25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Logitech Wireless Drum Controller (Hardver teszt)

DühösTigris
#13 DühösTigris [244]
Ok! Fejet hajtok! Na de mű nuni????

Válasz erre

Előzmény: Dino 2010.05.05. 10:16
DühösTigris
#12 DühösTigris [244]
Elnézést,hogy beletapostam érzékeny lelki világodba,nem állt szándékomban!A Francia légióba soha nem szerettem volna belépni!Teljesen elmebetegek lettek.Akkor is mentek,ha senki nem fizetett érte... "Jugóba" csak azért jöttek,hogy egy kicsit ölni tudjanak,mert már hiányuk volt.Nem ok! A Várkertben (casino) dolgoztam,mikor megkért egy srác(légiós),hogy vigyem el őt "munkára".Semmi más nem érdekelte,csak az Unikum,meg a napi 2 liter sör.Úgyhogy gondolkodj,mielőtt beszélsz.... Egyébként,hogy a témához is hozzászóljak.... Nincs itt semmi baj,hogy társasági játékokat is játszunk,csak valljuk be,ez kicsit sok pénz azért a műanyag szarért! Max húsz,vagy 25... Ennyivel kiegyeznék,de hatvan????

Válasz erre

Előzmény: Retee 2010.05.05. 09:47
Dino
#11 Dino [5981]
DühösTigris: Tény, hogy kicsit mostoha rovat oldalunkon a hardver részleg, de folyamatosan várhatóak bele új cikkek, nemsokára pl. egy Logitech G13-ról.

Amúgy meg ahogy Retee is írja, ez valóban csak egy játék. Viszont arra véleményem - és személyes tapasztalatom - szerint teljesen jó, hogy egy RB/GH-val különböző ritmusképleteket megtanuljon az ember, és legyen némi fogalma arról, hogy mit kell kezdeni egy dobbal - természetesen alapszinten. Aztán ha tetszik neki, továbbléphet valódi dobra is akár. (Amúgy meg igen fárasztó tud lenni a "játékdobon" dobolás is, fél óra Expert+-on, és izzadsz mint a ló... )

Válasz erre

Retee
#10 Retee [1560]
Miből vontad le azt a tanulságot, hogy ezt hiszik? Játszottak egy népszerű társasági játékkal. De neked is ajánlom, hogy FPS helyett lépj be a francia idegenlégióba, ne hülyéskedj idióta akciójátékokkal, mert még igazi Rambónak képzeled magad. ArmA imádók: irány az igazi katonaság, repülőszimulátorok kedvelők jelentkezzenek a légierőbe, aki meg FIFA-zik, az is inkább az igazi Juventusban villogjon. A játékokat meg tiltsuk be, mert most esett le: nem valóságosak, csak játékok!

Válasz erre

Előzmény: DühösTigris 2010.05.05. 09:30
DühösTigris
#9 DühösTigris [244]
http://www.youtube.com/watch?v=YNJYrd0or78

Nem röhej? Amit Te linkeltél,az már ütősebb... Erről beszéltem.Két "nyomi" Xbox szökevény elhiszi,hogy ő Neil Peart! Ha erre tart a világ,akkor én maradok nem Ganxsta,de Zolee!

Válasz erre

Előzmény: gothmog 2010.05.01. 08:25
gothmog
#8 gothmog [4810]
Na, akkor - dobos palánták - el lehet kezdeni gyakorolni!

Bemelegítőnek, mondjuk ez

Endure. In enduring, grow strong.

Válasz erre

DühösTigris
#7 DühösTigris [244]
Helyesebben van hardver szekció,csak nagyon kevés a teszt.Így korrekt!

Válasz erre

DühösTigris
#6 DühösTigris [244]
Ja igen.... Ne érts félre,nem cseszegetni szerettelek volna,csak elég mókás lenne nézni valakit,aki az xboxra veri a ritmust! Egyébként Lacko,lenne egy kérdésem!Esetleg nem lehetne több hardver teszt az oldalon?Kellene csinálni egy külön hardver szekciót.Engem érdekelne a dolog(mármint olvasnám).Más internetes oldalakon ez már bevett szokás,csak itt nem látom.Ezt felettébb sajnálom,mert ha időm van,akkor állt. ide "látogatok" először(már ha játékokra/nem Lego/ vagyok kíváncsi).Viszont rögtön ugranom is kell,mert hardver teszt kevés van.

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2010.04.29. 08:51
DühösTigris
#5 DühösTigris [244]
JóT!

Válasz erre

Előzmény: DühösTigris 2010.04.30. 23:06
DühösTigris
#4 DühösTigris [244]
Gondolom én is,hogy drágább(a neten néztem utána,ott volt ennyiért is),de kinek kell a mű-nuni? Ezt akkor sem értem,ha karóba húztok! Talán megértenélek,ha látnám,hogy ütöd az xboxra a ritmust...talán még én is jól mulatnék!

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2010.04.29. 08:51
Lacko
#3 Lacko [11507]
Amennyire én tudom, egy igazi dob egy vagy két nagyságrenddel drágább.

Válasz erre

Előzmény: DühösTigris 2010.04.28. 19:24
DühösTigris
#2 DühösTigris [244]
Ez mind szép és jó,de a vicc az,hogy ha teszem azt még hozzácsapsz egy 10-est.....már igazit is vehetsz!Játékdob.... Lehet kapni gumi nunit is,csak kell a fenének...

Válasz erre

PC Dome
#1 PC Dome [766]
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Logitech Wireless Drum Controller (Hardver teszt)

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.