Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Star Wars: The Old Republic - kódex (Hírek)

Star Wars: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic
A legutóbbi Star Wars: The Old Republic cikkek, hírek
7802 levél
Válasz 11.05.11. 14:03 #15
Lovi Tommy
csak ha valaki nagyon casual viszont érdekli akkor annak nem éri meg havidíjat fizetni. Én is későn érek haza, 1-2 órát játszom hétköznap, hétvégén meg jobb dolgom is van sokszor mint otthon ülni a lakásban. úgy éreznám, hogy nem használom ki eléggé amit a pénzemért kapok.

Sokan unják, de azért a többség szerintem szereti különben nem lehetne eladni semmilyen fantasy-t ma már (s gwben legalább a standard fantasy fajok kicsit átlettek dolgozva )
1614 levél
Válasz 11.05.11. 11:24 #14
rootshaper
csak sokan már rohadtul unják a tipikus sárkányos, óriáspókos, mágiás meg kardozós fentezi játékokat. MMO-bol szinte csak az van, leszámítva az EVE Online-t. nevetséges, hogy a scifi rajongókat így hagyják punnyadni és nem fejlesztenek nekik MMO-t. ja, de, mostmár igen. és a számomra legkedvesebb scifi univerzumból ráadásul

Aruns: ha jól megcsinálják és nem úgy, ahogy a wow-ot, akkor van esély rá, hogy nem a belefektetett idő fogja meghálálni magát és nem attól leszel jobb, hanem a skilltől. ezt elismerem nagyon kevés esélyel remélhetjük, de mégis ott az a "mi van ha mégis", ha tényleg a skilles játékos kapja a jó lootot és nem az, aki kellő ideig farmolja? ez lenne maga a csoda és az igazi innováció.
7037 levél
Válasz 11.05.11. 07:28 #13
Aruns
A Star Wars univerzumnak mindig is legendásan erős volt a PR-ja, George Lucas sokakat nagyon megelőzött ezzel már a hetvenes évek végétől (ráépülő sok gagyieladásból is csillagászati bevételei voltak/vannak). A Bioware pedig tényleg nem szokott hulladékot kiadni, szóval szerintem ez egy sikeres projekt lesz és hosszabb távon az is benne lehet a pakliban, hogy túlnövi a WOW előfizetői létszámát is.
Talán egyszer még én is hajlandó leszek előfizetni rá (nagyon távol tartom magam a stílustól, mert borzasztó időrabló, amiből nekem semmi sincs felesleges, de lehet, hogy erre fogok szakítani pár év múlva).
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
7802 levél
Válasz 11.05.11. 06:05 #12
Lovi Tommy
Én a gw2ről gondolom ezt elvakultan hogy korszakalkotó lesz
1262 levél
Válasz 11.05.11. 03:22 #11
PrOHax
Azért azt tegyük hozzá, hogy a 600.000 megszűnt WoW felhasználóból rengeteg bot és egyéb segédprogramot használó játékos bannolása is benne van.

Engem csak az idegesít a WoW kontra SW:Tor szituációban, hogy mindenki azt állítja, hogy "áááá esélye sincs megverni a WoW-ot"!

Kérdem Én: Miért kellene elverni egyáltalán?

Jómagam és szerintem a Bioware/Lucasarts is örülne annak, ha lenne egy fix 1-2 millió előfizető amiből már nagyon szépen lehet profitálni, nem kell feltétlenül 12 millió (az már csak ráadás).

(Megjegyzem, anno a Blizzard kb. 100.000 előfizetőt saccolt amikor a WoW-ot fejlesztették)

A WoW és az SW:Tor a maga kis külön világával meg fognak férni egymás mellett, ugyanúgy életképes lesz\marad mind2 produkció!

Véleményem szerint ez a játék egyáltalán nem lesz bukás, meglesz a Bioware\Lucasarts által elképzelt profit és egy nagyon jó kis MMO-val fogunk bővülni, ami akár még korszakalkotó is lehet a maga kategóriájában!

(csak jelenne már meg...)
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
1614 levél
Válasz 11.05.10. 23:58 #10
rootshaper
hidd el, nagyon sok wowos van, aki már csak azért nyomja, mert az az egyetlen igazán kiforrott MMO a piacon. köztük - magamat is beleértve - rengeteg az olyan scifi rajongó, akik megvesznének egy ilyen univerzumban játszódó MMO-ért, akkor meg hatványozottan, ha az az univerzum egy olyan múltra visszatekintő valami, mint a Star Wars. a warcraft a közelébe sem érhet ennek. nem akarok nagy jóslásokba belemenni, de azt is beleszámolva, hogy a wow előfizetések száma a Cataclysm óta 600ezerrel csökkent, sejtet egy tendenciát.

a lotro is igazából az én véleményem mellett áll, azt leszámítva, hogy mikrotranzakciós fizetőrendszere van. az is egy jól bejáratott régi és patinás világ, sok sok rajongóval, akik csak arra várnak, hogy belevethessék magukat. engem nem fogott meg, mert rühellem a gyűrűk urát, de ezen felül is igencsak hagy kívánnivalót maga után, azonban a fanoknak jó, mert lotr. így lesz a SW-vel is, bármilyen szar is lesz, én imádni fogom
9100 levél
Válasz 11.05.10. 23:39 #9
davkar9
Persze, meg lehet magyarázni a dolgot és valamilyen szinten el is fogadom. Viszont ha internetes példánál maradunk azt azért napi szinten használom míg egy havidíjas mmot ha heti 2 nap, az is a hétvége, tudnám játszani (a 30 napból így maradna kb 8-10). Nyilván nem az én igényeimhez igazítják a dolgot de havi ~4k-t nem vernék el fölöslegesen. Magát a játékot megveszem majd mert a 10+ ezret megérdemlik mint minden rendes rpg, de onnantól csak törtön vagyok hajlandó játszani. Ha a WAR-hoz hasonlóan ilyen nem lesz akkor marad a teljes mellé járó 30 nap és ennyi. Alapból szerintem kudarcra van ítélve a játék a fizetős modellel mert hiába elavult a wow, a számok még mindig mást mutatnak és 2-3 havidíjas mmo egyszerre már érezteti a hatását a pénztárcákon , még külföldön is. És akkor msot váltana valaki a jól megszokottról valami ismeretlen újra. Áh. Mellesleg a mikrotranzakciós modellt sem kéne leírni, Lotro forgalma pl simán megháromszorozódott az átállás óta.
Simple. Eternal. Beige.
1614 levél
Válasz 11.05.10. 23:05 #8
rootshaper
szerintem a havidíj teljesen jogos és érthető lépés egy ilyen kaliberű játéknál. gondolj csak arra, hogy a tévét sem ingyen nézed (jó, az alap csatornákon kívül persze, amin megy is néha valami értelmes) no meg az internetet sem ingyen használod. ami folyamatos karbantartást és finomítgatást igényel, azzal emberek dolgoznak nap mint nap, akiket meg kell fizetni. ez ilyen dolog szerintem.

az meg megint egy jó pont a havidíjas cuccok mellett, hogy a mikrotranzakcióval ellentétben itt nem szerez senki olyan előnyt a freeplayerekkel szemben, hogy az behozhatatlan legyen. no meg talán nem felejtődik el a kiadás után 1-2 hónappal, érdeklődés hiányában.
9100 levél
Válasz 11.05.10. 21:56 #7
davkar9
Nem egy alkalommal futottam már bele olyan hírbe ahol havidíjat emlegettek, szóval hacsak nem lesz tört szerver akkor feldughatják ezt a csodát oda ahova a Tatooine 2 napja sem süt be. Kár lenne érte.
Simple. Eternal. Beige.
7802 levél
Válasz 11.05.10. 20:07 #6
Lovi Tommy
Minekután az eggyel játszom ezért nekem nem mert ott ugye senki nem hívja simán guild warsnak
1614 levél
Válasz 11.05.10. 19:32 #5
rootshaper
azt hittem egyértelmű, hogy nem az elsőre célzok... tévedtem.
7802 levél
Válasz 11.05.10. 18:36 #4
Lovi Tommy
a guild warst nem kell megtámadni. a guild wars 2-t kell majd. ez az a két játék ami között vacillálok. egyik oldalon a star wars galaxis hív, amely a legerősebb hívás ami csak lehet, a másik oldalon a teljes ismeretlen, olyan újítások s ötletek amik nem nagyon vannak mmoban. s utóbbi biztos ingyenes lesz.
1614 levél
Válasz 11.05.10. 17:28 #3
rootshaper
vagy ne is legyen. támadják meg a guild wars-t
20237 levél
Válasz 11.05.10. 16:21 #2
Peace
Remélem azért ésszerű keretek között marad az a havidíj, mert különben egy biztos játékost már el is veszítenek sajnos.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
7802 levél
Válasz 11.05.10. 12:07 #1
Lovi Tommy
Szeretem ha egy rpgben rám van bízva hogy elakarok-e olvasni valami vagy nem...játszotam már olyannal ahol néhol a történet kevésbé kötött le, viszont mégis odakellett rá figyelnem hogy haladhassak
766 levél
Válasz 11.05.10. 12:07
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Star Wars: The Old Republic - kódex (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.