Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Star Wars Galaxies - vége (Hírek)

Star Wars Galaxies: An Empire Divided

Star Wars Galaxies: An Empire Divided
A legutóbbi Star Wars Galaxies: An Empire Divided cikkek, hírek
1624 levél
Válasz 11.12.19. 09:44 #5
-T0ng-
Korábban már közzétett vagy a Lucasarts vagy a Sony egy közleményt, melyben tudatták, hogy a Galaxies megszüntetése nem technikai és nem anyagi problémákhoz, hanem pusztán jogi kérdések miatt történik.

Ez nyilvánvaló, hisz ha a Lucasarts szerződik az EA-vel és a Bioware-rel egy Star Wars témájó MMO elkészítésében, akkor ők sem akarják, hogy az általuk megbízott cégek egy korábbi, hasonló, ám más céggel kötött megállapodás miatt bármi nemű hátrányt szenvedjenek a piacon.

Egyszóval, ha csak valaki nem lesz olyan lelkes, hogy alkot egy privát szervert addig sajnos a Star Wars Galaxies halott is marad.
160 levél
Válasz 11.12.19. 09:28 #4
Dilikutya
Unbalanced szót nem ismerek a magyar nyelvben.

Amúgy valamilyen formában nem lehetne ezt játszhatónak megtartani? Pl. kiadni valami helyi gépen futtatható szervert, esetleg a klienst átalakítani, elvégre a tartalmak úgyis helyben vannak tárolva, csak a mentés nem,meg természetesen a felhasználói adatok. Még én is kipróbálnám, MMO korában nem tettem meg, úgy nem érdekelt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral.
401 levél
Válasz 11.12.17. 00:16 #3
Zoo_Lee
Igen, nekem is úgy rémlik, mintha sokan pont a frissítéseket okolnák a minőségromlásért és a játékosszám csökkenéséért. Béke poraira...
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
486 levél
Válasz 11.12.16. 20:35 #2
gonosz
"melyet eleinte ugyan rengeteg kritika ért, ám a fejlesztéseknek köszönhetően az utóbbi években mégis sokan megkedveltek."Ezt nem egészen értem.A játék az elején (egészen az NGE-ig) talán a legjobb volt a piacon.Aztán jött az NGE elcseszett mindent,de azóta jobb lett volna?Ha ezt tudom akkor lehet visszamentem volna
In the grim darkness of the far future there is only war.
141 levél
Válasz 11.12.16. 20:12 #1
vanhelzing
Sztem ezt a játékot akkor rontották el nagyon amikor bevezették kezdő karakternek a jedit addig is el lehetett érni a jedi lovag szintet de rohadt sok meló kellett hozzá több ezer quest pontos "talent"ozás stb. Meg persze ezzel teljesen unbalanced lett az egész játék.
Conquering others is strength, conquering yourself is true power.
766 levél
Válasz 11.12.16. 20:12
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Star Wars Galaxies - vége (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.