Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Might & Magic Heroes VII képek [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Might & Magic Heroes VII képek
Néhány napja jelentették be a kultikus fantasy sorozat legújabb tagját, amelynek galériáját néhány képpel frissítettük.

Might & Magic Heroes VII

Might & Magic Heroes VII
A legutóbbi Might & Magic Heroes VII cikkek, hírek
31 levél
Válasz 14.08.22. 18:37 #6
Itachi18U
Az V-tel nekem annyi bajom volt, hogy állandóan módosult a grafika a játék közben. Viszonylag bírta egy ideig rendesen, majd egyszer csak hirtelen átváltott ilyen kimosott grafikára. Mintha minden gyurmából lett volna. Ráadásul teljesen mindegy volt, hogy milyen gépen, és milyen beállítások mellett játszottam. Teljesen élvezhetetlen volt az egész. A történet egyébként szerintem is jó volt, de nem a sztori az amivel játszok, csak arra nem lehet alapozni. Éppen ezért, nekem a III után nem az V, hanem inkább a IV jön be leginkább.

Magukkal az újításokkal és az ötletekkel nem volt szerintem gond. Ha az AI nem sikerült volna olyan rém gyengére, és ha a játék nem lett volna annyira bugos, akkor jó lehetett volna. Sajnos nagyon összecsapták, hogy gyorsan pénzt csináljanak, és így elkerüljék a csődöt. Viszont a IV-el legalább tudtam játszani még a bugok ellenére is, főleg miután kijöttek a kiegészítők meg az Equilibris, de az V-el egyáltalán nem tudtam, pedig vagy öt gépen kipróbáltam, mindnél ugyanaz volt a gond.

Hát nagyon remélem, hogy a VII-nél felülmúlja majd önmagát az Ubisoft, mert akárhogy is nézem, a korábbi játékok jókora bukások voltak. Játszhatóság és hangulat terén, meg sem közelítik a III-at. Hiába a jó grafika (már ha jónak nevezhető), meg a jó sztorik, maguk a játékok rém gyengék. Talán a VII beváltja majd a hozzá fűzött reményeket. Lekopogom, mert okoztak már csalódást, nem egyszer...

Egyébként egyetértek Germinator-ral. Az a legjobb, amikor összeülünk páran, hogy tartsunk egy jó kis Heroes III lan partit. Mindig izgalmasra sikeredik, még akkor is amikor a gép által irányított csapat ellen játszunk!
29275 levél
Válasz 14.08.22. 16:29 #5
Germinator
Szerintem nincs ember, akinek ne a III. lenne a csúcs (oké, nem kell a tudományos okoskodás, nyilván lesz) Nekem is a Heroes 3 az örök, a mai napig rendszeresen összeülünk barátaimmal, 4-5-en Heroes 3 partikra, és mindig elképesztően izgalmas és új és még most is felfedezünk rakás dolgot.

Én emiatt nagyon tipikus öregember-hozzáállást fogok alkalmazni az új Heroes-játékok irányába, az V. óta: nem az igazi. Nem olyan, mint régen. Nekem emiatt nincs rá szükségem.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
32233 levél
Válasz 14.08.22. 16:14 #4
szbszig
Nekem is a III kedvencem, de az V-tel mi volt a bajotok? Szerintem az teljesen rendben volt. Még a sztorija is, csak a második kiegészítőt nem vittem már végig teljesen, a többit előtte simán. És a nehézséggel sem volt probléma. Talán csak a legendás Sylvan 5. pályát leszámítva. (Csak sajnos a képfeltöltés időközben törölte a mellékelt képeket. )
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
31 levél
Válasz 14.08.22. 11:46 #3
Itachi18U
Számomra mindig a Heroes III lesz a csúcs a szériában. Egyébként én is a nehézsége miatt hagytam félbe a VI. részt . A játékkal amúgy csak annyi bajom volt, hogy egyszerűen eszeveszett sok bugot tartalmazott, amik nagyon élvezhetetlenné tették, és egy idő után az őrületbe kergették az embert. Gondolok itt, az állandó lefagyásokra, a hibásan működő varázslatokra, és még sorolhatnám... Valahogy az Ubinak sehogy se akar összejönni egy jó Heroes. Remélem ez a mostani valamivel jobban sikerül majd, mert már vagy tíz éve várok egy új Heroes-ra, ami meg is állja a helyét. Nem feltétlenül a grafikai tuningolásra kéne helyezniük a hangsúlyt, legalábbis nekem ez a véleményem.
114 levél
Válasz 14.08.21. 13:23 #2
Noggle
Ezt a részt sem fogom kihagyni!
Artemius: Nem te voltál az egyetlen. Én sem fejeztem be. Amúgy maga az egész játék (Heroes VI) nekem nem jött be. Számomra az volt a széria leggyengébb része.
405 levél
Válasz 14.08.20. 23:00 #1
Artemius '89
Én voltam az egyetlen, aki az előző részt sosem tudta befejezni a nehézsége miatt?
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.