Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Az Arkham City hatása a Batman: Arkham Knightra [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Az Arkham City hatása a Batman: Arkham Knightra
A játék befejezése alapvető hatással lesz az új rész eseményeire.

Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight
A legutóbbi Batman: Arkham Knight cikkek, hírek
405 levél
Válasz 14.12.09. 22:14 #6
Artemius '89
Én valahogy egy lapon kezelem a kettőt, de ez biztos az én berögzülésem Nekem Joker olyan, ha Batmanről van szó, mint a Jin és a Jang, ha kivonjuk az egyiket a képletből, felborul az egyensúly, de ezt nem én fogalmazom meg először. Kicsi nekem hatásvadász húzásnak érződik egy ekkora mind-fuck mozzanat és azért nem bízom abban, hogy Batman ebben a részben kinyírja Gotham összes rosszfiúját és Happy End lesz Ennek fényében pedig a bohóc jó helyen volt, ahol volt az élők sorában.

Arról nem is beszélve, hogy a Revenge of Harley Quinn milyen szintű lehúzás volt, ami csak igyekezte meglovagolni Joker halálát. Ha nem Humble Bundle-ből szerzem meg a kieggel együtt a Game of the Year edition-t, biztos agyvérzést kapok, amiért egy olyan fél óra alatt kijátszható izéért elkértek annyi pénzt.

Amiben reménykedem, hogy az Arkham Cityben side missionként szereplő Crusader vonal kap valamilyen folytatást ebben az epizódban
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
12184 levél
Válasz 14.12.09. 12:43 #5
Gobiakos
Mivel a játék-széria ezzel a résszel jó eséllyel lezárul, ezért szerintem nem olyan nagy gond, hogy kivonták a képletből. Az már megint más kérdés, hogy a képregények lapjairól sokkal nagyobb szentségtörés lenne levenni egy esetleges halállal a Bűn Bohóc Hercegét.
405 levél
Válasz 14.12.09. 11:57 #4
Artemius '89
Én élveztem a City szabad barangolás opcióját, de én alapból imádom a Sandbox játékokat, szóval ez relatív. !!SPOILER VESZÉLY!!

Viszont Joker halálával nagyon nem értek egyet. Még bízok benne, hogy kiderül, nem halt meg, mert őt kiiktatni a történetből a szememben főben járó bűnnek számít. Nem kell, hogy mindig ő legyen a főgonosz, van Batmannek elég ellenfele, ehhez nem kell megölni...
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
5231 levél
Válasz 14.12.03. 11:57 #3
Skorpio90
Az Arkham City-t nagyon szeretem, de igazad van, az Asylum jobban működött a zárt helyeivel.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
4727 levél
Válasz 14.12.03. 11:19 #2
Christoph
A City simán jobb volt szerintem és a többség szerint is. Az a probléma, hogy jelenleg nehéz annál jobban összerakni egy Batman-játékot, nagyon teljes élményt nyújtott. Az autó beemelése az ami dobhat a dolgon. Aztán lehet kitalálnak megint valami forradalmit.
1398 levél
Válasz 14.12.03. 11:12 #1
jawsika
kár erőltetni az autót... az Asylum volt a legjobb, ez a játék zárt térben, erős történetvezetéssel, sandbox jelleg nélkül működik igazán.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.