Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (Ismertető)

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
A legutóbbi S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat cikkek, hírek
263 levél
Válasz 11.05.04. 17:33 #3
Royce95
Nekem tetszett nagy a bejárható terület, viszonylag sok a fegyver, sok az ellenség és azt csinálhatok amit akarok.
330 levél
Válasz 10.04.04. 20:33 #2
RUSSIANBOY
Én egyáltalán nem éreztem az "erőltetett orosz akcentust" a játékban.Oroszul beszélt igy volt jo és másodjára magyarul vittem át igy én is megértettem a játékot legalábbis jobban mint először.Szerintem profi munka nekem abszolut nincs semmi kivetnivalom a játékkal kapcsolatban.Az mondjuk tetszett a Clear Sky-ban hogy magyar volt mert az ember máris "otthonosabb"nak érezte hogy az anyanyelvén beszélnek a játékban de szerintem inkább ronditott a feelingen mint javitott.

Még jo hogy jobbra sikerült mint a Clear Sky ugyanis attol én se voltam eljáulva.Kevés küldetés volt 100% pontosan célzo NPC-k és nem egyszer fordult elő mikor Cordon-nál mentem át hogy a fa mögé bujva is eltaláltak.Mondjuk abban nagyon tetszettek a bázisokon hallhato muzsikák

Szerintem ez az eddigi legjobb rész bár nem értem hogy pl a Clear Sky-bol miért maradt ki a CNNP meg a CoP-bol is mikor oda még ugyanugy lehetett volna küldetéseket missziokat beépiteni.És mivel már megvolt az alap séma a SHOC-bol igy csak bele kellett volna rakni a game-be.

Nekem leginkább Pripyat földalatti része tetszett mikor megyünk be 2-3 társunkkal.Az nagyon király volt.

Tetszenek a fegyvermodositások is viszont - én szerintem - kissé tul sűrűn esik az eső a Zónában bár ezt lehet csak én látom igy.Nekem olykor beszaggat kicsit.

Én mondjuk mint lelkes Stalker fan a kezdetektől persze hogy imádom ez nem is kérdés.Anno ilyen stalker-csernobil történeteket is irtam és szám szerint már az ÖTÖDIK-nél járok.

Nemtudom még a jövőben irok e majd de akit esetleg érdekel vegye fel velem a kapcsolatot mert nem akarom itt reklámozni az oldalam.

Sokan mondják hogy nagyon jok lettek persze kaptam hideget is de ez igy normális.A negativ kritika is van olyan fontos mint a pozitiv.

Én nagyon meg vagyok elégedve a játékkal mert nem kell hogy mindig legyen valamilyen grafikai ujitás egy játék nem csak attol lesz jobb.Szerintem sokkalta inkább a történet a fontos hogy az ember minél jobban beletudja magát élni - ami esetemben - teljesen sikerült

Pripyat-ban mászkálni is kész élvezet szerintem nagyon hűen adja vissza azt az érzést amilyen a valoságban lehet.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
5033 levél
Válasz 10.04.03. 01:26 #1
Gump
Akkor ez most attól jobb mint a CS, hogy az első két területen az elvétve előforduló zombik és mutánsok kivételével nincs aki megtámadna? Azt aláírom, hogy a grafika fejlődött, abban a tekintetben, hogy a reggel 6-8 között - megfelelő időjárási körülmények között - látható napsugarak kevésbé terhelik a gépet mint korábban. Viszont ezt ellensúlyozandó a fű kirajzolása nagyságrendekkel szembetűnőbb, mint korábban. Az is jó, hogy belevettek új dolgokat, amiket amúgy lelkes amatőrők évekkel korábban az első részhez már megcsináltak - jobban. Meg a történet is remek beleélést biztosít SPOILER
amikor kiderült a végén, hogy a helikopterek azért zuhantak le, mert az anomáliák vándoroltak és a nyomozás kb. ezért zajlott, akkor azt hittem ez valami vicc

Tényleg ez a legjobb rész.
766 levél
Válasz 10.04.03. 01:26
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.