Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Space - gameplay videó

Három új videó a sci-fi akciójátékról.

2008.09.16. 14:30 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az Electronic Arts októberben adja ki a Dead Space-t, amely Playstation 3-ra, Xbox 360-ra, és PC-re érkezik majd. A távoli jövőben játszódó történetben a földiek természeti kincsek iránti vágya fő motivációjává vált a mélyűr felfedezésének. Hatalmas, magánszemélyek által birtokolt és üzemeltett bányászhajók, úgynevezett “bolygótörők” járják a planétákat, hogy kifinomult eszközökkel, városméretű sziklákat bányásszanak ki, melyekből különböző elemeket és nyersércet állítanak elő. Amikor a híres bolygótörővel, az USG Ishimurával megszakad a kapcsolat, Isaac Clarke rendszermérnököt küldik ki a probléma felderítésére. Miután feljut a hajó fedélzetére, Isaac rájön, hogy a személyzet egy ősi, ellenséges idegen fajt bolygatott fel mélyen a bolygó felszíne alatt, akik már fel is jutottak az űrhajóra. Fegyvertelenül, egyedül és rettegve, a magányos mérnök vállát nem csupán az egyszerű túlélés terhe nyomja, vissza kell zárnia az idegen iszonyatot a sötét sziklába. A szöveg után jöjjön néhány új gameplay videó. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dead Space
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Space

hozzászólások (6)

Razor03
Razor03 2008.09.16. 18:05
Jó lesz ez, elég félelmetes, és darabolós, ha nem lesz túl monoton, bugos és a játékmenetet is eltalálják okozhat meglepetést, bár a BlackSite után már semmin sem lepődök meg :-/.
padavan
padavan 2008.09.16. 18:32
Kicsit olyan doomosnak hat a játékmenet - ha ilyen végig, max eg yóra után kuka. Azt hiszem, a sztori szerint ráadásul teljesen egyedül leszünk, tehát még esetleg felbukkanó társak sem fogják színesíteni a dolgot.

A következőképp lenne izgalmas és para eg yilyen doomlike játék: Sok, úgymond "üres" résszel, amikor csak nyomozol, hogy mi történhetett. Gépeket törsz fel, meghallgatod a videó naplókat, néha a széteső állomást kell egyben tartanod. És időnként - egyre sűrübben - rád támadnak bizonyos lények. De sosem tudhatod, hogy mikor és hol. Erről már írtma korábban: A mai statikus scritek helyett kéne egy sokkal rugalmasabb véletlengeneráló script, amely vezényli az ellenfeleket -a mi mozgásunktól függetlenül. Mennének a saját útjukon és legfeljebb vagy véletlenül akadnánk össze velük, vagy ha meghalljuk a ténykedéseiket - vagy ők hallanak meg minket.

Szóval ez a megyek kettőt és lövök tizet elég idejétmúltnak tűnik. Úgy lenne jó, ha közben a lövöldözésen kívül mást is lehetne csinálni és itt nem három kapcsoló megnyomására gondolok.

Sanos nem valószínű, hogy a DS járatlan utakat próbál majd ki velünk, de azért tényleg elég hangulatos a környezet, egy próbát mindenképpen megér majd.
cygary
cygary 2008.09.16. 19:08
Háát... Én valami űrben játszódó Penumbra-t képzeltem el lévén az elején még azzal hitegettek minket hogy bánászeszközökkel kell túlélnünk... De ez, hogy a lények plasma lőszer esik ki X-(
Razor03
Razor03 2008.09.16. 19:43
Klassz elgondolás :), de a mai egysíkúság miatt csak ábránd.
padavan
padavan 2008.09.16. 20:28
Akkor jól emlékeztem, de nem voltam biztos benne, ezért nem mertem megemlíteni. Én is úgy tudtam, hogy ebben nem lesznek direkt fegyverek, erre ott ropogtat a karakter egy köbükis géppityut...
ajánlott olvasnivaló