Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Space 2

Folytatódik az EA túlélő horrorja.

2009.12.07. 16:53 | szerző: Retee | kategória: Játék

Szörnyekből sohasem lehet elég, legalábbis az Electronic Arts így gondolhatta, mikor zöld utat adott a Visceral csapatának a Dead Space 2 fejlesztésére. Isaac Clarke tehát visszatér, és persze most sem bájos virágok várnak rá, hanem egy jó adagnyi kaszabolásra megérett mutáns. Az EA viszont egyelőre keveset árult el a folytatásról, az viszont biztos, hogy a PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra elkészülő második rész még 2010-ben megérkezik. Részletek később. ■

Dead Space 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Space 2

hozzászólások (9)

ShuleyvA
ShuleyvA 2009.12.08. 19:01
Idéznék az első részben ejtett hozzászólásomból.

"... ott van például az az egyszerű eset, amikor is ellenfelekből nyerjük a lőszert, a pénzt meg a fejlesztéseket - kiemelném a kérdést, miszerint a csecsemőkből lett szörnyekhez hogyan került ezekből is bármi (ahogy haverom fogalmazott, felnyomták nekik még az inkubátorban)? Ez azért is frusztráló, mert horror játék esetében célunk a túlélés, a szörnyek elkerülése, nem pedig a belemegyek az akcióba már azért is egy tucat ellenség ellen amiből újabb lőszert vagy pénzt remélünk. Itt ugyanis egyértelműen darálásba megy át a játék, ezt pedig minden jóérzésű ember elismerheti.
Megint fel kell hozzak valamit ellenpéldaként, legyen most az a régi szar Doom 3, amiben soha nem kaptunk szörnyek leölése után pénzt, csak ha találtunk a pályán, így még jobban ki voltunk szolgáltatva a környezetünknek... vagyis a szűk és sötét folyosóknak."

Szerintem sem illik rá a túlélő horror jelzés. Viszont én is várom, alapvetően egy kellemes kikapcsolós játék volt az elődje is.
Dark Archon
Dark Archon 2009.12.09. 08:54
Nem tudom, te mivel játszottál, mert egyántalán nem vagy egyedül a hajón :) Ott vannak a társaid, aminek én speciel örültem. Egyedül a befejezés volt sablon.

Ha valaki jó horrorra vágyik viszonylag jó sztorival, ajánlom figyelmébe az Alpha Prime-ot.
balays82
balays82 2009.12.09. 09:53
"Túlélő horror,na ne."

Áruld már el, hogy a hozzászólásod előtt, hol hangzott el, hogy a Dead Space túlélő horror volt. Szerintem sehol, ezért nem értem, mire ez az indulatos reakció. A Dead Space egy horror elemekkel tűzdelt akciójáték volt, de ez a vita minden alkalommal lejátszódik, amikor szóba kerül a játék. Egyébként egyszerű a dolog, akinek nem tetszett az első rész, az hagyja figyelmen kívül, hogy készül a második. Én személy szerint örülök, hogy bejelentették a PC-s változatot is, manapság már ez is nagy dolog.
Indigo
Indigo 2009.12.09. 13:04
Nekem ez tetszik: "Bele lehet kötni amit írtam,de úgy is igazam van."

:-D:-D:-D

Tehát vegyük tudomásul, hogy ez bizony nem szubjektív vélemény, hanem a megmásíthatatlan, abszolút igazság, az alfa és az omega :D JimmyHD kinyilatkozott.

Amúgy én is várom, tetszett az első rész. Az alább kritizált játékelemek nem voltak zavaróak, nem rontották az összképet és a játékélményt, teljesen jól voltak a játékba integrálva.
JimmyHD
JimmyHD 2009.12.09. 16:08
Hát bizony a cikkben benne van,"folytatódik az EA túlélő horrorja",igaz ez nem hozzászólás volt,de még is itt van.Meg nem hiszem hogy az EA akcióelemekkel tűzdelt játékként akarta volna kiadni,és a fejlesztők sem,direkt horrornak szánták,csak elkúrták,ennyi.Mint már írtam a kiadás előtt ki is adtak egy rövidke videot ,nem hiszem hogy az a video akciójáték elemekre emlékeztetett volna,csak már maga a játék sem adta vissza azt a hangulatot amit a video:-),1 perces video,vagy annyi se.Ez ilyen webshopos oldalakon jelent meg,hogy rendeld előre stb......Az EA megint tömni fogja a zsebét,akár szar lesz akár nem,de persze nem mindig lesz 11990 ,mint az első résznél.Mint akció játékra kíváncsi leszek.
ajánlott olvasnivaló