Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» WorldShift - új képek (Hírek)

WorldShift

WorldShift
A legutóbbi WorldShift cikkek, hírek
52270 levél
Válasz 07.12.19. 12:45 #3
Barthezz
Ezt meg hogy sikerült megállapítanod olyan képekből, amelyeken a kezelőfelületnek még csak a nyoma sem látszik?

Kíváncsi leszek erre a játékra, tényleg elég ígéretesnek tűnik. Amitől viszont tartok egy kicsit, az az, nehogy túlbonyolítsák ezt a "minden egységet én tervezhetek meg" dolgot és a menedzselés esetleg háttérbe szorítsa a harcolós részeket, vagy túl bonyolulttá váljon a játékmenet.
Aki ismeri az Earth 2160-at, ott pl. egész jól sikerült a menedzselés és az akciódús játékmenet egyensúlyát jól megtalálni, bár néha kicsit vontatottá vált egy-egy küldetés.

SC 2-ről meg egyelőre megint ne ítélkezzünk még, nem hinném, hogy a Blizzard ki merné dobni 0 újítással, egy az egyben a SC1 játékmenetével. Sztem még a grafikát sem fogják így hagyni a végleges verzióra, mert pl. az épületek kinézete bűnronda (a lekerekítések révén mintha gyurmából épült volna meg minden ).
10589 levél
Válasz 07.12.19. 11:25 #2
Dark Archon
Hát a képek alapján nekem az Alice jutott eszembe Ránézésre ennek a kezelhetősége, átláthatósága messze lesz a SC2-től. Egy RTS-nél a grafikánál fényévekkel többet számít a kezelhetőség.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
12970 levél
Válasz 07.12.18. 18:19 #1
McCl@ne


...és megint csak:
Mindenki nagyon rá van pörögve a StarCraft 2-re, én speciel ezt sokkal jobban várom! Valami eszméletlen brutál a grafikája, elég csak az utolsó 3-4 képre ránézni, álleejtős durvulás mindegyik! És a játékmenet is elég újdonságot ígér, szóval nem lesz itt gond!
Megmondom őszintén, hogy nagyon szeretem a Blizzard játékait, de ez a SC2 projekt nekem durván bűzlik! Ocsmány, de legalábbis idejétmúlt grafika, egy az egyben a régit idéző játékmenet... Szerintem csak és kizárólag HC StarCraft fanoknak!
Respect is not given. It's taken.
766 levél
Válasz 07.12.18. 18:19
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
WorldShift - új képek (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.