Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2010

Homefront - dedicated server funkcióval

A Freedom Fighters sikerére hajazó FPS a multiplayer részről sem feledkezik meg.

2010.08.19. 11:04 | szerző: Retee | kategória: gamescom 2010

Valamikor 2011-ben jelenik meg a Homefront, melyben Észak-Korea lerohanja a világot, melyben persze egyedül a hős amerikai civilek képesek szembeszállni az északi elnyomókkal. No persze a rendkívül gagyi történettől függetlenül akár még egy kiváló FPS-t is kaphatunk a THQ kiadásában, hiszen elég csak a Freedom Fightersre gondolni, amely a sablonos sztorija ellenére is kult akciójátéknak bizonyult. A Homefront kapcsán pedig multiplayer támogatásra is számíthatunk, sőt a kiadó bejelentése szerint a konzolos verziókkal ellentétben a PC-s darab "dedicated server" funkciót is kap. ■

Homefront
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Homefront

hozzászólások (7)

Dark Archon
Dark Archon 2010.08.19. 13:26
Alternatív, kevésbé optimista kivitelben pedig így nézne ki a cikk:
..."No persze a rendkívül gagyi történettől függetlenül akár még egy" remeknek ígérkező, de multiban elcseszett alkotást láthatunk ismét, elég csak a Frontlines-ra gondolni.
AstorAnt
AstorAnt 2010.08.19. 13:57
Én egy kicsit eltúlzottnak érzem ezt az egész világot lerohanja ÉK, és csak az amerikaiak tudnak ellenállni szöveget. Pár ázsiai ország megszállása, magához csatolása után megszállja az USA-t, és ezt a megszállást kell egyfajta gerilla harcmodorral visszaverni.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.08.20. 00:04
Hát azt már sejtem hogy 2012ben világvége lesz de akkor lehet hogy ilyen módón jön el?


Amugy ezt a Homefront játékot szintén azok csinálják akik a Frontlines:Fuel Of War-t nem?Az nekem nagyon bejött.Ugy látszik ez is faja kis játék lesz a hirados videok nagyon kedvet hoznak hozzá.A Frontlines-ba se volt konkrét történet csak a világ megmentése de mégis nagyon élveztem a csatákat és a hangok qrva jók voltak.

Sajnos ez az "elképzelt" feeling egyszer könnyen lehet valoság egy olyan ország miatt ahol egy ember uralkodik és benne van a vérében a "megnyomom a piros gombot" opció.

Sajnos elképzelhető mert az északiak és a déliek nemtudom miért nemtudnak békében élni és ráadásul köztünk és a Szlovákok között is kezd eldurvulni a helyzet (ugy érzem).

Egyenlőre még játékokban éljük ki a háboru iránti szenvedélyünket és gyilkos hajlamainkat tudván hogy ott csak gép irányitotta nem hus-vér embereket ölünk de talán egyszer sajnos ez valoság lesz.


Mindenesetre nagyon várom a játékot kiváncsi leszek rá:D:D


AstorAnt:

Ja én is igy vagyok ezzel.Végre legyünk már másokkal is mindig amcsik helyett.Pl a COD:MW 2-ben nagyon tetszett hogy oroszok potyognak az égből amerikai földön:D:D
speedy249
speedy249 2010.08.20. 10:00
De akkor is a fasza amcsik lenyomták őket..(asszem nem játszottam még vele.)
KisCsirkee
KisCsirkee 2010.08.20. 10:15
Na, azért azt nem kéne elfeledni, hogy az amcsiknak a háború 1941-ben kezdődött, és nem '43-ban. Tulajdonképpen a Csendes-Óceánon hamvaikból támadtak föl és szorítottak vissza egy olyan ellenséget, ami nem volt hajlandó megadni magát, és ha minden vesztett volt, simán nekirontottak az amerikai vonalaknak egy banzai rohammal. Ha a "hős európai felszabadítók" cím nem is jár ki nekik, hisz '43 után a németeket már erősen tolták vissza a ruszkik, a Japán elleni győzelmet egymaguk vívták ki. (Még ha a végső győzelmet kivívó eszköz vitatott is.)

Az való igaz, hogy a II.VH óta nem volt olyan konfliktusuk, ahol egy velük egy haditechnikai szinten álló ellenfél felett arattak volna győzelmet. Ezért van az, hogy az aszimmetrikus hadviselésük nem mutatja az igazi erejüket, ezért nem is tudni, mire lennének igazán képesek.

A sztori, miszerint ÉK egyesíti egész Koreát, majd olyan hatalommá növi ki magát, ami ellen senki nem mer tenni semmit baromi abszurd. Hogy venné át az 50-es évek fejlettségi szintjén álló állam egy sokkal fejlettebb állam felett?
ajánlott olvasnivaló