Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dragon Age: Origins videó (Hírek)

Dragon Age: Origins

Dragon Age: Origins
A legutóbbi Dragon Age: Origins cikkek, hírek
4176 levél
Válasz 09.10.05. 22:01 #5
gothmog
Még a legelején - sok-sok éve, amikor az első infók megérkeztek - nagyon érdekelt. Azután évekig csönd volt a játék körül, és én is megfeledkeztem róla. Gondoltam, elsüllyesztették a projectet. Azután, amikor újra beindultak az első hírek és videók, engem sem tudtak megfogni. Valahogy, nem tudok jobb szót a hangulatra (vagy a hangulat hiányára), amit keltett bennem, olyan "mosottasnak" tűnt az egész. Meg nem tetszett, hogy minden videóban csak a fröcsögő vért és a túlfűtött erotikát emelik ki. Ezek jó dolgok persze , de az viszont már korántsem örvendetes, ha ezek akarják jelenteni a játék fő vonzerejét... De idővel megjött a hangulatom hozzá, és most már nagyon várom. Ez főleg az utóbbi néhány videónak köszönhető, melyek egyre ígéretesebb képest festenek a játékról. Szép lassan kiviláglik a háttérben a komoly, valószínűleg meglepő fordulatokat is hordozó, fajsúlyos történet, és a - nem csak a fedetlen női keblek tekintetében - felnőttesebb világ.

Szerintem különben újat nem fog tudni hozni, de ha minden jól megy, akkor - ahogy sejteted - tényleg kapunk egy "Best of Bioware"-t, amolyan elegyét az újabb és régebbi játékaiknak. Persze mindenhonnan a legjobbat véve alapul. Úgyhogy én reménykedem benne, hogy - számomra ideális esetben - a történetszövés minősége és íve, valamint a világ hátterének a kidolgozotta a Mass Effect mintáját követi, míg a játék alapjai visszatérnek a jó öreg BG-s hagyományokhoz (harc/fejlődési/csapatmenedzselési rendszer, nehézségi szint (az NWN óta nagyon érezni, hogy ebben is a casual rétegnek akarnak kedvezni), "kalandozósdi"), persze immár nem AD&D/D&D alapokon, hanem saját kidolgozású szabályrendszerrel a háttérben.

Aztán persze puffanhatunk is, de én bízom a Bioware-ben. (Sőt, már elő is jegyeztem egy gyűjtőit, bár foglalni sajna még nem lehetett, csak "igényt tartást jelezni")
Endure. In enduring, grow strong.
12971 levél
Válasz 09.10.05. 13:01 #4
McCl@ne
Hát erre nagyon kíváncsi leszek, (vagyok már egy ideje), ha képes valami újat mutatni, vagy csak összegezni minden jóságot BioWare módra, akkor már must buy. De valamiért eddig nem fogott meg annyira, bár ez igaz volt a Risenre is, egészen a kipróbálás pillanatáig!
Respect is not given. It's taken.
4176 levél
Válasz 09.10.05. 12:39 #3
gothmog
Most őszintén, milyen lenne egy rpg veszedelem (ez esetben a blight), intrika és "lázadás" nélkül?
Endure. In enduring, grow strong.
482 levél
Válasz 09.10.02. 02:05 #2
Playbahnosh
Blight? Lázadás? Intrika? Heh, elég Neverwinter Nights szaga van, de mondjuk Bioware, szal nekik lehet...
574 levél
Válasz 09.10.01. 20:16 #1
munszu
Ez nagyon jó lesz ,már várom .
766 levél
Válasz 09.10.01. 20:16
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Dragon Age: Origins videó (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.