Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Tíz nap múlva itt a Rammstein (Hírek)

415 levél
Válasz 11.11.03. 15:08 #6
Bozotszály
Eladó 2db jegy:
Szektor:109
Sor: M
Szék: 4-5
Db-ja: 16900Ft(+postaköltség, ha személyes átvétel nem megoldható)

Sajnos párom a héten kezdett új munkahelyén és esélytelen, hogy kapjon szabadságot, szóval szeretném őket elpasszolni, annyiért adom mennyiért vettem ticketpro-n. Pedig rohadtul el akartunk menni rá.

Email: bozotszaly@hotmail.com
"Whore" is just another way to say "I love you"!
482 levél
Válasz 11.11.01. 06:48 #5
Playbahnosh
Én Dinoval vagyok, az első három lemez dalai a legjobbak szerintem. Mondjuk én ős-Rammsteinesnek számítok, a Sehnsucht albumnál keztem el hallgatni őket amikor kint voltam Németországban. Akkor váltam totál fanatikussá, van egy rakás Rammstein-es pólóm, pulcsim meg mindenféle egyéb cucc (az összes lemez is persze).

Én mondjuk szívesen látnék viszont olyanokat mint: Wollt Ihr Das Bett in Flammen Sehen, Herzeleid, Du Riechst So Gut, Adios, Bück Dich, Tier, Sehnsucht, Spieluhr és a Rammstein (mármint a szám).

A poén az egészben az, hogy amekkora Rammsteinőrült voltam még életemben nem voltam egy koncertjükön sem, amit hihetetlenül sajnálok. Főleg azt, hogy most sem fogok tudni kijutni meló miatt
850 levél
Válasz 11.10.31. 19:10 #4
U.S. Army
a tavalyin ott voltam...ez még jobbnak ígérkezik, de erre most nem jött össze a cash, kimarad

a tavalyi buli fénypontja szerintem a teljesen váratlan Du Riechst So Gut volt, emiatt már teljesen megérte elmenni, a másik ami meghökkentett, az a Weisses Fleisch volt, piszok boldog voltam, hogy ilyen régi számokat is nyomtak...a mostani koncerten pedig ezek még nagyobb hangsúlyt fognak kapni


az én kedvenceim, amiket nagyon-nagyon szeretnék egyszer az életben koncerten hallani:

- Tier
- Das Model (mivel cover, gondolom erre van a legkevesebb esély, nagyon ritkán játsszák)
- Der Meister
3310 levél
Válasz 11.10.31. 16:55 #3
Kemloth
Nézzük csak...

- Amiket szeretnék és szerintem majdnem biztos, hogy lesz is: Wießes Fleisch,Du riechst so gut, Engel, Du Hast, Bück Dich, Mein Herz Brennt, Sonne, Ich Will, Feuer Frei, Mein Tel, Keine Lust, Amerika, Benzin, Mann gegen Mann, Rammlied, Ich tu dir weh, Pussy

- Amiket szeretnék, de erősen kételkedem, h lesz-e: Links 1-2-3, Morgenstern, Amour, Te quero puta, Haifisch, Mehr, Tier, Spel mit mir, Seemann

De igazából bármit játszanak az első kategórián felül, jó lesz - kivéve a Stirb nicht vor mir... azt a számot még sosem sikerült végighallgatnom, de ne mis valószínű, hogy játsszák majd.

Egyébként én nem vagyok annyira a korai albumok fanatikusa. Nyilván azért is, mert 2005ben volt először pár Rammstein-hallgatós hónapom, aztán 2009 októberig elfelejtődött az egész. Úgyhogy nálam nincs az a faktor, hogy az elsőket hallgattam tényleg először, és akkor az az igazi, eredeti Rammstein-feeling számomra.

Nálam inkább valahogy úgy néz ki a dolog, hogy a Rosenrot fogott meg a legkevésbé... gyakorlatilag az első két számom imádom, a többit hallgatva meg egy idő után ugrok egy albumot előre vagy hátra.
Aztán a Herzeleid-ot talán kevésbé gyakran hallgatom, de ha hallgatom, akkor napokig csak azt... ahhoz valahogy kell egy hangulat, de ha megvan, akkor mindent üt.
A Sehnsucht-tal úgy vagyok, hogy a klasszikus slágereket róla baromi sokszor hallgatom, a többit viszont már alig többször, mint a Herzeleid kevésbé híres dalait, úgyhogy ez ennyiben le van maradva a maradék háromól.
És akkor az uralkodó trió értelem szerűen a Mutter-Reise,Reise-Liebe ist für alle da. Ez az a három album, amikről bármikor bármelyik számot szőröstül bőröstül felfalom a fülemmel.

Szerk.: szép kis regény kerekedett...
5496 levél
Válasz 11.10.31. 10:51 #2
Dino
Én az Adiosnak örülnék, az nagy kedvenc, de nem hiszem, hogy lesz. Du Hast meg Engel tuti, Du riechst so gut nagyon valószínű, a Mutter és a Sonne szintén esélyesek. A best of album tracklistáját elnézve albumonként 2-3 számot választottak ki - igazából én jobban örülnék az első három lemez dalainak
176 levél
Válasz 11.10.31. 10:15 #1
gamator
Csak néhány ami eszembe jutott és szívesen meghallgatnám élőben :Ich will, Keine Lust, Sonne, Rosenrot, Te quero puta, Mein Teil, Mann gegen Mann, Pussy, Moskau, Mein hertz brennt, Haifisch, Du hast...
766 levél
Válasz 11.10.31. 10:15
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Tíz nap múlva itt a Rammstein (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.