Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Homefront - dedicated server funkcióval (Hírek)

Homefront

Homefront
A legutóbbi Homefront cikkek, hírek
16989 levél
Válasz 10.08.20. 10:15 #7
KisCsirkee
Na, azért azt nem kéne elfeledni, hogy az amcsiknak a háború 1941-ben kezdődött, és nem '43-ban. Tulajdonképpen a Csendes-Óceánon hamvaikból támadtak föl és szorítottak vissza egy olyan ellenséget, ami nem volt hajlandó megadni magát, és ha minden vesztett volt, simán nekirontottak az amerikai vonalaknak egy banzai rohammal. Ha a "hős európai felszabadítók" cím nem is jár ki nekik, hisz '43 után a németeket már erősen tolták vissza a ruszkik, a Japán elleni győzelmet egymaguk vívták ki. (Még ha a végső győzelmet kivívó eszköz vitatott is.)

Az való igaz, hogy a II.VH óta nem volt olyan konfliktusuk, ahol egy velük egy haditechnikai szinten álló ellenfél felett arattak volna győzelmet. Ezért van az, hogy az aszimmetrikus hadviselésük nem mutatja az igazi erejüket, ezért nem is tudni, mire lennének igazán képesek.

A sztori, miszerint ÉK egyesíti egész Koreát, majd olyan hatalommá növi ki magát, ami ellen senki nem mer tenni semmit baromi abszurd. Hogy venné át az 50-es évek fejlettségi szintjén álló állam egy sokkal fejlettebb állam felett?
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
96 levél
Válasz 10.08.20. 10:00 #6
speedy249
De akkor is a fasza amcsik lenyomták őket..(asszem nem játszottam még vele.)
330 levél
Válasz 10.08.20. 00:04 #5
RUSSIANBOY
Hát azt már sejtem hogy 2012ben világvége lesz de akkor lehet hogy ilyen módón jön el?


Amugy ezt a Homefront játékot szintén azok csinálják akik a Frontlines:Fuel Of War-t nem?Az nekem nagyon bejött.Ugy látszik ez is faja kis játék lesz a hirados videok nagyon kedvet hoznak hozzá.A Frontlines-ba se volt konkrét történet csak a világ megmentése de mégis nagyon élveztem a csatákat és a hangok qrva jók voltak.

Sajnos ez az "elképzelt" feeling egyszer könnyen lehet valoság egy olyan ország miatt ahol egy ember uralkodik és benne van a vérében a "megnyomom a piros gombot" opció.

Sajnos elképzelhető mert az északiak és a déliek nemtudom miért nemtudnak békében élni és ráadásul köztünk és a Szlovákok között is kezd eldurvulni a helyzet (ugy érzem).

Egyenlőre még játékokban éljük ki a háboru iránti szenvedélyünket és gyilkos hajlamainkat tudván hogy ott csak gép irányitotta nem hus-vér embereket ölünk de talán egyszer sajnos ez valoság lesz.


Mindenesetre nagyon várom a játékot kiváncsi leszek rá


AstorAnt:

Ja én is igy vagyok ezzel.Végre legyünk már másokkal is mindig amcsik helyett.Pl a COD:MW 2-ben nagyon tetszett hogy oroszok potyognak az égből amerikai földön
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
1653 levél
Válasz 10.08.19. 13:57 #4
AstorAnt
Én egy kicsit eltúlzottnak érzem ezt az egész világot lerohanja ÉK, és csak az amerikaiak tudnak ellenállni szöveget. Pár ázsiai ország megszállása, magához csatolása után megszállja az USA-t, és ezt a megszállást kell egyfajta gerilla harcmodorral visszaverni.
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
10589 levél
Válasz 10.08.19. 13:26 #3
Dark Archon
Alternatív, kevésbé optimista kivitelben pedig így nézne ki a cikk:
..."No persze a rendkívül gagyi történettől függetlenül akár még egy" remeknek ígérkező, de multiban elcseszett alkotást láthatunk ismét, elég csak a Frontlines-ra gondolni.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
96 levél
Válasz 10.08.19. 12:52 #2
speedy249
Egyetértek.Csak azt remélem lesz koreai kampány, kedvet kaptam hogy lelőjek pár amcsit.(huhh istenkáromlás)Bár az csoda lenne ha belekerülne ilyesmi de a remény hal meg utoljára...
2011 levél
Válasz 10.08.19. 11:57 #1
Corvus5
Na igen, a hős amcsi civilek, mi?

Kb abba halnának bele, h összefossák magukat, szóval még lőni se kellene őket. Kurvára unalmas már ez a "hős amerikaiak" dolog, egy rohadt háború sem súlytotta őket soha. A világháború se náluk zajlott, egyik se, csak kiruccantak, amikor már egyértelmű volt a kimenetel, h minél több mindent összelopjanak. Halvány gözük sincs róla milyen lenne egy igazi háború, ami az utcáikon zajlik.

A nagy és hős világmegmentő amerikaiak! Nem kicsit unalmas már ez!
766 levél
Válasz 10.08.19. 11:57
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Homefront - dedicated server funkcióval (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.