Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Új Rainbow Six játék érkezik Siege címmel [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Új Rainbow Six játék érkezik Siege címmel
Bűnözők és kommandósok csapnak össze az új RS6 játékban.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

11118 levél
Válasz 15.11.26. 20:29 #27
VodevilX
Ubi már megint Ubi...
6 nap múlva jelenik meg a játék. Mint teljes verzió...
Ennek ellenére nem okozott gondot nekik a tegnapi open bétát, elhalasztani technikai problémák miatt
Most megy már egyébként, de kb ennyit vártam az egésztől...

Viszont jó lenne most már, ha valaki összeszedné magát, és csinálna egy régi vágású SWAT3-4 vagy Rainbow Six 3 jellegű, elsősorban single player meg esetleg co-op játékot...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11118 levél
Válasz 15.04.08. 20:09 #26
VodevilX
Ma kaptam meghívót és ki is próbáltam az alfát. Pont olyan amire számítottam, semmilyen. Szerintem teljesen felesleges, és értelmetlen így folytatni a sorozatot. Bár kis utánajárással láttam, hogy lesz benne SP, de mivel arról kb egy szó sem esett eddig, így aligha hiszem, hogy az többet ér majd. Szóval szerintem túl sok létjogosultsága lesz CS/BF/COD mellett.
Inkább a Patriots készült volna el, vagy legalább valami más, akár erősen sztori központú közben mégis Raven Shield/Swat jellegű SP játék...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
6665 levél
Válasz 14.07.16. 19:42 #25
GustyX
Trailer.

És holnap este 8-tól élő stream a hivatalos ubisoft twitch csatornán.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
6665 levél
Válasz 14.06.16. 19:10 #24
GustyX
Ugyanaz, csak egyben.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
12946 levél
Válasz 14.06.13. 21:58 #23
McCl@ne
Újranéztem, kurvára tetszik, néhány gondolat:
Valószínűleg a láthatóság, látótér lesz a legfontosabb szempont a játékban, elég sok minden utal erre! Nagyon jól balanszírozza a kezdeti drónos felderítés és a házban elhelyezett kamerák kezelése az amúgy elég karcsú rendelkezésre álló időt. Pörgő meccsekre lehet majd számítani, ami egyáltalán nem baj, tanulni kell majd a pályákat keményen. Jó lenne, ha itt Dome-on is szerveződne majd egy csapat, mert fontos lesz a csapatmunka: ha az egyik oldalon megvan, a másik oldalon esélytelenek, ha nem tartanak össze.
Vicces, de ezekből a videókból pont az látszik, hogy a súlyosan kamunak tűnő prezentáció valójában elég jól lefedte a valóságot, sőt! Nyilván megrendezett volt, de élőben is hasonló színvonalat kaptunk!
MUSTBUY.
Respect is not given. It's taken.
12946 levél
Válasz 14.06.13. 14:15 #22
McCl@ne
Ezek alapján talán kicsit könnyebben el tudjátok dönteni, hogy mi kamu és mi nem:
live_gameplay1
live_gameplay2
live_gameplay3
Respect is not given. It's taken.
6665 levél
Válasz 14.06.11. 13:28 #21
GustyX
Ja, aha.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
5226 levél
Válasz 14.06.11. 13:11 #20
Skorpio90
De pont ezt írtam le az első kommentben. BF-en azért nem akadok ki, mert ezt játékon belül vették fel Battlef recorder-rel. Oké, teljesen egyértelmű, hogy megrendezett abból a szempontból, hogy a szerveren lévő 20 játékosnak mondták, hogy "Béla, te majd lődd a loot-os srácot, de csak a lába alá lőjél, amíg a Pisti érte nem megy felvenni a helivel". Ez tiszta sor. A R6-nél csak azt látom, hogy nem úgy mozog a kamera, ahogy a videó szerint kéne. Hülye példával mondva mintha steady cam-mel mozogna, nem pedig egérrel, miközben ott látható a HUD-on, hogy elméletileg billentyűzettel és egérrel játszanak, azzal pedig nem lehet ilyen egyenletesen mozogni. Mint ahogy pl.: a lépcsőn lesétáló animáció sem stimmel nekem, de ez már leírtam, szóval tényleg túllihegés kategória.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
5226 levél
Válasz 14.06.11. 13:04 #19
Skorpio90
#14
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
9083 levél
Válasz 14.06.11. 12:42 #18
davkar9
Szerintem meg multi meccs volt, a társak kommunikáltak. Előre megbeszélték, hogy ki mire lőjön, a megfelelő helyeken pedig nyomja a spekopsz zsargont, ennyi. Pont mint a Hardlinennál, az sem olyan lesz mint amit ott láttunk. Játszol a bf4 multival, te is nagyon jól tudod, hogy egy public bf meccsen soha a büdös életben nem fut 3 játékos egy irányba a kezdő 4 mp-et leszámítva. Azon miért nem vagy így kiakadva?

Grafika meg ugyan miért baj ha "hihetetlenül" szép? Mégis csak itt vannak az új konzolok, úgy hiszem el is várható egy ilyen szint. PC-s demó volt, de gondolom ezek a prezentációk sem 2008-as középkategóriás gépeken futnak.
Simple. Eternal. Beige.
12946 levél
Válasz 14.06.11. 12:36 #17
McCl@ne
Ha az én lelkesedésem váltotta ki ezeket a szélsőségesen ostoba reakciókat, akkor azért beírnám: nem a videótól dobtam magam hanyatt. Ez egy végtelenül hatásvadász, ám pont ezért hangulatos, kissé bugyutácska, de filmszerű prezentáció volt, amiből egyetlen egy dolgot szűrtem le, mert szerintem nagyjából annyit lehet: ez a játék lehet az általam kb. imádott SWAT 4 szellemi örököse!
Amúgy kicsit röhejesnek tartom 2014-ben azon idegeskedni, hogy valamit hatásvadász módon akarnak bemutatni. Könyörgöm, a lefolyótisztítók reklámjai is CGI-jal készülnek, és a legutolsó szennylapot, majonézt és sütőpapírt is valami celebkurvával reklámozzák, gazdagon effektezve. Ahhoz képest ez elég visszafogott volt
Respect is not given. It's taken.
14264 levél
Válasz 14.06.11. 12:25 #16
balays82
Nem mondtam, hogy rendben van, csak azt, hogy mindenkinek elegendő információ áll rendelkezésére, hogy el tudja dönteni, kell-e neki a játék végső formájában, vagy sem. És azért a Ubisoft nem éppen a silány minőségű játékairól ismert. Érdekes egyébként, hogy pár éve még az EA volt a legnagyobb kiadó, és akkor őket szidták a leghangosabban, mostanra a Ubisoft vette át a helyüket, a megítélésük pedig kezd hasonló lenni. Ezt csak úgy mellékesen.

De részemről befejeztem ezt a vitát. Nem akarok én senkivel összeveszi itt, főleg nem egy számomra érdektelen játék (már abból a szempontból, hogy nem az én stílusom, mert egyébként érdekel minden, ami az E3 alatt történik) videója miatt. Béke.
6665 levél
Válasz 14.06.11. 12:17 #15
GustyX
#2, #8.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
5226 levél
Válasz 14.06.11. 12:13 #14
Skorpio90
Én meg téged nem értelek, miért lennék ideges azóta is? Amikor megnéztem a videót, forgattam a szememet és leírtam a véleményemet, onnantól kezdve neked válaszoltam, de ha gondolod, ignorálhatom a nekem címzett hozzászólásaidat. De amúgy ezt sem értem: szerinted az rendben van, hogy mutat az Ubi neked valamit, de végül az silányabb minőségű lesz?

GustyX: ahhoz, hogy véleményt formáljak a játékról, meg kellett néznem a videót, nem gondolod? Biztosra veheted, hogy innentől kerülni fogom a játékot, szóval nem tudom, milyen átbaszásról beszélsz.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
6665 levél
Válasz 14.06.11. 11:49 #13
GustyX
Ha kiakadsz az el nem indult hype miatt (vagy ha általánosságban), akkor ezek szerint te is felülsz arra a vonatra és téged is megvezetnek (márpedig biztosan átbasznak). Ha nem így lenne, nem foglalkoznál vele.
Ez a videó meg szerintem határozottan nem volt hatásvadász, kifejezetten béna volt az egész. Bár egy nem játékmenet videó alapján más is lehet az egész játék.
Végtermék pedig.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
14264 levél
Válasz 14.06.11. 11:48 #12
balays82
Én csak nem értem, miért lettél ilyen ideges egy néhány perces videótól, és miért vagy azóta is az. Ha ennyire érzed, hogy átverés az egész, nem lenne könnyebb egyszerűen nem foglalkozni a játékkal? Mellesleg nem mondtam, hogy tetszik a videó, sőt maga a játék sem nagyon érdekel, mert multi lesz, csak meglepődtem, hogy egy bemutatkozó videó ekkora indulatot tud kiváltani valakiből. Az meg, hogy tetszik a Watch Dogs, nem értem, hogyan jön ide. De ha már szóba került, tisztában vagyok vele, hogy az a játék sem olyan lett végül, ahogyan először bemutatták, csakhogy ezen én már jóval a megjelenés előtt túlléptem (sokakkal ellentétben), és annak tudatában vettem meg. Aki meg a 2012-es E3-as videóra alapozva érzi átverve magát, az vessen magára, ahogyan az is, aki majd a Siege pár perces bemutatkozó videójára alapozva fogja megvenni a játékot, aztán esetleg csalódik majd.
5226 levél
Válasz 14.06.11. 11:34 #11
Skorpio90
Most azért, mert neked tetszik ez a videó a Wath_Dogs-zal együtt, nem értem, minek forgatod ki a szavaimat. De próbáljuk meg még egyszer: igen, kiakadok a hype miatt. Hatásvadász lett a videót? Igen. Lesz még ez jobban is felpörgetve? Biztos. Aztán persze majd nyugtathatod magad, hogy hát igen, nem lett ez olyan, mint amit előzetesen ígértek, de nem baj, nem olyan rossz ez. De basszus, végül is hol érdekel majd engem, hogy mennyi pénzt fogtok rá kidobni?

davkar: épp ez a bajom, ez szerintem nem egy multi meccs volt, hanem a játékmotorral leszkriptelt videó. A Battlefieldnek sikerült játékmenetből felvett előzetest összehozniuk, az tényleg egy multis meccs volt, persze az is megkoreografálva.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
14264 levél
Válasz 14.06.11. 00:17 #10
balays82
Szóval általában akadsz ki a túlzott hype miatt egy olyan új játék bemutatójánál, ahol még szerinted sincs túlzott hype. Értem, illetve annyira mégsem. Hatásvadász lett, oké, de szerintem ezek a konferenciák és az egész E3 éppen a hatásvadászatról szól, a Ubisoft mellett mások is élnek ezzel az eszközzel.
9083 levél
Válasz 14.06.10. 23:16 #9
davkar9
Egy kissé túlliheged ezt a dolgot. Ez egy egyszerű 5v5 ös multi meccs volt, az "előre felvett hangok" pedig a játékosok kommunikációja. Az esetleg belefér, hogy a demó nem élőben ment (nem rémlik, hogy álldogáltak volna emberkék), hanem felvételről. Akárhogy is nem értem mi ezzel a baj. Megrendezett, de nagyon is hangulatos prezentáció. Ubi játék, a grafika megjelenésig biztosan romlani fog. Abban igazad van, hogy a végleges játék nem ilyen lesz, de csak azért mert az átlag multi játékossal ez a pálya úgy fog kinézni, hogy mindenki felvesz valami autoshotgunt aztán vaktában lövöldözik és a 10 játékos 11 felé futkorászik föl alá a házban.

Nem kell bedőlni neki, de attól még ez egy kurvajó videó. A konferencia lezárására pont jó volt.
Simple. Eternal. Beige.
5226 levél
Válasz 14.06.10. 22:40 #8
Skorpio90
Az, hogy mérhetetlenül hatásvadász lett, és mint kifejtettem, megint hazudnak az arcunkba, de a túlzott hype-ot általában értettem az Ubi-ra, lévén, hogy tegnap óta van róla tudomásunk, azt hittem, ez egyértelmű.

"Bemutattak egy pár perces játékmenetet" - már megbocsáss, de lófasz volt ez, nem játékmenet.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
14264 levél
Válasz 14.06.10. 20:57 #7
balays82
"Nem azt mondom, hogy szar játék lesz, csak ezt a túlzott hype-ot rühellem az Ubitól."

Bemutattak egy pár perces játékmenet videót a konferencia legvégén, aztán minden kommentár nélkül be is fejezeték azt. Ebben mi volt a túlzott hype eddig? Persze lehet, hogy később az lesz, mert a Ubisoft nagyon ért hozzá, de azért ez egy Rainbow Six, ami soha nem a tömegeknek szólt, szóval nem is olyan biztos.
1664 levél
Válasz 14.06.10. 20:34 #6
GeryG
Az, hogy neked nem tetszett, nekem meg igen, az tök szubjektív szerintem.
Az erőltetett kooppal én sem értek egyet, de a legtöbb játékban ez azért még mindig csak egy opció, van mellé egyszemélyes kampány (olyan, amilyen) és hagyományos multi is. Gondolom, itt is ugyanez lesz a helyzet.

Nekem ez kifejezetten azért tetszett (tök mind1, hogy ez most render vagy kamu vagy mi), mert egyértelműen a régi SWAT 4 hangulatot hozta elő belőlem, amire már évek óta nem volt példa. Ez nálam már eleve piros pont, nem is kicsi. Hogy a végeredmény milyen lesz, arról úgyis felesleges előre vitázni. Én is tudom, hogy a Ubi a túlmarketingelés híve, de az eladások őket bizonyítják. Más kérdés, hogy ez nekünk nem annyira jó sajnos.

Máshol már írtam, az EA ezzel szemben pont a másik véglet lett idén: minden második játékból valami összetákolt skiccet mutattak, mint "prototípus"... ez szerintem legalább annyira gáz, mint a Ubi szokása. Ennyi erővel tényleg mutogathatnának rajzvázlatokat is, hogy "majd egyszer ebből lesz valamilyen játék..."
5226 levél
Válasz 14.06.10. 19:57 #5
Skorpio90
Nem azt mondom, hogy szar játék lesz, csak ezt a túlzott hype-ot rühellem az Ubitól. Mondjuk a Watch_Dogs nekem eleve ellenszenves volt, és már csak azért sem fogom kipróbálni, a Far Cry meg nem rossz játék, de még mindig nem vittem végig, ellenben a Blood Dragonnal (úristen, az mennyire zseniális játék!), ráadásul az sem tetszik, hogy napszemüveget kell felvennem, hogy lássak is valamit a játékból Ellenpélda a szívem csücske Sniper Elite, aminek a most megjelenő harmadik része nem ígér mást, mint ami lesz, már csak ezért is szimpatikusabb.

Szerk.: ami pedig a rendőrös háborút illeti, szerintem nem lesz belőle divat, már csak a téma szűkössége miatt sem, de hát majd ezt az eladások száma fogja eldönteni.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
6665 levél
Válasz 14.06.10. 19:39 #4
GustyX
"az ígéretekhez mérten olyan 75%-ot teljesítenek a Ubi játékai, ehhez a trailerhez képest pedig a 75% is bőven a rohadt jó játék kategóriába esik" - a R6 Siegehez???
Szerintem ez önmagában gagyi volt, ha pedig 75%-os lesz, akkor F2P-nek kell lennie.

Ha adnának hozzá egy jó kampányt, az sem csigázna el különösebben, bár ki tudja.

De nekem - meg sokaknak - nem tetszik ez a mindenbe tegyünk co-op mert azt szeretik hozzáállás nem tetszik.

Amúgy a garfikán kívül miben vágott az Ubisoft?
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
1664 levél
Válasz 14.06.10. 19:32 #3
GeryG
Igen, erre szerintem is komoly esély van. Csak azt ne felejtsük el, hogy az említett két játék - ha nem is nőtt fel az E3-as traileréhez - alapvetően jól sikerült, nincs okunk különösebb panaszra. Én úgy mondanám, hogy az ígéretekhez mérten olyan 75%-ot teljesítenek a Ubi játékai, ehhez a trailerhez képest pedig a 75% is bőven a rohadt jó játék kategóriába esik!

Én inkább azon gondolkoztam el, hogy a világháború->modern háború->zombis háború-> divatot most váltani fogja-e a rendőrös háború? Egyszerre jelentettek be két SWAT-os játékot is, ez több mint gyanús. Spec ennek jobban örülök, mint az előző két érának, mert már hányingert kaptam a sok modern hadviseléstől és a zombiktól.
5226 levél
Válasz 14.06.10. 18:27 #2
Skorpio90
Ez de szánalmas videó... Oké, hogy az elején odabasszák, hogy pre-aplha footage, ezzel ki is bekkelve a későbbi hurrogásokat, de hogy a végleges játéknak köze nem lesz ehhez, az is tuti. Egyrészt senki ne mesélje be nekem, hogy ezt PC-n "játszották" (a HUD-on megjelenő gombok alapján), miközben a kamera mozgatása sokkal inkább gamepad-ot vagy előre renderelt videót sejtet, másrészt a mozgások is nagy kamunak tűnnek (pl.: 4:35-től, kizárt dolog, hogy így mozogjon egy ember, nem pedig NPC multis meccsben). A rombolás is előre szkripteltnek tűnik, nem azt mondom, hogy nem lehet majd falakat bontani, de szerintem kb. annyiban fog megnyilvánulni, hogy pukk, volt fal, nincs fal, mint a BF4-ben. Az meg mellékes, hogy a felvett hangok rohadt idegesítőek és nagyon életszerűtlenek. Igazából az a bajom, hogy már megint át akarják baszni a fejünket Ubisoftéknák, ahogy tették azt a Far Cry és a Watch_Dogs esetében.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
12946 levél
Válasz 14.06.10. 09:48 #1
McCl@ne
Hát szerintem ez kurva jó, a SWAT 4-et is imádtam multiban, ez is jó lesz nagyon! Picsába, tényleg kell egy gép
Respect is not given. It's taken.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.