Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mafia II (Ismertető)

Mafia II

Mafia II
A legutóbbi Mafia II cikkek, hírek
27974 levél
Válasz 10.09.16. 22:53 #41
LordMatteo
Kicsit elsüllyedt a kérdésed: PC-s LANokon, MINDENKI egeret és bill.-t használ, kinézik aki nekiáll ott balfaszkodni kontrollerrel (bizonyos játékokban a joy még elmegy...). A PC-s e-sporterek is 98%ban egér+bill, a 2% meg az, aki hamar abbahagyja az egészet.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
1 levél
Válasz 10.09.16. 22:48 #40
He dzsooo
Nekem eddig bejovos a jatek, a felenel jutottam tul meg csak.

1ik kedvenc MAFA 1-es zenemet is hallhattam mar benne, nagyon megorultem neki

Ime: http://www.youtube.com/watch?v=ZfTbyvkk-M4
J.F.
9371 levél
Válasz 10.09.16. 19:37 #39
Kanduhrka
Akkor kezdjük:

"Ha 800 ft-os egeret használsz akkor sajnálom de nem sokat tudhatsz a egér vs kontroller témáról. "

Attól, hogy általában olcsó egereket veszek, az nem jelenti azt, hogy nem ismerem a drágábbakat és hogy nem is használtam. A továbbiakban örülnék, ha nem kellene minden apróságra plusz infót írnom.

"Mint mondtam 10 évig profin csztem"

Múltkor még 8 év volt...

"Az, hogy még senki nem vert meg, csak azt jelzi, hogy nem játszottál még igazán jó játékosokkal..."

Buta hozzáállás. Találkoztam igazán jó játékosokkal, de egyébként miért olyan nehéz elhinni, ha azt mondom, hogy én voltam a jobb?

"Röviden megpróbálom összefoglalni miért jobb kontrollerrel játszani, legalábbis szerintem, de ezzel nagyon sokan egyet értenek még, és persze van ellentábor is. Kontrollerrel fel rakhatom maxra a sensit, és miközben hitetlen gyorsan meg tudok fordulni, mégis nagyon pontos maradok. Amennyiben egérnél magasra rakom a sensit, elvesztem a a legfinomabb pontosságot, amire sokszor szükség van, ha pedig alacsony a sensi, több rántásra van szükség ahhoz, hogy megforduljak."

Egyéni probléma, ha a túl magas sensitive mellett nem tudsz lőni.

"Itt egy videó arról, miket lehet csinálni egy kontrollerrel is ha valaki tudja rendesen használni:
http://www.youtube.com/watch?v=oeM0dfWxDXQ"

Nem játszik rosszul az illető, csaképp ezt egy közepes játékos simán megtanulja PC-én. Főleg egy 12 fős szerveren. (hozzáteszem, az MW 2 az eddigi leginkább szarrá butított CoD, oda aztán nem kell nagy "wasistdas")

"A profi játékosok pedig alig játszanak pc-n, modern warfare 2 eladásaiból 3 % a pc-s, ebből kifolyólag a legtöbb lan és verseny xboxos. Ne magyarországból indulj ki, itt nagyon kicsit a játékos társadalom.
Kb 2-3 éve átvette az xbox a fő verseny platform szerepét a pc-től, bármennyire hihetetlen csak a pc-s profik játszanak egérrel, a többség profi kontrollerekkel."

Már anyám is tudja, hogy a konzolos eladások mindig megelőzik a PC-set, így persze, hogy kevesebben játszanak PC-én. Puszta matek.
Nem Magyarországból indultam ki, nem is említettem sehol.
A profi kontrollereseknél pedig ismét a nagy számok törvénye jön elő. Nem hinném, hogy valaki csak úgy áttér kontrollerről egérre.

Ja igen. MW 2 lan és versenyek: Konzolon lehet, hogy működik az IWnet, de PC-én borzalmas. A profibb (vagy normálisabb) réteg nem 150-200-as pingekhez szokott egy reflex játékban. Próbálkoztak warokkal, de élvezhetetlen és körülményes.
horrorgeeks.blogspot.com
15 levél
Válasz 10.09.16. 15:45 #38
BarnabY
Ha 800 ft-os egeret használsz akkor sajnálom de nem sokat tudhatsz a egér vs kontroller témáról.
Mint mondtam 10 évig profin csztem (igen, pénzért) kb 10 különböző egerem volt az évek alatt, kezdve a ms 1.0-tól, razereken és logitecheken át, jelenleg egy razer kone-ig. Mindegyik 10 és 30 ezer forint között van, és ehhez jön még az 5-10 ezres egérpad.
ezzel nem felvágok ne értsd félre, csak jelzem, hogy eléggé értek a különböző egerekhez. Az, hogy még senki nem vert meg, csak azt jelzi, hogy nem játszottál még igazán jó játékosokkal...
Röviden megpróbálom összefoglalni miért jobb kontrollerrel játszani, legalábbis szerintem, de ezzel nagyon sokan egyet értenek még, és persze van ellentábor is. Kontrollerrel fel rakhatom maxra a sensit, és miközben hitetlen gyorsan meg tudok fordulni, mégis nagyon pontos maradok. Amennyiben egérnél magasra rakom a sensit, elvesztem a a legfinomabb pontosságot, amire sokszor szükség van, ha pedig alacsony a sensi, több rántásra van szükség ahhoz, hogy megforduljak.

10 év után kezdtem el konzolon rendesen játszani, és habár sosem gondoltam volna, mégis ugyanolyan lövésekre vagyok képes a kontrollerrel is.
Itt egy videó arról, miket lehet csinálni egy kontrollerrel is ha valaki tudja rendesen használni:
http://www.youtube.com/watch?v=oeM0dfWxDXQ

A profi játékosok pedig alig játszanak pc-n, modern warfare 2 eladásaiból 3 % a pc-s, ebből kifolyólag a legtöbb lan és verseny xboxos. Ne magyarországból indulj ki, itt nagyon kicsit a játékos társadalom.
Kb 2-3 éve átvette az xbox a fő verseny platform szerepét a pc-től, bármennyire hihetetlen csak a pc-s profik játszanak egérrel, a többség profi kontrollerekkel.

Bocsánat a sok off-ért.
9371 levél
Válasz 10.09.13. 14:17 #37
Kanduhrka
"Igazából nem a Mafia 2-höz tartozik a téma, hanem a Mafia 2 cikkhez."

Lényegtelen. Utána már átfajult a régi egér vs konzol vitába.
horrorgeeks.blogspot.com
4176 levél
Válasz 10.09.13. 14:14 #36
gothmog
Csapd hozzá az előző mondatomat is, úgy egyértelműen kiderül: én a profi játékosok által a PC-s megmérettetéseken nagyobb arányban használt eszköztípusra értettem.
Endure. In enduring, grow strong.
11028 levél
Válasz 10.09.13. 14:06 #35
Lacko
"Egyébként ez már ezerszer lerágott téma, ráadásul nem is tartozik a Mafia 2-höz."

Igazából nem a Mafia 2-höz tartozik a téma, hanem a Mafia 2 cikkhez. Amiben én azt állítottam, hogy a cover system azért alakult ki a konzoloknál, mert sokkal nehezebb egyszerre mozogni, célozni, fedezékbe húzódni, mint egérrel és billentyűzettel.

Mondjuk én ebben még mindig hiszek, de a vitátokra tényleg az az egyetlen valamire való megoldás, ha lenyomtok egy meccset valami FPS-sel. Az összes többi csak szájkarate.
9371 levél
Válasz 10.09.13. 13:47 #34
Kanduhrka
"Mert amelyikkel, illetve amelyik ma az elterjedtebb ezekben a körökben, logikusan az az előnyösebb." Nem ilyen egyszerű. A konzolos bázis mára jóval nagyobbá nőtte ki magát, mint a PC-és, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jobbak.

Egyébként volt már jó pár ilyen megmérettetés kontroller és egér között, és majdnem minden alkalommal az utóbbiak nyertek. Ezért nem is fektetnek ma már akkora hangsúlyt erre a vitára, mert ezer éve eldőlt.
horrorgeeks.blogspot.com
9371 levél
Válasz 10.09.13. 13:38 #33
Kanduhrka
Hol írtam olyat, hogy én nem tudok kontrollerrel játszani? (és azt se írtam, hogy nem lehet)

Azt mondod "itt van egy videó a sok közül, ahol elkenik az egeresek száját".
Hol?
Én nem mondtam, hogy nincsenek kiváló játékosok konzolon, azonban ezek közelébe se érnek egy egérrel rendelkezőnek.

"szóval igazából az egereseknek van előnyük, hiszen profibb eszközt használnak." Én egy 800 Ft-os egeret használok, és 2 éve nem találkoztam olyan játékossal, aki el tudott volna verni (FPS-ekről van szó). Utánanéztem jó pár konzolos meccsnek youtube-on, esélytelenek lennének. Ennyi.

De tudod mit, próbálj szervezni egy lanpartit, hívd meg a jó játékosokat mindkét oldalról (én persze az egeresek táborát erősítem) és meglátjuk.

Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy a profi játékosok még mindig egérrel nyomják és az igazán kemény versenyeket is a mai napig ezekkel játszák.
Miért? Mert precízebb, pontosabb mint jelenleg bármelyik, videojátékra használt eszköz.

Egyébként ez már ezerszer lerágott téma, ráadásul nem is tartozik a Mafia 2-höz.
horrorgeeks.blogspot.com
4176 levél
Válasz 10.09.13. 13:11 #32
gothmog
Abszolút laikusként kérdezem (és a választ nem tudom): PC-s megmérettetések esetében "az ebből élő vérprofik" ma kontrollerrel vagy pedig egérrel nyomják a versenyeken?
Mert amelyikkel, illetve amelyik ma az elterjedtebb ezekben a körökben, logikusan az az előnyösebb. Ilyen egyszerű.

Különben, valamiféle halvány emlékeim szerint volt olyan multiplatform fejlesztés (talán valamiféle Shadowrun-os? - nem stílusom az fps/tps, így nem követem nagyon ezeket a dolgokat), ahol multiban a pc-s és az xbox-os is nyomathatta egymás ellen, és azon bukott a dolog a gyakorlatban, hogy a kontrolleresek erősen hátrányban voltak, és nem tudtak a jobbfajta egerekkel felszerelt pc-sek ellen labdába rúgni.

Persze azóta nagyot változhatott a világ, illetve még egyszer mondom, nem kenyerem ez a stílus. Utoljára nagyjából a Clive Barker's Undying-gal játszottam a "lövöldözős" gammák közül. Nem tegnap volt
Endure. In enduring, grow strong.
15 levél
Válasz 10.09.13. 12:58 #31
BarnabY
barátom, nekem te ne oszd az észt, lehet, hogy kicsit többet játszottam mint te, de tudod mit, csak hogy bővítsd a szűk tudásodat, nézzél meg pár konzolos cod moviet, és meglátod. Sniper rifleoknál nincs aim assist, és egérrel nem tudsz akkorákat rántani mint kontrollerrel, de itt van egy a sok olyan videó közül ahol csúnyán elkenik az egeres játékosok száját egy egyszerű xbox kontrollerrel, nem pedig valami profi változattal, és még control freakset sem használnak, szóval igazából az egereseknek van előnyük, hiszen profibb eszközt használnak.
De gondolom neked hiába magyarázok, mivel te nem tudsz kontrollerrel rendesen játszani, ezért azt hiszed, hogy nem is lehet...
558 levél
Válasz 10.09.12. 15:05 #30
Drukala
Attól függ milyen szempontból érted a tényleges játékot. Én az ME2-t szerepjátéknak tekintem, ahol a párbeszéd nem átvezető rész, hanem a játék lényeges eleme. A Mafia 2-vel ellentétben szinte mindig befolyásolhatod a dolgok további kimenetelét, kapcsolataidat az NPC-kel, illetve állást foglalhatsz, hogy te mit gondolsz egy adott dologról. Az interaktív mozi valahol ott kezdődik, a Mafia 2-ben azon kívül, hogy milyen ruhát viselsz, nem sokat szólsz bele a dolgokba.
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
14 levél
Válasz 10.09.12. 14:03 #29
zozoo83
Sok minden hiányzik a gammából az az igazság, nagyon rámentek a physxre.
Mafia 1-be sokkal nagyobb volt a térkép is, ki lehetett lőni a kocsiból, meg kellett tanulni mindegyik verdát elkötni, sokkal nagyobb feelingje volt mint ennek. Jó ezt meg azért kezdtem elölről mert a kocsikat tuningolgatom, nem is nagyon csinálom már a küldiket, csak a mentés miatt, mert ugye nem lehet elmenteni pl egy alvással vagy valamivel, ami szintén elég gáz egy ilyen szintű játékban.. Meg igazán elfért volna benne pár mellékküldi is.. Én is csalódtam a játékban, senki nem ezt várta, de azért nem rossz a hangulata, mint ahogy a zenék sem, csak valahogy összességében nagyon kevés lett!
32666 levél
Válasz 10.09.09. 23:02 #28
Creativ3Form
Hát ezt azért nem mondanám. A Heavy Rain, az ténylegesen egy alternatív film, ahol néha-néha beleszólhatunk a sztoriba egy kis irányítással. De a Mass effect 2 több ennél. Egyszer sem éreztem azt, hogy akkor most ide nem átvezető kellett volna, hanem gameplay. Ellenben a Mafia II-vel.
Szóval maradjunk annyiban, hogy túlzásokba estél.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
23 levél
Válasz 10.09.09. 22:59 #27
Italo Balbo
Akkor a ME2-őt imádnád (vagy imádod, mert azt még a ME1-nél is karcsúbbra faragták. Persze, élvezetes vmi, csak nem igazán játék.
23 levél
Válasz 10.09.09. 22:57 #26
Italo Balbo
Persze, a ME2 sokkal jobb, de abban is viszonylag kevés a tényleges játék, inkább egy digitális tartalom az is
9371 levél
Válasz 10.09.09. 19:42 #25
Kanduhrka
Fogj egy kontrollert, kösd rá PC-re, gyere fel CoD4 szerverre és meglátjuk mit tudsz. Nem hogy esélyed nem lenne, de olyan szinten lennél szarrá gyalázva, hogy köpni-nyelni nem fogsz tudni. (ja igen, itt biza nem lesz auto aim, mint konzolon. *******)
horrorgeeks.blogspot.com
15 levél
Válasz 10.09.09. 18:54 #24
BarnabY
az átlagos felhasználók bénák egérrel is, mint ahogy az átlag konzol játékos is béna kontrollerrel.
De itt a profit a profival kell összehasonlítani.
Kontrollerrel nagy sensinél baromi gyorsan meg tudsz fordulni de ugyanolyan pontosan tudsz célozni is, míg egérnél ez nem mondható el. Van egyébként pár crossplatform multis játékok és ott is működik, tény, hogy ugyanúgy bele kell szokni és eltart pár hónapig míg megszokja az ember.
151 levél
Válasz 10.09.09. 17:29 #23
Peca001
Én pl imádtam ezt a Mass Effect 1-ben. Ott inkább filmet néztem, mint játszottam, és a játékot csak fölösleges körítésnek éreztem
558 levél
Válasz 10.09.09. 16:54 #22
Drukala
Az a ME2-őt ne vedd egy kalap alá a Mafia 2-vel mert egy lapon nem említhető a kettő
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
23 levél
Válasz 10.09.09. 16:47 #21
Italo Balbo
Nem szeretem azt a mostanában népszerű tendenciát, hogy a játék annyiból áll, hogy egyik moziszerű átvezető jelenettől elsétálunk a másikig. Ezzel kb el is mondtam mindent a Mafia II-ről és sajnos még jó pár játékról (pl. Mass Effect 2)
14264 levél
Válasz 10.09.07. 16:20 #20
balays82
Rendben, ha valami gondom lesz, szólok, bár csak a hétvégén tudom majd megnézni.
11028 levél
Válasz 10.09.07. 13:46 #19
Lacko
Ha nem találod a könyvtárat, szólj, de szerintem elég egyértelmű, mert ha jól emlékszem music a neve...
14264 levél
Válasz 10.09.07. 13:44 #18
balays82
11028 levél
Válasz 10.09.07. 13:14 #17
Lacko
A játék egyik könyvtárában vannak a zenék fsb formátumban, amiket egy francia fossal (MusicPlayerEx) lehet átkonvertálni mp3-ba. Én is most toltam fel a telefonomra, hogy hazafelé menet is ezt hallgassam.
14264 levél
Válasz 10.09.07. 12:57 #16
balays82
Mivel lehet kiszedni a zenéket? Nem lenne rossz külön is hallgatni, néha csak azért szoktam megállni az autóval, mert valami jó zene megy éppen. Valószínűleg ezért is tartok 13 fejezet után már több, mint 13 óra játékidőnél.
11028 levél
Válasz 10.09.07. 12:50 #15
Lacko
Kiexportáltam a zenéket a játékból és épp most hallgatom a reklámokat és a híreket. Az egyik hír pedig arról számol be, ami a Planetáriumban történt, holott utána mi már nem is hallgathatunk rádiót. Tehát az eredeti terv szerint biztosan nem ez volt a vége a játéknak...
4211 levél
Válasz 10.09.06. 17:56 #14
Madrac
A Mafia IIrol momentan fogalmam sincs, de az 100%, hogy az MS azert alt le a PC vs Xbox 360 crossplatform multi otletevel, mert az egeresek porra alaztak a kontrolereseket 80%ban.
Quoth the raven, `Nevermore.'
7500 levél
Válasz 10.09.06. 13:31 #13
Dealer
Az igaz. Én is örültem volna olyanoknak, vagy például, mint a Vice City esetében, hogy telefonon keresztül ismeretlenek megbíznak, hogy ezt, meg ezt tegyem el láb alól és hasonlók.
11028 levél
Válasz 10.09.06. 13:20 #12
Lacko
Én csomószor vittem autókat a mocskoskezűnek, de azért ezek nem olyan mellék-küldetések, mint amiket a mafia 1 autószerelőjénél lehetett kapni.
7500 levél
Válasz 10.09.06. 13:12 #11
Dealer
Nekem a végén, amikor 27.000 dollárt kellett odaadnom annak a köcsögnek, nem volt annyi pénzem, és a játék azt ajánlotta, hogy vigyek autókat a fickónak vagy raboljak ki pár boltot. Értelemszerűen az összes boltnak berúgtam az ajtaját, és egy Magnummal homlokon szúrtam a kedves eladókat, de elvileg működik a másik lehetőség is.
11028 levél
Válasz 10.09.06. 12:58 #10
Lacko
Crea, azok a részek engem is zavartak, amikor érződött, hogy eredetileg oda játékidőt terveztek, de aztán letudták egy videóval: pl a kokó szétosztásánál. Értem én, hogy unalmasnak tartották (bár a benzinjegy szétosztás se sokkal izgalmasabb). Szóval azokra a helyekre befért volna játék.

Ezen kívül nekem hiányoztak még az opcionális küldik. Tuti voltak benne eredetileg, mert Derek is, meg az autóbontó is mondja, hogy nézzek be hozzá néhanapján plusz melóért, de akármikor odamentem azt mondták, hogy "bocs, de ma nincs meló" (mindezt úgy, mintha máskor meg lenne). Tehát a helye megvolt a plusz melóknak, mégis kihagyták.

A sztorit szerintem viszonylag jól lezárták (látszik, hogy nem szoktatok kalandjátékot játszani, ott ennél 20-szor szarabb befejezésnek is örülni kell... Ja ezt pont neked nem mondom, mert tudod miről beszélek). Biztos, hogy nem volt egy akkora lezárás, mint az első részé, de azért jó volt.

Tetszett az is, hogy a bűnszervezet sokkal bonyolultabb és átláthatatlanabb volt, mint az elsőben - ami így hihetőbb is - de ettől persze a sztori is kuszább lett. Ami nem lett volna baj, ha sokkal több küldi van. (és ez tovább erősíti a gyanút, hogy kiszedtek küldiket).

A freeride engem az első részben se kötött le (most meg ki se tudom próbálni, mert eredeti példányon nem működik, ami nálatok van), de nem is nagyon hiányzik. Inkább újra tolom az egészet (már kétszer teljesen és most megy a harmadik) és a feladatok között freeride-ozok.
11028 levél
Válasz 10.09.06. 12:48 #9
Lacko
Az tény, hogy borzalmasan béna vagyok kontrollerrel de nagyon nehezen hihető a számomra, hogy rásegítés nélkül (ha a cél közelébe érsz, akkor ráhúzza a célkeresztet) meg tudják verni a kontrolleresek az egereseket. Neked azért elhiszem - de mondom: nagyon nehezen.

A fedezék rendszert pedig simán évekkel korábban láttam PS-játékokban, minthogy az első PC-seken. De az is tény, hogy én elég szelektív vagyok: tehát pl a szörnyeket darálom railgunnal stílusú játékokat messze elkerülöm. Így az is lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet.

Ami a Mafia II-t illeti, abban úgyis egyet értünk.
15 levél
Válasz 10.09.06. 12:28 #8
BarnabY
Nem vagyok elfogult a játékkal szemben, de nem értek egyet a kritikákkal.
Ha interaktív filmként értékeljük, akkor szinte tökéletes, én például nagyon örülök neki, hogy nem minden küldetés volt tele akcióval, igazság szerint már eléggé belefáradtam, hogy minden játékban maga a játékmenet csak a rengeteg ölésről szól, itt az atmoszféra és a beleélés nagyobb szerepet játszik, ami jót tesz nagyon a játéknak!

Azon viszont hatalmasat nevettem, hogy a béna konzolos irányítás miatt találták ki a fedezékrendszert. Az hagyján, hogy ezek szerint a kedves cikkíró béna kontrollerrel, de azt sem tudja honnan ered a cover system ötlete (először a kill.switch pc-s bétájában jelent meg), másrészt azt sem, hogykontrollerrel még gyorsabban és pontosabban is lehet célozni mint egérrel...
Mondom ezt úgy, hogy 8 évig profi cs játékos voltam, de a másfél éves konzolos pályafutásom alatt ugyanarra a szintre jutottam el célzás tekintetében.
Meg kell csak nézni, egy két olyan cod meccset, ahol az egyik oldalon egérrel, a másikon kontrollerrel játszanak. Nem kicsit verik el az előbbieket...
32666 levél
Válasz 10.09.06. 11:24 #7
Creativ3Form
Csak 4 csillagot, nem 4 és felet. Sorry. Remélem érti aki érti.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32666 levél
Válasz 10.09.06. 11:21 #6
Creativ3Form
Amúgy tényleg van benne valami Lacko, hogy ez egy "interaktív film", de engem még is zavar picit, mivel az első rész enélkül is tökéletesen működött. Ott az esetek 90%-ban küldetést felvezető, és lezáró jelenetek voltak, és csak nagyon ritkán zavarták meg magát a küldetést snittekkel, de az sem volt olyan akciódus, mint itt a 2. rész esetében, ahol szó szerint, kisfilmek zártak le egy adott szakaszt a játékban. És bár ezek piszok hangulatosak lettek, de tele voltak olyan jelenetekkel, amiket ha küldetésekként tárnak a gamer elé, már elérték volna a 20-25 óra játékidőt. És bárhogy nézem, bárhogy is beleviszem az elfogultságomat, és bárhogyan is helytálló ez az interaktív film kifejezés tőled, egyszerűen nem tudom neki lenyelni. Nem beszélve a küldikről, amik között egy emlékezeteset, vagy epicusat se találtam. Az a bizonyos 14 chapteres jelenet is túl rövid, túl egyszerű volt, hiába szartam össze a bokám. Mondjuk egy küldi, amikor takarító fiúknak öltöztünk és robbantgattunk…na ott éreztem egyedül, hogy ez igen. Ez már emlékeztet az első részre, de összességében, bár jók voltak a feladatok, nem voltak kiemelkedően jók. Az kétségtelen, hogy a 40-es 50-es évekre jellemző atmoszféra, amihez nagyban hozzájárul a zene, a kocsik és a város kialakította környezet az zseniális, de akár hogy nézem, nekem ez akkor is egy kihagyott ziccer is 8 év várakozás után.
Persze így is megkapta tőlem a 8/10-et (és a 4 és fél csillagot ), de ettől még, csalódott vagyok.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32666 levél
Válasz 10.09.06. 10:59 #5
Creativ3Form
Nos, mivel nem a főszereplőt fogjuk irányítani, így nem tudom, hogy mennyi köze lesz a történethez, illetve, hogy a záró képsorok után játszódik e majd, és folytatja e az ott félbehagyott történetet...
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
7500 levél
Válasz 10.09.06. 10:01 #4
Dealer
Nem tudom biztosan, csak gondolom, mivel maga a játék 15 küldetésből áll, amiknél ugye elég sok dolog ki is marad közben, és a vége is a levegőben lóg kissé, ezért, ha már 30 új küldetés érkezik, szerintem beleépítik a játékba.

De ha nem, én azért akkor is végigjátszom az alapjátékot újra.
11028 levél
Válasz 10.09.06. 09:57 #3
Lacko
Dealer:

1., külön köszönöm a megerősítést, amit a másik topikban írtál, hogy szerinted is jó definíció az "interaktív film".

2., a DLC-ben jövő küldik beépülnek a történetbe? Én azt hittem külön játszható egyszeri küldetések lesznek... Ha beépülnek, az tök jó lenne!
7500 levél
Válasz 10.09.06. 09:52 #2
Dealer
Szintén, bár az első néhány fejezet után még az uninstall is megfordult a fejemben, pont a te hozzászólásod miatt tudtam élvezni az egészet, és ha megérkeznek a plusz küldetések, ismét végig fogom játszani.
124 levél
Válasz 10.09.06. 09:27 #1
Horcsog
Igen, egyetértek a kritikával.
766 levél
Válasz 10.09.06. 09:27
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Mafia II (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.