Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Shadowrun: Hong Kong a Kickstarteren [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Shadowrun: Hong Kong a Kickstarteren
Alig néhány óra alatt elérték a kitűzött célt, mostanra már a háromszorosa is összegyűlt.

Shadowrun: Hong Kong

Shadowrun: Hong Kong
A legutóbbi Shadowrun: Hong Kong cikkek, hírek
4176 levél
Válasz 15.01.15. 18:56 #7
gothmog
Egyébként mindent, amit írtam a Dragonfall Director's Cut változatára értettem (az adja a "teljes élményt").

A mátrixbeli harcok különben nem változtak, viszont - mint a belinkelt cikk is írja - a dekázás képzettség sokkal hasznosabb lett, mert párbeszédopciókban is előjön sokszor, plusz egyéb helyzetekben is használható olykor. A felszerelésrendszer szintén nem lett igazán összetettebb. Ám minden másban, amit írtál, óriásit fejlődött a Dragonfall az alapjátékhoz képest!
Endure. In enduring, grow strong.
120 levél
Válasz 15.01.15. 18:03 #6
Noggle
Grafikával nem volt különösebb gond, mostanság is előveszek régi RPG-ket. Nekem sokkal inkább hiányzott az a faktor, ami a tipikus RPG-ket megkülönbözteti a Dungeon Crawler RPG-ktől, sokkal több interakció/szabadság. Még egy Icewind Dale 2-ben is több volt szerintem a párbeszéd elem vagy mellékküldetés, érdekes NPC (mint ahogy erről a második kategóriában részletesen írtál). Mátrix-ban lévő harcrendszer sem nyerte el a tetszésemet, kicsit túlegyszerűsítettnek, nagyrészt unalmasnak éreztem. Valahogy a felszerelésrendszer is egyszerűsített volt, főleg ha arra gondolok, hogy miként javult...
Voltak más apró problémáim vele, meg persze voltak pozitív tulajdonságai (pl Shadowrun világa/hangulata el lett találva, karakterfejlődés is ok stb) is vannak, élvezni viszont nem tudtam.

Köszönöm a cikket, át fogom olvasni rendesen.
4176 levél
Válasz 15.01.15. 16:46 #5
gothmog
No, pont találtam egy cikket, ami összehasonlítja az alapjátékot, valamint a Dragonfallt (illetve a Dragonfall DC-t). Elég alapos és korrekt, érdemes végigolvasni. (Egyébként hasonló véleményen vagyok, mint a leírás elkövetője: a Dragonfall szerintem is az utóbbi jó néhány év egyik legjobb cRPG-je.)

Itt olvasható
Endure. In enduring, grow strong.
4176 levél
Válasz 15.01.15. 09:22 #4
gothmog
Nem tudom, hogy mi volt a csalódásod pontos oka, így kétfelé választanám a dolgot...

Ha a "fapadossága" volt az elsődleges ok, vagyis pl. jobb grafikát, átvezető videókat és "beszélő" karaktereket vártál, akkor a Dragonfallban is ugyanúgy csalódnál. Ebben a tekintetben ugyanis semmi sem változott, és nem érdemes kipróbálnod.

Ha viszont az volt a gondod a Dead Man's Switch-csel, hogy totálisan lineáris (mellékküldetések szinte teljes mellőzésével); nincsenek benne igazán saját személyiséggel rendelkező NPC-k, akikről - amolyan bioware-esen elbeszélgetve velük - mind többet és többet megtudhatsz a történet alakulásával, és saját küldetésük is van; esetleg a történetet nem érezted elég erősnek, akkor viszont érdemes próbát tenned a Dragonfallal! A történeti szál szerintem bivalyerős, izgalmas és jól elmesélt; rendesen kidolgozott csapattársaid lehetnek, akiknek a fejlesztésébe/fejlődésébe - bár leegyszerűsítve - beleszólhatsz; a kezelőfelületen javítottak valamelyest; a csaták egy fokkal taktikusabbak és nehezebbek, mint a DMS-ben voltak; a játék történet-felépítése pedig kicsit a BG2-re hajaz (egy bizonyos ponton itt is adott pénzmennyiséget kell összeszedned a továbblépéshez, amit bizonyos küldetések elvállalásával szedhetsz össze - ezek a küldetések pedig többnyire igen jók, változatosak és a saját maguk kis történeti egységén belül fordulatosak is, és olyan illúziót keltenek, mintha a játék kevésbé lenne lineáris).
Endure. In enduring, grow strong.
120 levél
Válasz 15.01.14. 21:38 #3
Noggle
A Dragonfall nem tudom milyen, de nálam a Returns volt talán az év legnagyobb csalódása. Ennek megfelelően túl nagy reményeket nem fűzök.
3339 levél
Válasz 15.01.14. 20:58 #2
Raistlin666
Ahogy eddig is...vihetik a pénzemet! Inkább az ilyenek mint az AC Unity szörnyszülöttek!
4176 levél
Válasz 15.01.14. 10:39 #1
gothmog
Kíváncsi leszek rá nagyon!
Ha "csak" annyira lesz jó, mint a Dragonfall volt, már úgy is év játéka esélyes lesz nálam (cRPG kategórián belül). Ha pedig még tudnak is rajta javítani annyit (vagy közel annyit), mint amennyit a Dragonfall fejlődött a Returns-höz képest, akkor még magam alá is hugyozok bónusz gyanánt
Endure. In enduring, grow strong.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.