Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megjelent a Combat Mission: Black Sea [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megjelent a Combat Mission: Black Sea
A jelenlegi ukrajnai háborúba kapcsolódhatunk be az otthoni karosszékünkből.

Combat Mission - Black Sea

Combat Mission - Black Sea
A legutóbbi Combat Mission - Black Sea cikkek, hírek
5251 levél
Válasz 15.02.08. 12:35 #5
Pras
Érteni vélem a véleményed, mármint hogy ma élő emberek érzékenységébe vághat.
Ugyanakkor én attól még nem vagyok sem kevésbé empatikus, sem pedig jobban elkötelezett egyik "oldal" felé sem azzal, hogy technikai oldalról jobban megértem a konfliktust egy ilyen programmal. Azt hiszem, direktben meghúzni civilek között a ravaszt egy könnyűgéppuskán (Valami CoD-ban volt ez talán, vagy hasonló játékban.) egy nagyságrenddel meredekebb, mint egy ilyen (egyébként civileket nem szerepeltető) játékot játszani. Avagy például emlékszem, botrány volt a "Press X to pay your respects"-ből is. Ehhez képest a CM sohasem moralizál, sem moralizált, sőt, nem fröcsög a vér, a sérülésnek, halálnak nincs erős vizuális megjelenítése.
Összességében tehát, bár érteni vélem, amit írsz, mégisem érzem validnak pusztán a kortárs téma ellen érvelni. "Szórakozás" szempontjából egy híradóban nagyobb ingerlöket éri az embert a háborúból, mint itt egy két órás makett-tologatásnál.
36 levél
Válasz 15.02.08. 12:05 #4
TReiker
Értem én, hogy szimuláció, meg minden, de a játékokat az ember akkor is szórakozásból játssza - kissé morbid helyzetnek tartom, hogy (egy kurrens háború esetén) párhuzamosan szórakozhatok mások valós szenvedésével.
5251 levél
Válasz 15.02.01. 15:31 #3
Pras
Áh, egy ideje már csak jelenségek szintjén követem és marad meg a CM-szféra, mint pl. "volt a gépemen egy Afganisztán demó, és játszottam vele"
Azt hiszem, agyban az tette be a kaput, hogy - talán nem túl bölcsen, túlzott elvárásokkal - az még azért megvan, mennyit fizettem a CMBN steelbookért, és ahhoz képest mennyit játszottam vele.
Ennek kapcsán arra mondjuk most ránézek, hogy a Red Thunder milyen kiegészítőket kapott ezidáig.
11026 levél
Válasz 15.01.31. 13:07 #2
Lacko
Az afganisztáni rész nem teljesen combat mission, vagyis inkább nem battlefront. Az ugye a shock force-nak egy ruszkik által moddolt változata. Ez azért jóval több. Bár azt el kell ismerni, hogy rengeteg dolog "újrafelhasznált" benne, ami miatt megengedhettek volna egy kicsit alacsonyabb árat.
5251 levél
Válasz 15.01.31. 12:48 #1
Pras
...eljutottunk odáig, hogy - valószínűleg, mivel nincs "előképem" az epizódról, így jóval kevésbé érezném csont és bőrnek - majdnem jobban érdekel, mint a Red Thunder.
Igaz, az Afganisztánnal foglalkozó részt is érdekesnek tartottam már, a demójával el is szüttyögtem. Mégis, kissé húzom a számat az 55 USD-ért.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.