Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Batman: Arkham Origins [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Batman: Arkham Origins
Mindent el kell kezdeni valahol, nem volt ez másképp a Denevérember esetében sem.

Batman: Arkham Origins

Batman: Arkham Origins
A legutóbbi Batman: Arkham Origins cikkek, hírek
1678 levél
Válasz 13.10.26. 20:57 #6
jawsika
Most tolom, 5 órám van eddig benne, és meg kell mondjam, elképesztően jónak tartom. Két bugot találtam eddig (Killer Croc vibrált, néha láthatatlanná is vált az encounter alatt, illetve az egyik torony kikapcsolásakor nem lehet kimenekülni, mert nem mászik be Master Wayne a szellőzőbe. Ez utóbbi youtube szerint általános, de sebaj, egy patch kell és megoldják. A multit még nem próbáltam, de a Single nagyon meggyőző. Nem tudom, konzolon milyen, de PCn nagyon barátságos a gépigény/látvány aránya.

Egy utolsó dolog, ez már a franchiseról: Szvsz az Asylum az etalon, az atmoszféra, a történet, a kidolgozottság, a hangulat miatt. Ebben a kettőben a nagy szabadság és bejárható helyszín miatt egy kicsit szétszórtabbnak érzem a játékokat. Szóval annyi, hogy az Asylum a top favorit nekem.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
33235 levél
Válasz 13.10.25. 14:57 #5
Creativ3Form
Ahogy írtam is a játék topicjába, én teljesen megvagyok elégedve vele. Ha túltudunk lendülni azon, hogy zéró újítást tartalmaz, akkor hatalmas élményben lesz része mindenkinek. Ha valaki ezen fog lovagolni végig, az ráteszi a bélyegét az egészre. De itt nem olyan emberek vannak, szóval nem lesz probléma. És örülök, hogy az első nagyobb szakasz után alkotott véleményem egyezik GeryG véleményével, szóval nem lőttem mellé. Annak azonban én személy szerint kimondottan örülök, hogy van benne pár keményebb BOSS harc, mert az előző részekben egyedül a Mr. Freeze elleni küzdelem izzasztott meg, a többi nem jelentett gondod. Főleg az Arkham Asylum boss harcai voltak nevetségesen könnyűek.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
5334 levél
Válasz 13.10.25. 14:28 #4
Skorpio90
Igen, lehetett hallani, hogy Kevin Conroy (előző részek szinkronhangja) már dolgozik egy Batman játékon, azon valószínűleg a Rocksteady ügyködik.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
14276 levél
Válasz 13.10.25. 13:45 #3
balays82
Amikor kiderült, hogy nem a Rocksteady a fejlesztő, már sejthető volt, hogy biztonsági játék lesz ez a rész, leginkább azért, hogy szem előtt maradjon a franchise, amíg megjelenik a nextgen folytatás. Így is el lehetett volna rontani a játékot, de szerencsére erre nem került sor, viszont új ötletek, innováció sem nagyon került bele. Tulajdonképpen egy kiegészítőként is felfogható az Origins, aminek sikere lényegében a történeten áll vagy bukik. Mivel pedig az a jelek szerint jól sikerült, így szerintem teljesítette is a reális elvárásokat.
Beszerzés majd valamikor később, remélhetőleg olcsóbban.
1849 levél
Válasz 13.10.25. 11:59 #2
GeryG
A sztori teljesen jó, olyan mint az előző kettő. Vagyis inkább az AC, mert az Asylum egészen egyszerű volt még.
5334 levél
Válasz 13.10.25. 11:23 #1
Skorpio90
A bejelentéskor én is húztam a számat, hogy nem a Rocksteady csinálja az új részt, aztán az egyik előzetes után megrendeltem a játékot, ma megyek érte Az, hogy nem mertek kockáztatni a fejlesztők, teljesen érthető. Igazából az Arkham City sem hozott nagy újításokat, csak nagyobb lett a játszótér, 1-2 új kütyü és mozdulat. Leginkább a története miatt lett zseniális folytatás. Ha itt is rendben van a sztori, akkor nem lehet baj.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.