Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Ide írjon mindenki aki már tagja olyan cégeknek ,ahhol a NETELÉSÉRT FIZETNEK

1108 levél
Válasz 01.02.12. 15:17 #5
Piccolo
Nézzétek meg a nem számtek témákban, ott írtam egyről, ami magyar és e-mail-nézegetésre alapul, de nem fogom ide még1szer leírni.
629 levél
Válasz 01.02.11. 18:57 #4
predator
pl. a Wahunon (w3.swi.hu/wahun - az új asszem www.wahun.freeweb.hu, de úgyis lecseréli a linket, úgyhogy kiderül) a money rovatban vannak progik, amik elvégzik a szükséges teendőket, neked csak a gépet kell bekapcsolva hagyni. Ők azt írják, ha másra nem is, de legalább az internet+telefonszámla költségek fedezésére jó.
2557 levél
Válasz 01.02.11. 04:16 #3
HoriG
Hát szerintem ez a topic mélyzuhanást fog bemutatni ha azoknak kell ideírniuk akiknek már fizettek! Próbáltam már én is ilyen-olyan cégeket de egyik sem jött be nemhogy nem fizettek még rengeteg vesződséggel is jár ez a dolog! Hülye banneerek futtatása ami a képernyő egy kis részét elveszi, ide-oda kell kattintgatni mert különben nem számol stb... Szerintem nem éri meg vesződni vele! De kipróbálni érdemes, mert mindenkinek magának kell a tapsztalatokat levonnia, szerintem!
Sir, you're a confirmed newt!
1 levél
Válasz 01.02.10. 23:00 #2
Shiloh
Én is reggeltem magam de majd csak áprilisban derül ki kapok e majd csekket...
19 levél
Válasz 01.02.10. 22:21 #1
HUaRC
Üdv mindenkinek aki ide benéz!
Pár hete reggeltem magam ilyen-olyan cégeknél
ahhol fizetnek netelésért. Most infokat szeretnék begyűjteni tagoktól akik már kaptak csekket. Pl:mennyi időt kell netelni kb.30$-ért.Tényleg küldenek csekket?...irjon mindenki akinek van rövidebb-hosszabb távról tapasztalata... KÖSZ MINDENKINEK!!!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.