Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dead Space - gameplay videó (Hírek)

Dead Space

Dead Space
A legutóbbi Dead Space cikkek, hírek
21647 levél
Válasz 08.09.16. 20:28 #5
padavan
Akkor jól emlékeztem, de nem voltam biztos benne, ezért nem mertem megemlíteni. Én is úgy tudtam, hogy ebben nem lesznek direkt fegyverek, erre ott ropogtat a karakter egy köbükis géppityut...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
14652 levél
Válasz 08.09.16. 19:43 #4
Razor03
Klassz elgondolás , de a mai egysíkúság miatt csak ábránd.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
2745 levél
Válasz 08.09.16. 19:08 #3
cygary
Háát... Én valami űrben játszódó Penumbra-t képzeltem el lévén az elején még azzal hitegettek minket hogy bánászeszközökkel kell túlélnünk... De ez, hogy a lények plasma lőszer esik ki
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
21647 levél
Válasz 08.09.16. 18:32 #2
padavan
Kicsit olyan doomosnak hat a játékmenet - ha ilyen végig, max eg yóra után kuka. Azt hiszem, a sztori szerint ráadásul teljesen egyedül leszünk, tehát még esetleg felbukkanó társak sem fogják színesíteni a dolgot.

A következőképp lenne izgalmas és para eg yilyen doomlike játék: Sok, úgymond "üres" résszel, amikor csak nyomozol, hogy mi történhetett. Gépeket törsz fel, meghallgatod a videó naplókat, néha a széteső állomást kell egyben tartanod. És időnként - egyre sűrübben - rád támadnak bizonyos lények. De sosem tudhatod, hogy mikor és hol. Erről már írtma korábban: A mai statikus scritek helyett kéne egy sokkal rugalmasabb véletlengeneráló script, amely vezényli az ellenfeleket -a mi mozgásunktól függetlenül. Mennének a saját útjukon és legfeljebb vagy véletlenül akadnánk össze velük, vagy ha meghalljuk a ténykedéseiket - vagy ők hallanak meg minket.

Szóval ez a megyek kettőt és lövök tizet elég idejétmúltnak tűnik. Úgy lenne jó, ha közben a lövöldözésen kívül mást is lehetne csinálni és itt nem három kapcsoló megnyomására gondolok.

Sanos nem valószínű, hogy a DS járatlan utakat próbál majd ki velünk, de azért tényleg elég hangulatos a környezet, egy próbát mindenképpen megér majd.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
14652 levél
Válasz 08.09.16. 18:05 #1
Razor03
Jó lesz ez, elég félelmetes, és darabolós, ha nem lesz túl monoton, bugos és a játékmenetet is eltalálják okozhat meglepetést, bár a BlackSite után már semmin sem lepődök meg .
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
766 levél
Válasz 08.09.16. 18:05
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Dead Space - gameplay videó (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.