Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Tom Clancy's HAWX 2 (PS3) (Konzol cikk)

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Tom Clancy's H.A.W.X. 2
A legutóbbi Tom Clancy's H.A.W.X. 2 cikkek, hírek
6940 levél
Válasz 10.10.06. 10:31 #5
GustyX
"tízezer méter magasból fedezzük katonatársainkat a szárazföldön való menekülésük közben" - ezt én megemlítésnek vettem.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
914 levél
Válasz 10.10.06. 02:33 #4
EnforcerHUN
És az AC130-at meg se említik?! Vagy annyira gyengére sikerült hogy említésre se méltó?
Már várom a PC-s megjelenést, már vettem is hozzá botkormányt
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
134 levél
Válasz 10.10.05. 20:26 #3
kviCtoR
nem tudom hanyadik küldetés, olyan 8.-10. körül. Sivatagi kanyonban kezdődik két társammal repülünk a "vájatban" aztán UAC-al kell lelőni a földi egységeket időre, miután kilőttél pár vadászgépet akik fedezték. A hatalmas nagy idegesítő problémám az lenne, hogy hiába bombázom szét uac-al az egész rohadt sivatagot, egyetlen egység sem pusztul el tőle!! még ha az összeset egyetlen egybe nyomatom akkor sem. aztán kiírja ugye, hogy az enyémeket meg elpusztították az ellenséges földi egységek, és hogy próbáljam újra... tud-e erről valaki valamit?!
6940 levél
Válasz 10.10.05. 16:28 #2
GustyX
Én is hatalmas fan vagyok, úgyhogy nagyon várom a PC-s változatot!

A cikkben említettekhez:
- társainkhoz: végre, nem lövik le legalább az orrunk előtt. Marha idegesítő volt(elég gyakran), mikor befogtuk végre a célt és lelövik előttünk... Különösen ez akkor volt zavaró, ha ERS-s kihívást csináltam.
- gondolom nem hiába lett olyan a talaj amilyen. Valószínűleg ez az optimalizáltság miatt van. Bár korábban írták a fejlesztők, hogy a PC-s verzió elsősorban grafika miatt fog csúszni. Remélem ez is olyan jól lesz optimalizálva, mint az első rész.
- Ha a BA-ből indulok ki, akkor kár lesz használni az ERS-t le/felszállásnál. Úgy lesz az izgalmas, anélkül! Pláne ha rossz irány esetén is le tudjuk tenni a gépet
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
330 levél
Válasz 10.10.05. 16:04 #1
RUSSIANBOY
Én nagyon imádtam a játékot.Bár jo sok repülő tipus volt benne és a hangok nagyjábol mindnél ugyanazok voltak mégis nagyon élveztem.Egyedül valoban ezt hiányoltam belőle hogy a kezdéskor már mindiga levegőből indultunk nem pedig felszállás alapján.


Ez amit emlitettél ez az éjszakai UAV távirányitásu és ez az anyahajón valo landolás és üzemanyagot szállito géphez csalo kapcsolodás mindenesetre nagyon izgalmasnak hangzik.

Még az is nagyon tetszett a játékban hogy az irányitás számomra könnyű volt nem volt kismillio gomb erre arra amarra az opciora.


Persze leginkább a Blazing Angels-hez tudnám ezt a játékot hasonlitani csak mondván ez a modernebb időkben játszodo változata.Abbol is mindenesetre sajnálom hogy nem lett harmadik rész mert az első nagyon jo volt a második már kevésbé.


Mindenesetre nagyon várom a HAWX2-t mert az első nekem nagyon bejött.Azt hiszem fel is rakom ujra most kedvet kaptam hozzá

Az offline modban valo repülés is nagyon tetszett hogy kicsit meszzebről látom a repülőt és a kilövéskor nyomva tartott Space vagy E? (már nemtudom rég játszottam a játékkal) szoval a kilövéskor nyomva tartott gombnál marha jo volt néha a rakétán lévő kamera ahogy látjuk közeledni a célpontot amibe mindjárt becsapódik.

Volt persze egy két butaság is a HWAX-ban.

Amikor a harckocsi egységeket és közben az atomrakéta kilövését kellett megakadályozni az pl - számomra - baromi nehéz pálya volt.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
766 levél
Válasz 10.10.05. 16:04
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Tom Clancy's HAWX 2 (PS3) (Konzol cikk)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.