Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Bloodline

1440 levél
Válasz 04.12.18. 21:15 #6
Tomsess
A kedvenc cseh kalandjáték fejlesztő csapatom csinálja ezt a cool játékot.Gondolom ez az első nagyobb dobásuk külföldön.Erre jön vmi hülye manusz aki a játéknak összegzésben 38 százalékot ad.
http://games.tiscali.cz/reviews/bloodlinecz/index.asp Hát ez hülye.
A képek alapján már most 50 százalékot megkapna.Meg azé is toszogatja őket,hogy a fő programátor a nevét lerövidítette a Credits-ben. (Jiří H. ennyi van ott).Meg aszongya,hogy ezen már akármilyen patch sem segíthet.Mondom ez totál barom.Pl ott a Nosferatu.Az sem kapott vmi sokat,de sztem ezerszer szarabb mint ez a gém összegzésbe meg jobb lett.Remélem már ismertetőkben jobban szerepel.A megjelenés 2004 december tehát a napokban adják ki. Nagyon kíváncsi vagyok rá...
20372 levél
Válasz 04.04.09. 19:02 #5
Z-Master
Nagyon tuti az új képek!

> Tudja valaki a megjelenést?
3553 levél
Válasz 01.06.17. 17:38 #4
The Lord
Ehh ottvan a hivatalos website-on a bal alsó sarokban vmi kerek kép, egy picur, de még ki is írja a híreknél, hogy ha odakattintasz, akkor jácchacc, de nagyon lebutított
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
11787 levél
Válasz 01.06.17. 16:39 #3
Ghoost
Melyik oldalon van a lövöldözős game lökd már ide mert kipróbálnám!
Kössssz!
3553 levél
Válasz 01.06.17. 03:00 #2
The Lord
Na mivel az AITD4 demoja elég lassan jön (87 mega!), ezért úgy döntöttem, hogy most megnézem azokat az egyéb linkeket. Lásuuk csak miket rejtenek magukban: a legelsőn egy interjút olvashatunk a Zima Softwere és a Game Spot között, továbbá le lehet szedni +10 képet! Ennek a háromnegyede kézzel rajzolt szörnyeket ábrázolnak (egyik tiszta nagypapi ), itt 1-2 érdekes dolgot olvashatunk az interjúban a cégről és a game-ről is. Sajnos a moregaming-es link már nem él A 3. meg egy olasz oldal linkje émmeg nemtok olaszul 1 kép van ott, de azt a hivatalos websiteon is megtaláljátok. Kipróbáltam azt a Miniblood játékot, annyi az egész, hogy van 1 háttér ahol zombik és denevérek tűnnek fel és le kell lőni őket, ennyi. Épphogy kimarattam a Top20-ból, asszem 5 pont kellett volna, de letöltés alatt ez is jó, ja és a Gamespot azt írja a 2002/01-03 helyett, hogy a game-t 2001. végére ígérik!!!!
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
3553 levél
Válasz 01.06.17. 02:18 #1
The Lord
E késői órában csak azért vagyok fenn, mert szedem innen az Alone in the Dark 4 demóját. Unatkoztam... Gondolkodtam, az AITD4-szerű játékokon és arra a következtetésre jutottam, hogy ez a stílus eléggé hanyagolt mostanság. Legutolsó ilyen game az Evil Dead volt, amiről tudjuk, hogy megbukott. Nemtudom, hogy a Blair Witch sorozatot ide lehet-e venni, de annak is amejik része túlélőhorror volt (2-3), azok se maradtak köztudatban sokáig. Nem tudom, hogy az AITD4-el mi lesz, de van szerencsém bemutatni egy új túlélőhorrorjátékot a BLOODLINE-t! Nézzük csak mi is ez:

A játékban mi Jim Card-ot egy híres ügyvédet alakítunk, és Dr. Brown ügyével kerülünk a média középpontjává, mert azzal a Dr. Brownnal elég furcsa dolgok történtek. Egy Szanatóriumban az egyik éccaka horrorisztikus dolgok történtek, mindenki meghalt csak ő maradt életben, és úgy tűnik, hogy ő a gyilkos. A játék 4 fejezetből áll: A doki háza, Szanatórium, Black Hill (jól hangzik), a 4. nem jut eszembe így hirtelen. A készítők (Zima Software - csehek biza!)közel 40 féle szörnyet ígérnek, és mindegyiknek más harci technikája lesz, továbbá számtalan fegyvert is. A hivatalos weboldalon olvashattok róla még infot, és már 5 képet is lelehet tölteni, továbbá van vmi Miniblood nevű játékuk fenn, ami mellé azt írják, hogy ez a készülő játékuk totál lebutított változata. Mivel az AITD4 demoját töltöm, ezért nem próbáltam ki, de majd kifogom. Letölteni még sajnos nem lehet semmit. Linkek a játékhoz:

Hivatalos website: http://www.bloodline.cz
Egyéb ehhez kapcsolódó linkek (ezeket csak később nézemmeg, nem tudom télleg kapcsolódnak-e hozzá):
http://www.zdnet.com/gamespot/stories/news/0.10870.2685539.00.html
http://www.moregaming.com/interviews/bloodline/
http://www.igz.it/article.php3?sid=454&mode=threaded&order=&thold=0

Remélem sok jó hozzászólás lesz ehhez. A megjelenésről egyelőre nem sokat tudni, 2002/01-03 közöttre tervezik a készítők. Remélem megéri kivárni!!!
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.