Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Hamarosan offline módra vált a SimCity [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Hamarosan offline módra vált a SimCity
Végül csak belátták a Maxisnál, hogy nincs értelme erőltetni az állandó netkapcsolatot.

SimCity

SimCity
A legutóbbi SimCity cikkek, hírek
69 levél
Válasz 14.01.14. 10:28 #3
YuriLexandro
Csatlakozom az előttem szólóhoz, valóban nem annyira vészes a kis térkép, ott is azért szép nagy városokat lehet építeni csak mikor elfogy a hely már nehézzé válik, tovább terjeszkedni. A 8 ezer Ft-t meg szerintem azért még sok, én 5 ezerért vettem és a kieget is hozzá, sajna ahol vettem azóta átalakult és már nem ilyen olcsóak a játékok, de ettől függetlenül nem voltam annyira szerencsés mert dobozosan rendeltem és képtelenek voltak kiszállítani aztán több hét várakozás után elküldték digitálisan...(players.hu) De megérte nekem az 5-5 ezer Ft-t, remek kis játék, jó ötletekkel. A kis térképek miatt lehet olyan pl, hogy a régióban csak nálad lesz közlekedési hivatal és miattad tudnak építeni vasútállomást a többi város játékosai, szóval jópofa vagy neked van a legnagyobb szennyvíztisztító teleped és fogadod a környező városok szennyvízét. A nagyobb térkép miatt a multi nem érne így sokat, minden városnak meglenne mindene és így fölösleges lenne egymást segíteni, arról nem is beszélve hogy egy 270 ezer fős város már igencsak megizzasztja az ember gépét, hát még ha kétszer ekkora lenne.
Szóval nálam a kedvenc városépítős játék ami az utóbbi időben kijött.
1678 levél
Válasz 14.01.13. 17:36 #2
GeryG
Nagyobb a puffogás miatta, mint amennyire rossz. Valóban kb egy-másfél óra játék alatt be lehet népesíteni az egész zónát. Az alapkoncepció nagyjából az, hogy egy városon belül úgysem tudsz minden szükséges épületet felhúzni, így egy környéken építesz 3-4 várost és mindegyikben másra koncentrálsz. Így a lakosok egyik városból átjárnak pl. dolgozni vagy iskolába, míg egy harmadik városból járnak a szemetesek összeszedni a ganyét.
Alapvetően nem lenne ez rossz, de engem is frusztrált, hogy nem építhetek gigantikus metropoliszokat, mint régen. Erre mindenki azt mondja, hogy ott a CitiesXL széria, de az meg nekem sosem működött, nem ragadott magával.
5231 levél
Válasz 14.01.13. 17:30 #1
Skorpio90
No, akkor a legközelebbi leárazáskor lehet megveszem. (1 éves a játék és még mindig 8000 Ft...?) A kis terület mennyire rombolja a játékélményt?
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.