Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mass Effect - PC-re májusban (Hírek)

Mass Effect

Mass Effect
A legutóbbi Mass Effect cikkek, hírek
1567 levél
Válasz 08.02.13. 13:54 #22
Marv
Nekem k* evidens volt, hogy jön PC-re, csak az nem, hogy már májusban. Legalább 1-1,5 éves "késésre" számítottam.
http://www.youtube.com/watch?v=o2zCon5n7PI&NR=1 :P
8079 levél
Válasz 08.02.13. 12:14 #21
Gerry
Én imádom a Star Treket, de azért túlontúl sok ilyen jellegű vonás nem jött még át a játékből-persze belemagyarázni bele lehet mindenbe mindent, és a ST univerzum minden bizonnyal hatott is a készítőkre, de aligha ilyetén mértékben...
Másrészt pedig a cuccos mint azt már lentebb írtam, még konzolokon is igencsak optimalizálatlan volt-több helyen a cikkíró kollégák, bár elismerték, hogy a látvány bámulatos, némiképpen panaszkodtak, mert a játék hajlamos belassulni, sőt, beszaggtani is... Ezt legalábbis reméljük, javítják a pc-s verzióig.
Az meg, hogy "csuklóból verné" a Fallout-ot: mivel a Mas Effect egy már bizonyított, megjelent játék, aminél túlontúl sok izgalom nincs a minőségét illetően, a Fallout 3 pedig csupán az év végére várható-nos, ennek fényében sok értelme nincs ilyetén kijelentéseket tenni
(Amúgy csak nekem volt ennyire evidens, hogy ki fog jönni pc-re is?)
1567 levél
Válasz 08.02.13. 11:10 #20
Marv
"játék miatt elválós" - bevezetném ezt a jelölést, év játéka helyett .

Számomra a KOTOR 1 és a Fallout 2 volt eddig ilyen. És a Mass Effect mellett a Fallout és a KOTOR 3-tól várom még ugyanezt.

Egyébként tényleg majdnem "könnyben úszott az orcám" amikor megláttam ezt a hírt először, főleg -ha minden jól megy- ilyen hamar. Felért azzal amikor megláttam a Neptunon a Számvitel tantárgy mellett azt a gyönyörű, gömbölyded kettesemet. Igazából nem is hiszem el teljesen...
http://www.youtube.com/watch?v=o2zCon5n7PI&NR=1 :P
1567 levél
Válasz 08.02.13. 10:57 #19
Marv
Huh... annyira megkönnyebbültem a hír hallatán, hogy nem fél millát kell költenem X360-ra és HDTV-re, hanem csak olyan 200000-et a gépemre . Egyébként komolyan a Mass Effect komoly érvként lebegett a szemem előtt, hogy muszáj lesz egy ilyen masinát beszereznem. Így hála nem kell kitérnem a "hitemből".
http://www.youtube.com/watch?v=o2zCon5n7PI&NR=1 :P
14276 levél
Válasz 08.02.13. 09:58 #18
balays82
Véleményem szerint, ez is igazolja, hogy megvalósul a Microsoft azon elképzelése, amely az XBox360 és a PC közötti átjárhatóság felé irányul. Úgy tűnik ugyanis, ha már egy játék elkészül XBox-ra, akkor viszonylag kevés programozói munka, és ezzel együtt kevés anyagi ráfordítás árán írható át PC-re, ráadául az ilyen átíratok gyenge minőségétől sem kell már annyira tartani, mint néhány évvel ezelőtt. Szerencsére arra is rájött a Microsoft, hogy az XBox exkluzivitást sem érdemes sokáig fenntartani, tekintettel arra, hogy a két platform tábora csak kis mértékben fedi egymást, ráadásul mindkét tábor elkötelezett a saját masinája iránt.
Ezzel együtt szomorú, hogy a két konzolóriás versengése, és a PS3 programozási nehézségei miatt egyes PS3 only játékok PC-s átiratára szinte semmi esély nincs (legfájóbb talán a Metal Gear Solid 3).
A lényeg az, hogy lesz PC-s Mass Effect, ami egyrészt nagyon jó hír (annak ellenére is, hogy már régóta sejthető volt), meg egyébként is milyen dolog már az, hogy egy vérbeli RPG pont számítógépre nem jelenik meg.
10106 levél
Válasz 08.02.13. 08:16 #17
mucius
nem nagyon kapkodják el a bejelentést, meg a promóciót se nagyon erőltetik.
"hja gyerekek, amúgy 3 hónap múlva mass effect pc-n"

nekem meg lassan el kell kezdenem kalapot eszegetni, mert jönnek itt a nagy 360as címek pc-re.
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
1675 levél
Válasz 08.02.13. 06:34 #16
-T0ng-
Na ez a másik Padavannak igaza van a Lauch Video és az E3 Directors Cut video nekem visszahozta az űroperák hangulatát. És a Normady szerintem az első olyan scifi ürhajó ami nem star trek nem star wars de mégis jól néz ki.( jó az andromeda formája is jó volt anno a tvben de külső boritása olyan volt mint ey jövőbeli Star trek hajónak)
1675 levél
Válasz 08.02.13. 06:29 #15
-T0ng-
Én már elkönyveltem aaz év játékának bár imádom a Falloutot és várom a 3at mégis valahogy a Mass Effect design-ja maga is siker. Mondtam hogy az alapfelállás nagyon Star Trekes ami azért sejteti hogy nem kis kaland ot van az a böszme utazórendszer is...belezsúfoltak a játékba egy egész galaxist melynek több csillagrendszerét be lehet járni és a csillagrendszereken belül még a bolygókat is...azért ez megint siker szerintem és akkor még az olyan elemekrúl még nem is beszéltünk mint amikor a bolygójárót kidobják a légkörben hasonlóan a Star trek nemesishez....hajódat mint egy jó kapitány teljesen bejárhatod, dönthetsz afelöl hogy elfogadsz egy segélyhivást vagy inkább fontosabb a galaxis sorsa. Szóval én nem kételkedem abban hogy jó lesz a másik meg az hogy UT3 motor hajtja, véleményem szerint a piacon ma található legoptimalizáltabb motor ami elfut a mai viszonylatban szerényebbnek mondható gépeken is.
Sajnálom bevallani mert Fallout fan vagyok de a Mass Effect csuklóbol veri.
16989 levél
Válasz 08.02.13. 06:20 #14
KisCsirkee
Pontosan ugyan így vagyok vele!

Tudtam, hogy konzol exklúzív, így nem is törődtem vele különösebben, de most, hogy kiadják PC-re is, nagyon elkezdett érdekelni. Szeretem az ilyesfajta RPG szerű játékok, és ige ígéretesnek igérkezik, így most a várólistám második helyére egyből felkerült.

I BioWare
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
21647 levél
Válasz 08.02.12. 23:10 #13
padavan
Nekem nincs illtőségem az elődök okán ennyire odalenni a Fallout 3-ért, az ismert okok miatt. És valóban, a Mass Effect egyértelmen tarolt konzol fronton, ez mindenképp ígéretes. Engem a videók nyűgöztek le, valahogy az jött át, hogy ez amolyan belemerülős, játék miatt elválós cucc lesz.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
8079 levél
Válasz 08.02.12. 22:13 #12
Gerry
Aligha volt eddig játék a Fallout 2-n és a Baldur's Gate II-n kívül amelynek a kiválóságában feltétlenül hittem-remélem nem fogok csaladkozni a Fallout 3 esetében sem. Némiképpen differenciáltabban viszonyulok hozzá, mint egy átlagos nagy névhez-alighanem súrolom még a rajongás határát is, azonban ez annak fényében, hogy mennyi időt töltöttem az elődökkel, és milyen fergeteges játéklménnyel ajándékoztak meg azok, nos, ennek fényében ez alighanem érthető. Jó lessz és kész

Másrészt a Mass Effect esetében kockázat alig van-egy olyan játéknak a normális átiratát kell elkészíteni, amelytől konzolos berkekben már mindenki elolvadt egyszer. Ez meg nem nagy ügy, ugye
21647 levél
Válasz 08.02.12. 22:06 #11
padavan
Most eszemben sem vot a Fallout, látod. Egyébként ha már szóba került, az utolsó hír azzal kapcsolatban némiképp hervasztóan hatott rám, már nem is tudom miért, de valahol olvastam valami olyasmit, ami nem tetszett olyan nagyon.

Csak azt akartam mondani, hogy így, az év legelején még kissé korai lenne olyan messzemenő jóslatokkal dobálózni, hogy vajon mi lesz az Év Játéka. Egy évvel ezelőtt még mit sem tudtunk egy Portalról, ugye. Szóval szerintem inkább még reménykedjünk egy-két hasonlóan megepő bejelentésre.

Persze simán lehet, hogy a Mass Effect tényleg Év Játéka lesz, hiszen már most kiemelkedik az átlag játékok közül, és nagyon egyedülállónak ígérkezik.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
8079 levél
Válasz 08.02.12. 21:57 #10
Gerry
Fallout 3, Fallout 3, Fallout 3...de a Mass Effect esetében legalábbis semmiféle kockázati tényező nincs: ami ekkorát ütött konzolon, azt aligha fogják elszúrni a pc-kedvééért
21647 levél
Válasz 08.02.12. 21:52 #9
padavan
Azzal az Év Játékával azért szerintem még vigyázzunk így február közepén.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1675 levél
Válasz 08.02.12. 21:50 #8
-T0ng-
Hát mióta beharangozták azóta vártam erre a játékra. PC-n és szerintem minden platformon az első igazi űr opera. Pozitiv hogy a Star trek sorozatok hangulatát adja vissza nem Star Trek köntösben...hiszen melyik scifi rajongo ne akarna egy Galaxist magábafoglaló szövetség egyik hajójának kapitánya lenni és járni a végtelen űrt ahogy a Star Trekben is tették és világok problémáit kezelni.

Nem tudom de szerintem minden fórum lemaradt arról az apróságról hogy a hivatalos honalpon 5 pc-s kép van fenn

Már várom év játéka az tuti...
21647 levél
Válasz 08.02.12. 21:34 #7
padavan
Te jóságos ég, az év első igazán remek játékhíre.

Bevallom, egészen idáig nem igazán figyeltem erre a játékra, tudván, hogy konzolos cuccról van szó, és így én nem voltam érintett az ügyben. A PC-s bejelentéssel azonban felkeltette az érdeklődésemet, és most, hogy túl vagyok néhány videón, el vagyok kápráztatva. Nagyszerű játéknak néz ki, elképesztően változatos játéktérrel, büntetős grafikával, és egyedülálló játékmenettel.

El kell ismernem, ez most elbűvölt.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
8079 levél
Válasz 08.02.12. 21:23 #6
Gerry
Csak reméljük, hogy jobban optimalizálni fogják a játékot, lévén a konzolos verzió hajlamos volt beszaggatni, ami nem egy jó előjel
(Nem mellesleg van valahol a gametrailersen egy videó, ami bemutatja a játékot-teljesen úgy lett megvágva, mintha filmhez készült volna:a zene, a kameraállások...félelmetesen jó, keresd csak ki!
14701 levél
Válasz 08.02.12. 20:36 #5
Razor03
Letöltöttem a videókat is. Nincs kérdés .
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
14701 levél
Válasz 08.02.12. 19:53 #4
Razor03
Baró ! Köszönet az infókért !

1 kérdés: ME harcrendszere melyik rpg - játékra hasonlít?

Jah, és megint "nyertünk" a PC-s ráncfelvarrt grafikával ! Bár úgy érzem GF 8800 ide is elkel majd .
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
8079 levél
Válasz 08.02.12. 19:42 #3
Gerry
A gamerankings összesített listáján 91%-ot kapott a külhoni szaksajtótól a konzolos Mass Effect, ami rendkívül jó eredmény (lévén összesített lista)-aligha kell bármitől is félni a pc-s verzió esetében
632 levél
Válasz 08.02.12. 19:08 #2
Novae
Egy egy nagyon jó hír köszi Retee!
Szerintem sokan várják a PC-sek közül(beleértve magamat is persze) hogy végre a kezük ügyébe kerüljön a game.
A Bioware-ben nem csalódtam eddig és van egy olyan érzésem, hogy most sem fogok, hiszen nagyon komolyan veszik az összes projektjüket - hozzáteszem ahogy kell is ill. elvárható.
"..jogában áll, hogy eszméletlen maradjon.. bármit is mond, senkit se érdekel.."
766 levél
Válasz 08.02.12. 19:08 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Mass Effect - PC-re májusban (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.