Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Aliens: Colonial Marines - gameplay trailer (Hírek)

Aliens: Colonial Marines

207 levél
Válasz 12.02.05. 17:38 #6
VeteranHUNTurul
Ez nem új trailer, tavaly augusztusban látott napvilágot.

AC:M-Action Trailer
10345 levél
Válasz 12.02.05. 14:05 #5
MattMatthew
Csak az Alien volt parás. A második rész már "agyatlan hent" volt. FPS-t, és itt főleg az S-en van a hangsúly nem lehet úgy megcsinálni, hogy olyan legyen mint az első film, egy xenoval. Az már másik műfaj.

Az AvP2-féle sötétben bóklászós hangulatot 1,5 percben nem lehet visszaadni. Trailerben nyilván elsősorban akciót mutatnak. Ha vészvilágitásos folyosókat mutatnának akkor kevéssé hangsúlyoznák a játék "munkásabb" és eladhatóbb részét.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
32667 levél
Válasz 12.02.05. 13:54 #4
Creativ3Form
A második, azaz az Aliens kezdődött így. Amúgy a hangok tényleg jók, csak sajna kijött már egy hosszabb gameplay, ami nem a parát, hanem az agyatlan hent érzést hozza elő, amit a hangulattal, és az Aliensből való idézetekkel, a filmben látott és bejárt területek okozta bizsergető érzéssel akarnak eladni. Ami az első másfél órában még poén is lesz, de az egész játék során már nem biztos annyira, hogy feledtetni tudja a hentet. Nekem ennél több kell ahhoz, hogy úgy remegjek és szarjak magam alá, mint a filmeknél.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
330 levél
Válasz 12.02.05. 13:42 #3
RUSSIANBOY
Én bár sose voltam nagy rajongoja se az Alien se a Predator filmeknek viszont külön-külön imádtam mindegyiket.Nagyon jo hogy a fegyver hangja és a megszokott pittyegő hang ugyanaz mint a filmben ezek nagyon sokat számitanak mert még hitelesebben tudják visszaadni a film alatt érezhető hatást csak ezáltal azzal a különbséggel hogy mi irányitunk.A trailer elején a pötyögő felirat kiirás is tetszik mivel ha jol emlékszem az első film is igy kezdődött(?)

Ezért mondom mindig hogy egy filmben hallgato hangok - vagy épp forditva egy játéknál - ugyanazok kellenek hogy legyenek mivel igy a néző a játékos még jobban bele tudja magát élni ha a történet nem is pont ugy zajlik mint a filmben vagy játékban de ezek plusz pozitiv hatást váltanak ki.Most képzeljük el ha ezek a talán jelentéktelennek tűnő de játékosok-mozirajongok számára fontos effektek nem lennének akkor nem is lenne igazi Alien hatásu a játék.

Szerintem eléggé parás lesz nálam biztos nem fog futni de majd nyuzom valamelyik havert hogy kiprobálhassam nála
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
47 levél
Válasz 12.02.05. 12:55 #2
Breaker
Ha jol lattam, megint konzolon nyomta a jatekos, egyszer egy DX11 módot is megmutathatnanak rola PCn.
621 levél
Válasz 12.02.05. 11:26 #1
SwitcX88
Várom már nagyon
766 levél
Válasz 12.02.05. 11:26
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Aliens: Colonial Marines - gameplay trailer (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.