Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Sim City Social

Már elérhető a városépítő játék Facebookos változata.

2012.07.07. 09:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az új Sim Cityre még sajnos várnunk kell, akik egy kis vérfrissítésre vágynak a játék kapcsán, azok nyugodtan látogassanak el a Facebookra. Tegnap ugyanis megjelent a Sim City Social, mely a közösségi oldalon keresztül elérhető változata a játéknak. A megjelenés apropóján két új kép is érkezett a játékból. ■

előző
következő
Megjelent a Sim City Social
Megjelent a Sim City SocialMegjelent a Sim City Social
SimCity Social
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SimCity Social

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2012.07.07. 09:48
Eddig a klasszikus játékok FB-s változataiban a Civilization a legjobb. Az a baj a többivel (köztük a SimCity-vel is), hogy nagyon zyngás úton indultak el: szemeteld tele a barátaid falát és menj az idegeikre annyira, hogy megszakítsák veled a kapcsolatot.
Amúgy rohadt jó játék, de totál arra van kihegyezve, hogy lehetetlen bármit csinálni, ha nincsenek társaid. De a társaid (szomszéd városok) nem lehetnek ismeretlen, más SimCityvel játszó emberek, csak az ismerőseid közül kerülhetnek ki. (A CivWorld-ben nincs ismerősök cseszegetése, ott olyanokkal játszol együtt, akik maguk választották a Civ-et mint játékot)
A SimCity Socialnek piszok klassz a grafikája, iszonyat hangulatosak a városok, jópofák a questek... csak kicsit túl sok benne a reklám ahhoz képest, hogy alapvetően fizetős (mármint ha veszel gyémántokat, amik nélkül nehezebb a fejlődés). Mondjuk én nem veszek, mert leszarom a sebességet, de a reklámok azoknak is megjelennek (mivel a játék részét képezik) akik fizetnek érte.

Ez pedig elgondolkodtató, ugyanis eddig mindenhol azt hallottuk, hogy a reklámok azért jók a játékokban, mert ettől olcsóbb vagy ingyenes lehet a játék. (legalábbis ezt hangoztatja a játékipar) De itt most tökre arra látunk példát, hogy semmin sem változtat a reklám, csak azon, hogy el kell viselned. Mondjuk egy FB játékban még nem zavaró, de ha majd a nagy címeket pakolják így tele és ugyan úgy 40-50USD lesz, akkor azért már moroghatunk.
ajánlott olvasnivaló