Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WorldShift - új képek

Új, hangulatos képek a következő generációs stratégiáról.

2007.12.18. 13:14 | szerző: Retee | kategória: Játék

A névtelenségből jött, és mégis: talán ő lehet a StarCraft 2 legnagyobb vetélytársa a jövőben. A WorldShift egy igazi következő-generációs stratégia, amely alatt azonban nem csak a grafikai megjelenítést kell értetünk. A fejlesztők tervei szerint ugyanis maga a játékmenet lesz az, ami a műfajt kedvelő egyének szívét megdobogtatja, persze azért külseje miatt sem kell szégyenkeznie, legalábbis az eddigi képek alapján. A Black Sea Studios által fejlesztett RTS egy meglehetősen egyedi, utópisztikus világba viszi majd el a játékosokat, ahol három frakció küzd a régi világ újjáépítésének lehetőségéért, amelyért persze először pusztítani kell..., de hogy hogyan, az már tőlünk függ. Választásunk után ugyanis szabadon alakíthatjuk át igényeinknek megfelelően csoportunk erősségeit és gyengéit, s ezen felül a cyber-fantasy univerzumban játszódó történet folyamatosan meglepő húzásokkal tör majd borsot az orrunk alá. Nem lesz klasszikus technológia-fa sem, a több száz megszerezhető tárgy segítségével azonban igazi elit egységekre és fejlesztésekre tehetünk majd szert. Képek: ■

előző
következő
WorldShift - új képek
WorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képek
WorldShift
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
WorldShift

hozzászólások (3)

McCl@ne
McCl@ne 2007.12.18. 18:19
:-O

...és megint csak::-O
Mindenki nagyon rá van pörögve a StarCraft 2-re, én speciel ezt sokkal jobban várom! Valami eszméletlen brutál a grafikája, elég csak az utolsó 3-4 képre ránézni, álleejtős durvulás mindegyik! És a játékmenet is elég újdonságot ígér, szóval nem lesz itt gond!
Megmondom őszintén, hogy nagyon szeretem a Blizzard játékait, de ez a SC2 projekt nekem durván bűzlik! Ocsmány, de legalábbis idejétmúlt grafika, egy az egyben a régit idéző játékmenet... Szerintem csak és kizárólag HC StarCraft fanoknak!
Dark Archon
Dark Archon 2007.12.19. 11:25
Hát a képek alapján nekem az Alice jutott eszembe :-D Ránézésre ennek a kezelhetősége, átláthatósága messze lesz a SC2-től. Egy RTS-nél a grafikánál fényévekkel többet számít a kezelhetőség.
Barthezz
Barthezz 2007.12.19. 12:45
Ezt meg hogy sikerült megállapítanod olyan képekből, amelyeken a kezelőfelületnek még csak a nyoma sem látszik? ;-)

Kíváncsi leszek erre a játékra, tényleg elég ígéretesnek tűnik. Amitől viszont tartok egy kicsit, az az, nehogy túlbonyolítsák ezt a "minden egységet én tervezhetek meg" dolgot és a menedzselés esetleg háttérbe szorítsa a harcolós részeket, vagy túl bonyolulttá váljon a játékmenet.
Aki ismeri az Earth 2160-at, ott pl. egész jól sikerült a menedzselés és az akciódús játékmenet egyensúlyát jól megtalálni, bár néha kicsit vontatottá vált egy-egy küldetés.

SC 2-ről meg egyelőre megint ne ítélkezzünk még, nem hinném, hogy a Blizzard ki merné dobni 0 újítással, egy az egyben a SC1 játékmenetével. Sztem még a grafikát sem fogják így hagyni a végleges verzióra, mert pl. az épületek kinézete bűnronda (a lekerekítések révén mintha gyurmából épült volna meg minden :-| ).
ajánlott olvasnivaló