Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megjelent a Sim City Social (Hírek)

SimCity Social

SimCity Social
A legutóbbi SimCity Social cikkek, hírek
11026 levél
Válasz 12.07.07. 09:48 #1
Lacko
Eddig a klasszikus játékok FB-s változataiban a Civilization a legjobb. Az a baj a többivel (köztük a SimCity-vel is), hogy nagyon zyngás úton indultak el: szemeteld tele a barátaid falát és menj az idegeikre annyira, hogy megszakítsák veled a kapcsolatot.
Amúgy rohadt jó játék, de totál arra van kihegyezve, hogy lehetetlen bármit csinálni, ha nincsenek társaid. De a társaid (szomszéd városok) nem lehetnek ismeretlen, más SimCityvel játszó emberek, csak az ismerőseid közül kerülhetnek ki. (A CivWorld-ben nincs ismerősök cseszegetése, ott olyanokkal játszol együtt, akik maguk választották a Civ-et mint játékot)
A SimCity Socialnek piszok klassz a grafikája, iszonyat hangulatosak a városok, jópofák a questek... csak kicsit túl sok benne a reklám ahhoz képest, hogy alapvetően fizetős (mármint ha veszel gyémántokat, amik nélkül nehezebb a fejlődés). Mondjuk én nem veszek, mert leszarom a sebességet, de a reklámok azoknak is megjelennek (mivel a játék részét képezik) akik fizetnek érte.

Ez pedig elgondolkodtató, ugyanis eddig mindenhol azt hallottuk, hogy a reklámok azért jók a játékokban, mert ettől olcsóbb vagy ingyenes lehet a játék. (legalábbis ezt hangoztatja a játékipar) De itt most tökre arra látunk példát, hogy semmin sem változtat a reklám, csak azon, hogy el kell viselned. Mondjuk egy FB játékban még nem zavaró, de ha majd a nagy címeket pakolják így tele és ugyan úgy 40-50USD lesz, akkor azért már moroghatunk.
766 levél
Válasz 12.07.07. 09:48
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Megjelent a Sim City Social (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.