a7 perces összefoglaló videót, hogy mit érdemes tudni az új GoW elkezdése előtt.

Baromira tetszett a HZD, tettem is fel sok kérdést a topikban, hátha majd valaki egyszer reagál.

Ami nem volt még meg az a Heavy Rain, amiket pedig be kell szereznem még az a Detroit és a Pókember. Szerintem nagyon nem maradt ki semmi, ami érdekelt is volna. RDR 2-t meg mocskosul várom!!!!!!!!!
3678 levél
Válasz 18.09.17. 10:45 #327
gregmerch
Ajánlom szíves figyelmedbe az “a fejfájás típusai” című mémet ...

Amúgy örülök, hogy tetszik! Nagyon nagy rajongója vagyok a sorozatnak, a legtöbbet minimum kétszer is letoltam. Kivétel az Ascension, amivel valahogy nem sikerült megbarátkoznom. (Abban gondolták azt a fejlesztők egy iszonyat jó harmadik rész után, hogy ha megváltoztatják a vezérlést, és telecs...szik QTE-vel, meg újra visszaugranak az időben, majd mennyire új lesz minden.) Ez a rész meg totál más, és ahogy Crea is írta, bizony van benne libabőrös rész, ha ismered az előzményeket .

A H:ZD is nagy kedvencem, iszonyat jól eltalált cucc! Biztos voltam benne, hogy tetszeni fog !

Akkor, ha jól veszem ki, a kéznél lévő exkluzív címeket lassan kivégzed. Mit nem sikerült bármi miatt eddig a nagyok közül?
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
23652 levél
Válasz 18.09.17. 09:23 #326
Peace
Ez a boiiiiiiii néha annyira felba**!!! Mindig mondja, hogy "nézd csak, mi lehet az ott?!"...de rohadtul semmi támpont. Amerre áll vagy amerre néz, soha nem látok semmit. Lehet velem van a baj és biztosan van ezeken a helyeken valami. Mondjuk úgy van kitalálva a játék, hogy sok mindent akkor veszel észre, ha ellenkező irányba mész ugyanazon az útvonalon. A harangos fejszehajítással a fa** kivan konkrétan, de mindig megcsinálom, nem adom fel. De akkor is!!! Kicsit zavar, hogy valamelyest openworld, de mégis inkább csőjáték és ezt így picit nehezen kezeltem az elején. Főleg HZD után!!! Hogy kijelölök valamit és nem tudok odajutni, hanem keresgélnem kell keresztbe-kasul, hogy merre hogy hány méter. De nagyjából egy fél nap alatt sikerült belejönni és már a főcsapásirány helyett elmentem körbe kalandozni és szereztem egy csomó motyó meg tapasztalatot!!! A gyerek az amennyire haszontalan volt az elején, olyan szinten állat lett felfejlesztve. Szinte csak vele lövetek le minden ellent. Hatalmas királyság amúgy a játék, egyszerűen elképesztő az egész!!!
23652 levél
Válasz 18.09.15. 23:46 #325
Peace
Megnéztem a videót előtte.
33438 levél
Válasz 18.09.15. 23:32 #324
Creativ3Form
Nem véletlenül mondtuk, hogy ezt hagyd a legvégére. Remélem előtte a youtubeon néztél egy gyors összefoglaló videót a korábbi részekről, csakhogy tisztában legyél az előzményekkel illetve, hogy rengeteg utalást is felismerj majd. Lesz jó pár olyan történés, esemény és pillanat, amik szűz szemnek is hatásosak lesznek, de az igazi csontig hatoló hidegrázást akkor váltják ki, ha tudod mihez köthető.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
23652 levél
Válasz 18.09.15. 23:22 #323
Peace
Ez valami elképesztően überbrutál királyság!!!!!!!!!!!
1011 levél
Válasz 18.08.09. 14:18 #322
Ricsi1976
Igazad van! Így volt, csak már elfelejtettem a részleteket.
4294 levél
Válasz 18.08.09. 13:33 #321
Sucee
Működik egyszerre, teljesen mindegy. Legyen rajta mindkét profil mindkét gépen.

Annyiban rosszabb a Microsoft megoldásánál, hogy itt ha le akarod tölteni az ismerős játékát, arra az időre be kell ténylegesen jelentkezni a profiljával, amíg elindítod a letöltést. Ilyenkor tényleg kijelentkezteted a másik gépen, de csak percekről van szó, a letöltés elindítása után simán vissza lehet lépni a sajátodba.

Onnantól meg konkrétan együtt is játszhattok, múltkor így For Honorozott csapatban két ismerősöm.
23652 levél
Válasz 18.08.09. 13:23 #320
Peace
Ez nem gond, már nem játszik ezekkel. Amivel igen, azzal meg én nem akarok.
1011 levél
Válasz 18.08.09. 11:59 #319
Ricsi1976
Létezik a megoldás. Én anno egy haverommal osztottam meg. 1 hátránya van párhuzamosan nem megy a játék, azaz egyszerre csak 1 accountot enged a rendszer bejelentkezni. De talán a játék látható, ha egy másik accounttal is bejelentkezel a vasra. Erre mondjuk nem vennék mérget, de valami ilyen dereng. Mondjuk itt is igaz a mondás, hogy közös lónak ugye... Illetve nem mindig a legolcsóbb megoldás a legjobb.
3678 levél
Válasz 18.08.09. 10:32 #318
gregmerch
X1-on egyszerűbb a "hómolás", és Steam-en is működik ilyesmi. PS4-en még nem próbáltam (igazából nem is hallottam róla, hogy lenne ilyen, de persze miért ne lenne?).
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
23652 levél
Válasz 18.08.09. 10:22 #317
Peace
Egy kedves barátom felajánlotta, hogy megosztja velem az accountot. Most ennek próbálok utánajárni hogy működik. Mert ez állat lenne, ha minden játékával tudnék játszani. Egyelőre zavaros egy cikk elolvasása után, de hátha valaki leírja pontosan mit hogy merre.
3678 levél
Válasz 18.08.09. 10:06 #316
gregmerch
Az Uncharted sorozatot ki ne hagyd, ha már egyszer beruházol! Uncharted, God of War, Horizon: Zero Dawn, Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Detroit: Become Human, Dark Souls, Bloodbourne, The Last of Us, Until Dawn - hogy csak néhány platform-exkluzív címet említsek. (És akkor nem kezdelek el húzni a Halo, Gears of War, Forza Motorsport, Forza Horizon, Fable; Super Mario, The Legend of Zelda, Donkey Kong, Captain Toad, Yoshi, Metroid, Kirby stb. címekkel ...)

Mindenképpen jó döntés, szvsz, és egy izgalmas, nagy ugrás, amit nem fogsz megbánni! Én eleinte nagyon szívtam a kontrollerrel (értsd alatta: 2001 körül), de ma már PC-n is azzal játszom még a shootereket is, annyira hozzászoktam. TV meg majd csak lesz, ha kiegyezel a pároddal .
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
23652 levél
Válasz 18.08.08. 18:13 #315
Peace
Alaposan meg kell fontolni.
1011 levél
Válasz 18.08.08. 16:57 #314
Ricsi1976
"Mondjuk a Last of Us PS3-as bejelentése óta tervezem "

Azért ennyire ne kapkodd el!
23652 levél
Válasz 18.08.08. 15:53 #313
Peace
-nincs, fullHD-s a TV-m. De ha már hitelre, akkor miért ne lehetne a PRO. Csak lesz nagyobb tévém....szerintem sokkal hamarabb, mint azt az asszony reméli.
-Egyrészt tervezek kölcsön is kérni párat (biztosan kölcsön is adják majd! ), másrészt meg a régiek 4-7k-ba kerülnek. Last of Us remastered, Zero Horizon Dawn meg ezek, amikre első körben rárepülnék.
-Ha már megveszem a konzolt az exklúzív címek miatt (rohadjanak meg!!!!), akkor kénytelen vagyok elfogadni, hogy kontroller van és kész. Vagyis egyik kedves barátom vett bill+egeret hozzá, de azt mondta, hogy vicc.

Mondjuk a Last of Us PS3-as bejelentése óta tervezem a PS vásárlást, szóval lehet elhúzódik még egy darabig.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.