Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Tíz nap múlva itt a Rammstein

Egész éjjel építik majd a színpadot.

2011.10.31. 08:20 | szerző: Dino | kategória: Zene

Kevesebb mint két hét van már csak hátra a best of turnéra induló Rammstein november 10-i budapesti fellépéséig. Mint a szervezőktől kapott közleményből megtudhattuk, este 8 óra körül a svéd Deathstars nyitja majd az estét, majd 9 óra magasságában lépnek színpadra a németek kétórás programjukkal. Szokás szerint maximális látványra lehet számítani, tűzoszlopokkal, görögtűzzel és egyéb pirotechnikai elemekkel. Az építkezésen egész éjjel dolgozik majd a 154 fős magyar technikai személyzet, 5 targoncával és 115 motoros emelővel. A színpadot a küzdőtéren rakják össze, majd miután a világítás és a pirotechnika is a helyére került, betolják a kész, kétszintes színpadot is a helyére. Lesz egy külön kisebb színpad is, amelyet a közönség felett átívelő híd köt össze a fő résszel.
Az is kiderült, hogy nincsenek extra igényei az együttesnek: néhány tükröt, kanapét, dohányzóasztalt, lámpákat és foteleket no meg friss német napilapokat kértek öltözőjükbe. Mivel szakács is utazik velük, mindössze friss gyümölcsöket és pékárut igényeltek a leadott listán. Végül arra is emlékeztet a Live Nation, hogy szigorú ellenőrzés lesz beléptetéskor, tilos profi és félprofi forósfelszerelés, valamint hang- és videorögzítő eszközök bevitele, ahogy fegyvert, palackot, üveget, petárdát, alkoholt, lézerpointert, láncokat, illetve szegecses vagy hasonló ruházati darabokat bevinni.
Mivel a turné csak pár nap múlva indul, a setlistről egyelőre semmit se lehet tudni, bár feltételezhetően a frissen megjelenő kislemez Mein Land száma várhatóan felbukkan majd. Te milyen számoknak örülnél leginkább a Made In Germany 1995-2011 válogatáslemezhez kapcsolódó turné koncertjén? ■

Forrás: Live Nation

hozzászólások (6)

Dino
Dino 2011.10.31. 10:51
Én az Adiosnak örülnék, az nagy kedvenc, de nem hiszem, hogy lesz. Du Hast meg Engel tuti, Du riechst so gut nagyon valószínű, a Mutter és a Sonne szintén esélyesek. A best of album tracklistáját elnézve albumonként 2-3 számot választottak ki - igazából én jobban örülnék az első három lemez dalainak ;)
Kemloth
Kemloth 2011.10.31. 16:55
Nézzük csak...

- Amiket szeretnék és szerintem majdnem biztos, hogy lesz is: Wießes Fleisch,Du riechst so gut, Engel, Du Hast, Bück Dich, Mein Herz Brennt, Sonne, Ich Will, Feuer Frei, Mein Tel, Keine Lust, Amerika, Benzin, Mann gegen Mann, Rammlied, Ich tu dir weh, Pussy

- Amiket szeretnék, de erősen kételkedem, h lesz-e: Links 1-2-3, Morgenstern, Amour, Te quero puta, Haifisch, Mehr, Tier, Spel mit mir, Seemann

De igazából bármit játszanak az első kategórián felül, jó lesz - kivéve a Stirb nicht vor mir... azt a számot még sosem sikerült végighallgatnom, de ne mis valószínű, hogy játsszák majd.

Egyébként én nem vagyok annyira a korai albumok fanatikusa. Nyilván azért is, mert 2005ben volt először pár Rammstein-hallgatós hónapom, aztán 2009 októberig elfelejtődött az egész. Úgyhogy nálam nincs az a faktor, hogy az elsőket hallgattam tényleg először, és akkor az az igazi, eredeti Rammstein-feeling számomra.

Nálam inkább valahogy úgy néz ki a dolog, hogy a Rosenrot fogott meg a legkevésbé... gyakorlatilag az első két számom imádom, a többit hallgatva meg egy idő után ugrok egy albumot előre vagy hátra.
Aztán a Herzeleid-ot talán kevésbé gyakran hallgatom, de ha hallgatom, akkor napokig csak azt... ahhoz valahogy kell egy hangulat, de ha megvan, akkor mindent üt.
A Sehnsucht-tal úgy vagyok, hogy a klasszikus slágereket róla baromi sokszor hallgatom, a többit viszont már alig többször, mint a Herzeleid kevésbé híres dalait, úgyhogy ez ennyiben le van maradva a maradék háromól.
És akkor az uralkodó trió értelem szerűen a Mutter-Reise,Reise-Liebe ist für alle da. Ez az a három album, amikről bármikor bármelyik számot szőröstül bőröstül felfalom a fülemmel.

Szerk.: szép kis regény kerekedett...:-P
U.S. Army
U.S. Army 2011.10.31. 19:10
a tavalyin ott voltam...ez még jobbnak ígérkezik, de erre most nem jött össze a cash, kimarad

a tavalyi buli fénypontja szerintem a teljesen váratlan Du Riechst So Gut volt, emiatt már teljesen megérte elmenni, a másik ami meghökkentett, az a Weisses Fleisch volt, piszok boldog voltam, hogy ilyen régi számokat is nyomtak...a mostani koncerten pedig ezek még nagyobb hangsúlyt fognak kapni


az én kedvenceim, amiket nagyon-nagyon szeretnék egyszer az életben koncerten hallani:

- Tier
- Das Model (mivel cover, gondolom erre van a legkevesebb esély, nagyon ritkán játsszák)
- Der Meister
Playbahnosh
Playbahnosh 2011.11.01. 06:48
Én Dinoval vagyok, az első három lemez dalai a legjobbak szerintem. Mondjuk én ős-Rammsteinesnek számítok, a Sehnsucht albumnál keztem el hallgatni őket amikor kint voltam Németországban. Akkor váltam totál fanatikussá, van egy rakás Rammstein-es pólóm, pulcsim meg mindenféle egyéb cucc (az összes lemez is persze).

Én mondjuk szívesen látnék viszont olyanokat mint: Wollt Ihr Das Bett in Flammen Sehen, Herzeleid, Du Riechst So Gut, Adios, Bück Dich, Tier, Sehnsucht, Spieluhr és a Rammstein (mármint a szám).

A poén az egészben az, hogy amekkora Rammsteinőrült voltam még életemben nem voltam egy koncertjükön sem, amit hihetetlenül sajnálok. Főleg azt, hogy most sem fogok tudni kijutni meló miatt X-(
Bozotszály
Bozotszály 2011.11.03. 15:08
Eladó 2db jegy:
Szektor:109
Sor: M
Szék: 4-5
Db-ja: 16900Ft(+postaköltség, ha személyes átvétel nem megoldható)

Sajnos párom a héten kezdett új munkahelyén és esélytelen, hogy kapjon szabadságot, szóval szeretném őket elpasszolni, annyiért adom mennyiért vettem ticketpro-n. Pedig rohadtul el akartunk menni rá.

Email: bozotszaly@hotmail.com
ajánlott olvasnivaló