Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag

Az Assassin's Creed IV: Black Flag főhősét csak a pénz és hatalom érdekli

Edward Kenway szöges ellentéte lesz a harmadik rész főhősének, hiszen ő csak a pénzért és hatalomért folyik bele a keresztes-orgyilkos háborúba.

2013.07.09. 09:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Míg az Assassin's Creed III főhőse, Connor kimondottan szívügyének tekintette az orgyilkosok ügyét, addig az új rész főszereplője, a kalózkapitány Edward Kenwayt egészen más célok hajtják. Az Assassin's Creed IV: Black Flag főszereplőjéről a Ubisoft munkatársa, Darby McDevitt mesélt. A játék írójának elmondása alapján Edward cinikus alak, aki kissé belefásult az életébe. Házassága nem épp úgy alakult, ahogy szerette volna, állandóan azért küzd, hogy feleségének bizonyítson. Éppen ezért vág bele a karibi kalandba, ahol kereskedő hajókon szolgál, ám hamarosan zátonyra fut karrierje és végül kalózkodásra adja a fejét. Egy ideig a templomosok és az orgyilkosok között pattog ide-oda, ahogy próbál értelmet találni az életének. Végül az orgyilkosok mellett köt ki, de eleinte kizárólag önös érdekek vezérlik, pénzt és hatalmat remél a testvériség eszközeinek segítségével. Idővel aztán ráébred, hogy mik a valóban fontos dolgok az életben. Edward életútja tehát bizonyos tekintetben épp fordítottja Connorénak, hiszen a harmadik rész főhőse eleinte igazi idealista, aki mindig azt teszi, amit helyesnek érez. Ez azonban gyakran komoly áldozatokkal jár, így szépen lassan elcsigázottá válik.
Az Assassin's Creed IV: Black Flag november elején jelenik meg PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra, majd később PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Assassin's Creed IV: Black Flag
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed IV: Black Flag

hozzászólások (22)

MattMatthew
MattMatthew 2013.07.09. 20:51
Jó gondolatok! A csuklya meg tényleg mehetne már, ebben a settingben nem frankó.
Sucee
Sucee 2013.07.09. 21:12
Én sosem voltam oda érte, Altairnál még okés volt, annyira nem tűnt ki a tömegből, és ugye pont ez lenne a lényeg. :D
Ezek után egyedül Desmondnál láttam értelmét AC3-ban, ott valóban a rejtőzés volt a célja, és a mai világban már megszokott, hogy csuklyával/kapucnival járkálnak az emberek.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.07.09. 22:25
Ahhoz képest a teljes értékű epizódok közt mindig kb 200 év telt el legalább.

davkar: Galaxis útikalauz? ;-)
Sucee
Sucee 2013.07.09. 22:31
Ezért mondtam, hogy előbb-utóbb szükségük lesz rá. :D
Yourmom
Yourmom 2013.07.11. 07:43
En csak nem ertem hogy mi a fenert IV?! Miert nem III, marmint ez azert csak Connor nak az ose, nem mintha semmi koze nem lenne hozza. Miert nem keresztelik el IV re a kovetkezo epizodot ahol folytatjak a futurisztikus szalat is?
ajánlott olvasnivaló