Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dead Space 2 (Hírek)

Dead Space 2

Dead Space 2
A legutóbbi Dead Space 2 cikkek, hírek
126 levél
Válasz 09.12.09. 16:08 #9
JimmyHD
Hát bizony a cikkben benne van,"folytatódik az EA túlélő horrorja",igaz ez nem hozzászólás volt,de még is itt van.Meg nem hiszem hogy az EA akcióelemekkel tűzdelt játékként akarta volna kiadni,és a fejlesztők sem,direkt horrornak szánták,csak elkúrták,ennyi.Mint már írtam a kiadás előtt ki is adtak egy rövidke videot ,nem hiszem hogy az a video akciójáték elemekre emlékeztetett volna,csak már maga a játék sem adta vissza azt a hangulatot amit a video,1 perces video,vagy annyi se.Ez ilyen webshopos oldalakon jelent meg,hogy rendeld előre stb......Az EA megint tömni fogja a zsebét,akár szar lesz akár nem,de persze nem mindig lesz 11990 ,mint az első résznél.Mint akció játékra kíváncsi leszek.
1281 levél
Válasz 09.12.09. 13:04 #8
Indigo
Nekem ez tetszik: "Bele lehet kötni amit írtam,de úgy is igazam van."Tehát vegyük tudomásul, hogy ez bizony nem szubjektív vélemény, hanem a megmásíthatatlan, abszolút igazság, az alfa és az omega JimmyHD kinyilatkozott.

Amúgy én is várom, tetszett az első rész. Az alább kritizált játékelemek nem voltak zavaróak, nem rontották az összképet és a játékélményt, teljesen jól voltak a játékba integrálva.
14264 levél
Válasz 09.12.09. 09:53 #7
balays82
"Túlélő horror,na ne."

Áruld már el, hogy a hozzászólásod előtt, hol hangzott el, hogy a Dead Space túlélő horror volt. Szerintem sehol, ezért nem értem, mire ez az indulatos reakció. A Dead Space egy horror elemekkel tűzdelt akciójáték volt, de ez a vita minden alkalommal lejátszódik, amikor szóba kerül a játék. Egyébként egyszerű a dolog, akinek nem tetszett az első rész, az hagyja figyelmen kívül, hogy készül a második. Én személy szerint örülök, hogy bejelentették a PC-s változatot is, manapság már ez is nagy dolog.

10589 levél
Válasz 09.12.09. 08:54 #6
Dark Archon
Nem tudom, te mivel játszottál, mert egyántalán nem vagy egyedül a hajón Ott vannak a társaid, aminek én speciel örültem. Egyedül a befejezés volt sablon.

Ha valaki jó horrorra vágyik viszonylag jó sztorival, ajánlom figyelmébe az Alpha Prime-ot.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
908 levél
Válasz 09.12.08. 19:01 #5
ShuleyvA
Idéznék az első részben ejtett hozzászólásomból.

"... ott van például az az egyszerű eset, amikor is ellenfelekből nyerjük a lőszert, a pénzt meg a fejlesztéseket - kiemelném a kérdést, miszerint a csecsemőkből lett szörnyekhez hogyan került ezekből is bármi (ahogy haverom fogalmazott, felnyomták nekik még az inkubátorban)? Ez azért is frusztráló, mert horror játék esetében célunk a túlélés, a szörnyek elkerülése, nem pedig a belemegyek az akcióba már azért is egy tucat ellenség ellen amiből újabb lőszert vagy pénzt remélünk. Itt ugyanis egyértelműen darálásba megy át a játék, ezt pedig minden jóérzésű ember elismerheti.
Megint fel kell hozzak valamit ellenpéldaként, legyen most az a régi szar Doom 3, amiben soha nem kaptunk szörnyek leölése után pénzt, csak ha találtunk a pályán, így még jobban ki voltunk szolgáltatva a környezetünknek... vagyis a szűk és sötét folyosóknak."

Szerintem sem illik rá a túlélő horror jelzés. Viszont én is várom, alapvetően egy kellemes kikapcsolós játék volt az elődje is.
574 levél
Válasz 09.12.08. 18:01 #4
munszu
Nos, elég nagy hülyeségeket írtál , már bocs.
Pl. szerintem ez nagyon ott volt mint túlélő horror, miért is túlélő horror, hát azért mert egyedül vagy egy bányász hajón,gőzöd sincs mi történt, és csak a történteket akarod át vészelni.
Második dolog,hát nem tudom milyen szinten játszottál de azért olyan hű de sok töltény nincs ám,nem easyn kell játszani.(De ez minden játékra igaz)
És nem tudom neked mi a kiszámítható, de azért annyira nem volt kiszámítható mikor jönnek szörnyek, doom3-ban sokkal kiszámíthatóbb volt.
Silent hill újabb részeiben is inkább az 'akció' volt előnyben.
És ha már ős túlélő horroról beszélünk resi 1-2-3.
Fejlesztésekkel nincs gond, és vásárlás, hát ha úgy nézzük azok az emberek ott élik/élték le az életüket, szóval vásárlás miért ne?
Másik dolog a darabolás szerintem egy jó funkció volt, főképp ellenfél lassításának céljából.
És ha már igazi horror filmről beszélünk, akkor The Thing, és társait hoznám fel.
És egy ilyen játékhoz hogy tudod hozzá hasonlítani a carmageddon2-őt?
Ember, az egy autós játék volt, ami roncs derbi/tuningolás/ esztelen ember/zombi ölés volt; hangsúlyozom AUTÓS !
Na csak ennyit szerettem volna^^.
Nem kötekedésnek szántam, de én így látom.., és szerintem többen mások is ^.^ .
Ja és várom a második részt, az első résznek is nagyon jó borongós(sötét) atmoszférája volt.
126 levél
Válasz 09.12.08. 17:48 #3
JimmyHD
Túlélő horror,na ne.Az első rész se volt valami nagy horror,nagyon kiszámítható volt hogy honnan jönnek a szörnyek,és persze mindig televoltál cuccokkal,amiknek egy részét persze a halottaktól vettél el.A másik nagyon nagy baromság a vásárlásos rész volt,mi a picsának van egy bányászhajón bolt,ahol a pénzüket költik az emberek,és miért van impulzuskarabély egy bányászhajón.Egy "túlélő horror"-ban egyáltalán nem kéne ilyennek lennie.Egy igazán jó horror különben is nem attól lesz ijesztő hogy szakadnak a végtagok és fröcsög a vér egyfolytába, pl:Silent Hill.
Meg 1 2 dolgot ha példának veszünk pl:a belező(ipari fűrész),hát ha az iparban is úgy alkalmazzák mint ahogyan te használod,vagy működik, akkor elég sok fűrészlapra lehet szükség a használatakor,vagy csak simán gyenge minőségűek a lapok.Azért kell tölteni is,de nagy hülyeség,minek tölteni egy ipari fűrészt,ez már fáj.Meg a plazmavágó,de ennyi elég is.Egyszóval ez egy sima akciójáték,nem több.Én max 1-szer ijedtem meg benne.Amikor kiadtak egy videot róla,a megjelenése előtt(egy ember van egy szűk járatban,és valami visszahúzza),az arcán látszott a reménytelenség,és hogy nincsen semmije amivel védekezhetne,ha van is akkor az nem sok,egyszóval azt hittem hogy ilyen lesz,de csalódtam.Meg ezek a fejlesztéses baromságok mindenhova befészkelődnek már.Egy horrorba nem kéne ez se.A filmeknél is ez a helyzet.Egy igazi horrorfilmet se tudnak ma már csinálni.Bele lehet kötni amit írtam,de úgy is igazam van.A következő rész is csak egy trancsírozós játék lesz mint a carmageddon 2
176 levél
Válasz 09.12.08. 10:46 #2
gamator
Hurrá!

Nekem is nagyon tetszett az első rész. Várom a folytatást.
És még Pc-re is lesz.
149 levél
Válasz 09.12.07. 18:45 #1
Bandi094
VáromAz első része is nagyon tetszett
766 levél
Válasz 09.12.07. 18:45
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Dead Space 2 (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.