Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Stormrise

20123 levél
Válasz 09.03.23. 12:29 #3
Peace
Nem csak hogy az irányítás nehézkes és átláthatatlan néha a kamera miatt, de még ráadásul ritka unalmas is. Nem fogott meg, nem köt le. Delete.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20123 levél
Válasz 09.03.22. 17:53 #2
Peace
Megjelent. Eddig a pillanatig nem is tudtam a létezéséről. Gyorsan végignéztem pár videót róla, és eléggé megjött hozzá a kedvem. Mondjuk az only vista meg core quad 2,4 GHz recommended szövegen elég jót mulattam. Bár még az is lehet hogy tényleg annyira brutális az engine hogy szükség van minderre.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
344 levél
Válasz 08.08.30. 17:45 #1
TEXAS
"A sportjátékokkal karriert csináló, majd a Total War szériát útjára eresztő Creative Assembly a SEGA megbízásából új, elsősorban a konzolos piacra szánt stratágia munkálataiba kezdett. Nem ma és nem is tegnap, hiszen máris fellőtték a világhálóra az első trailert.
A Stormrise Földünk sötét és komor jövőjébe kalauzol, ahol (amikor) a két frakcióra szakadt túlélők az életre szinte teljesen alkalmatlan pusztaság és romhalmaz felett vívják öldöklő háborújukat. A technokrata Echelon tagjai hibernáció révén maradtak életben, s az emberiség fénykorának legjobb fegyvereivel bírnak, míg a Sai törzsei az embertelen körülmények közepette maradtak életben és az evolúció új fokára léptek."


"Habár a fő cél hangsúlyozottan a konzolos (PS3, X360) stratégiák megreformálása, sok külföldi és hazai oldal tévedésével ellentétben le kell szögeznünk, hogy bizony PC-re is érkezik a 2009-re kiírt Stormrise.
Az eddig napvilágot látott információk szerint az átlagosnál jóval akciódúsabb irányba mozdult el a projekt. Az egységeket földön, levegőben, a felszín alatt, sőt háztetőkön ugrálva vezérelhetjük csatába. A több szinten vívott harcok új ízt vihetnek a már kissé megfáradt formulába."

A Total War széria fejlesztőitől.

link: http://www.gamepro.hu/stormrise-a-total-war-szeria-fejlesztoitol.html

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.