Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Az Assassin's Creed IV: Black Flag főhősét csak a pénz és hatalom érdekli [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Az Assassin's Creed IV: Black Flag főhősét csak a pénz és hatalom érdekli
Edward Kenway szöges ellentéte lesz a harmadik rész főhősének, hiszen ő csak a pénzért és hatalomért folyik bele a keresztes-orgyilkos háborúba.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag
A legutóbbi Assassin's Creed IV: Black Flag cikkek, hírek
528 levél
Válasz 13.07.11. 07:43 #22
Yourmom
En csak nem ertem hogy mi a fenert IV?! Miert nem III, marmint ez azert csak Connor nak az ose, nem mintha semmi koze nem lenne hozza. Miert nem keresztelik el IV re a kovetkezo epizodot ahol folytatjak a futurisztikus szalat is?
5510 levél
Válasz 13.07.09. 22:31 #21
subject17
Ezért mondtam, hogy előbb-utóbb szükségük lesz rá.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
7958 levél
Válasz 13.07.09. 22:25 #20
Lovi Tommy
Ahhoz képest a teljes értékű epizódok közt mindig kb 200 év telt el legalább.

davkar: Galaxis útikalauz?
5510 levél
Válasz 13.07.09. 21:12 #19
subject17
Én sosem voltam oda érte, Altairnál még okés volt, annyira nem tűnt ki a tömegből, és ugye pont ez lenne a lényeg.
Ezek után egyedül Desmondnál láttam értelmét AC3-ban, ott valóban a rejtőzés volt a célja, és a mai világban már megszokott, hogy csuklyával/kapucnival járkálnak az emberek.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
10888 levél
Válasz 13.07.09. 20:51 #18
MattMatthew
Jó gondolatok! A csuklya meg tényleg mehetne már, ebben a settingben nem frankó.
“This is not going to go the way you think.”
10694 levél
Válasz 13.07.09. 18:11 #17
davkar9
Gery, elírtad a hír címét, kiadója az, nem főhőse...

Komolyságot félretéve amúgy igaz. Ez már rókabőr, nem AC, stb (félreértés ne essék, csak félig szidom, már előrendeltem). Itt egész egyszerűen arról van szó, hogy az AC III legjobb részének csináltak egy külön játékot. A hajózás a legjobb dolog az 5 részes trilógia (pacsi annak, aki veszi ) zárórészében, ezzel mindenki egyetért, szaksajtó és játékosok egyaránt, na jó talán csak Dark Archonnak nem tetszett. Sajnálom, hogy az Ubisoft nem bátrabb és szinte kétségbeesetten kapaszkodik ebbe a sorozatba, holott egy új kalózos franchiset lehetne elindítani ha más néven adnák ki és csuklya helyett rendes kalózkalapot adnának a főhősre. És erre biztos lenne igény, lásd Johhny Depp is végigbohóckodott 4 filmet és dőlt a lé.

(tényleg bátran próbálkozhatnának már mással is, ott volt az Osiris, hát nem elkaszálták?...)
5510 levél
Válasz 13.07.09. 18:08 #16
subject17
Hát, ez volna az AC alapja, és ha ilyen ütemben akarnak játékokat kiadni, akkor szükségük is lesz rá, hogy elaprózzák.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
7958 levél
Válasz 13.07.09. 17:59 #15
Lovi Tommy
Jól hangzik, Napóleon se lenne rossz pl, csak nem biztos, hogy szeretnék ennyire elaprózni, minden egyes történelmi korszakot játékra vinni.
36 levél
Válasz 13.07.09. 17:56 #14
Zsemle_Morzsi
Azért én el tudnám képzelni a folytatást a viktoriánus korabeli Angliában Cilinder és sétapálcába rejtett tőr, szabadkőműves és egyéb földalatti társaságok, ipari nyomornegyedek, vasút! Az fasza lenne és iszonyú hangulatvilágot lehetne hozzá teremteni. Szerintem.
A gránát hatósugara mindíg nagyobb mint a te ugrásod...
14276 levél
Válasz 13.07.09. 12:59 #13
balays82
Véleményem szerint Edward csak ebben a részben kap majd szerepet. Aztán jöhet az igazi folytatás.
557 levél
Válasz 13.07.09. 12:57 #12
Slyder
De. A 6. 7. vagy a 8. részben biztos.
7958 levél
Válasz 13.07.09. 12:37 #11
Lovi Tommy
A háromban nagyon tetszett a csavar, ami az elején volt. Nulla előismerettel igencsak meglepett.
5510 levél
Válasz 13.07.09. 12:33 #10
subject17
Még AC wikin sincs adat Connor haláláról, még csak évszám sincs...
AC3 befejezése is szép lehetett volna, ha Desmondét nem rontják ennyire el. Nem a végkifejlet a gondom, hanem a megvalósítás. Szinte át sem lehet érezni az egésznek a súlyát...
Connor befejezése ezzel ellentétben nagyon jó volt szerintem, hogy ennyi gond után is ugyanaz a keserű üresség marad, a képek égetése a Connor's Life zenével nagyon erős pontja volt a lezárásnak.

Kíváncsi leszek, hogy Edward történetét több részen keresztül akarják-e húzni. Érdekes döntés volt egyáltalán fő karakterként behozni, hiszen tudjuk, mi lesz a vége.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
14276 levél
Válasz 13.07.09. 12:26 #9
balays82
Egyetértek, az utolsó fél óra bőven kárpótolt az előtte lévő gyengébb részekért. Connor történetét én is félbehagyottnak érzem (hiszen eddig mindkét főhős sorsát az élete végéig követhettük). Szerintem a készítők akartak még vele kezdeni valamit, de nem valószínű, hogy ez össze fog jönni.
5510 levél
Válasz 13.07.09. 12:18 #8
subject17
Olyan erős befejezést rég láttam egyébként, mint a Revelationsé volt, még ha maga a játék néha kicsit le is ült, azzal a lezárással nagyon kitettek magukért.
Egyébként én sajnálom, hogy Connor karaktere ilyen rossz visszajelzéseket kapott, gondolom már nincs sok esély rá, hogy viszontlássuk egy új részben.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
14276 levél
Válasz 13.07.09. 12:12 #7
balays82
Bocsi.

A Revelations nagy erőssége tényleg Ezio és Altair karakterének mélyítése volt, közelebb hozta egymáshoz őket, illetve szépen le is zárta a történetüket.

Az pedig már hivatalosnak tekinthető, hogy a Black Flag nem tartalmaz igazi jelenkori szálat, csak az Abstergo egyik alkalmazottja (vagyis a játékos) teszteli az Animust, így kerül képbe Edward Kenway. Desmond így nem kap szerepet, csak utalások lesznek rá, hogy mi történt vele.
5510 levél
Válasz 13.07.09. 12:09 #6
subject17
Hát Desmond már nem igazán lát bárhova is.
Amúgy egy II. világháborús környezetnél pl. már túl sokat kéne alakítani az egészen, TPS irányba.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
7958 levél
Válasz 13.07.09. 12:00 #5
Lovi Tommy
Egy világ dőlt össze bennem, hogy nem dupla z van a nevében

A végére mindenképp elért egy olyan karaktermélységet szerintem, mint Altair - akinél a mélység kissé ironikus, hisz alig ismertük egészen a Revelationsig, ott se kaptunk annyi infót, mint Ezio-ról, mégis ezzel a titokzatosságával és elvhűségével volt olyan megnyerő.

Volt valami infó arról, hogy nem fog Desmond sztorija itt haladni? Szerintem egy II. világháborús (bár mintha lett volna kijelentés, hogy nem lesz VH) rész férne még bele, esetleg valahogyan úgy csavarni a fő szálat, hogy Desmond a jövőbe lát valahogy - és akkor lehetne egy futurisztikus epizód is.
14276 levél
Válasz 13.07.09. 11:51 #4
balays82
Olyan sokszor írtad már le rosszul, hogy ideje kijavítani: Ezio.

Egyébként van benne valami, amit írsz, de Ezio annak ellenére nagyon jó vezetője lett az assassin szervezetnek, hogy tényleg csak a személyes bosszú által motiválva lépett be közéjük. Ettől volt érdekes az ő fejlődéstörténete.
Az, hogy Edward Kenway még az eddigieknél is jobban kilóg a sorból, szerintem már abból is következik, hogy a Karib-tenger szigetvilágába helyezték a cselekményt. Itt nem nagyon lehetett szó erős assassin szerveződésről, nem is lett volna sok értelme, mivel semmi nagy jelentőségű történelmi esemény nem zajlott ott. A Black Flag egy töltelék rész, ami valószínűleg csak azért készül el, mert a Ubisoft még nem találta ki, hogy merre vigye tovább a fő sztorit, vagy kitalálta, de több idő kell hozzá, hogy meg is tudja valósítani, azt meg ugye nem hagyhatták, hogy szegény rajongók AC játék nélkül maradjanak ebben az évben.
7958 levél
Válasz 13.07.09. 11:40 #3
Lovi Tommy
Engem annyira megfogott az első rész hangulata, sztorija, hogy a monoton játékmenet ellenére is az tetszett a legjobban. Altair volt eddig a legjobb karakter számomra, ő állt legközelebb ahhoz, ahogyan én egy assassint elképzelek Ezzio csak a Revelationsben lett szimpatikus, Connorral nincs különösebb bajom, csak annyi - ahogy (a fiatal) Ezzio-val is az egyik problémám -, hogy az én szememben nem assassinok. Belecsöppentek a helyzetbe, bosszút álltak, kaptak valamiféle kiképzést, de assassinnak lenni nem abból áll, hogy bosszút állok. Márpedig az első részben nagyon jó ideológiát építettek fel az egész történet köré.
36 levél
Válasz 13.07.09. 11:31 #2
Zsemle_Morzsi
Nekem éppenhogy tetszik, mert tulajdonképpen ilyenek az emberek. Próbálnak a "nyertes oldalra fogadni", aztán kénytelenek letenni a voksukat, majd ha már úgyis ott vannak, akkor megpróbálják a maguk malmára hajtani a vizet. Aztán amikor rájönnek, hogy amire nagyon VÁGYTAK nem adja meg azt, amire igazán SZÜKSÉGÜK van, akkor realizálódik bennük, hogy they fucked things up pretty bad...
Az Assasinok meg nem igazán szervezettek, legalábbis nem olyan értelemben, mint a templomosok. Hasonlít kicsit az Empire-Rebel harcra, a templomosoknak bőséges forrásaik vannak, hatalmuk és befolyásuk, jól szervezettek, a háttérben általában valami masterminddal. Az assassinok pedig, mivel nem rendelkeznek olyan mértékben a fentiekkel, mint a templomosok, inkább a földalatt ténykednek, kis sejtekben, nincs központi irányítás, csak egy cél és mindig próbálnak adaptálódni, a csillagromboló meg mindig a sarkukban van Én legalábbis így képzelem el őket
A gránát hatósugara mindíg nagyobb mint a te ugrásod...
7958 levél
Válasz 13.07.09. 11:13 #1
Lovi Tommy
Nem igazán jön be ez a vonal, hogy ennyire eltávolodnak az egész szervezet ideáljától, már a három is sántított nekem. Elvesztette valahol a lényegét, hogy az Assassinok egy jól megszervezett társaság, akik egy bizonyos cél érdekében léteznek. Értem, hogy az első rész után kissé felbomlott a rendszer, de Ezzio idején még működött. Az se baj, hogy van egy-egy tag, aki letér az útról, de pont Desmond őse?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.