Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A Hatred a Steam első "csak felnőtteknek" játéka? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A Hatred a Steam első "csak felnőtteknek" játéka?
A már premierje előtt is botrányhős alkotás bekerült a Steam áruházába.

Hatred

Hatred
A legutóbbi Hatred cikkek, hírek
414 levél
Válasz 15.02.17. 14:49 #8
totyak
Biztosan van létjogosultsága, de az is biztos, hogy nem csak a Steam-ből áll a világ. Ha a Valve nemet mondott volna, a játék akkor is megjelenik, csak másképp terjesztve.
129 levél
Válasz 15.02.16. 21:52 #7
jeszkar
Szerintem is helyes, de más szemszögből. A játéknak van létjogosultsága létezni, hiszen létezik olyasmi, hogy szólásszabadság.
Hogy a játék pocsék, öncélú, az egy másodlagos kérdés. Az, hogy nem tetszik a koncepció, nem ok arra, hogy más ne vehesse meg.
Egyébként meg ne tegyünk úgy, hogy itt valami hű de nagy polgárpukkasztó dolog lennénk a tanúi. Ugyanezt a felháborodási hullámot eljátszották anno, a Postal, a Manhunt vagy akár a korai GTA-k idején is. És ezek közül nem mindegyik kiemelkedő játék, mégse gondolkozunk manapság úgy, hogy gátolni kellett volna a terjesztésűket.
414 levél
Válasz 15.02.16. 20:32 #6
totyak
Szerintem jól döntött a Valve, hogy nem tiltotta le a Steam-ről. Olyan felhajtás van körülötte, hogy sokan megveszik majd, pedig amúgy egy semmi kis játéknak tűnik.
922 levél
Válasz 15.02.16. 07:44 #5
ivanova36
Azért ez kicsit elrugaszkodott a tömeggyilkos képzéssel és összeesküvés elmélettel együtt.

Szerintem maradjunk az FPS játékoknál.
Annak idején szintén nagy port kavart a Postal vagy a Manhunt. De még a Carmageddon is.

Én csak abból a szempontból tartom aggályosnak a Hatred Steamen való megjelenését, hogy innentől nem lesz megállás, jönnek a hasonló alkotások oda is. Csak jó eséllyel sokkal igénytelenebb kivitelben, lásd ottani FPS felhozatal. Maga a játék nem foglalkoztat, mert semmi sem fogott meg benne annyira hogy érdekeljen. És akinek nem tetszik az ne játsszon vele. Ha sokan nem játszanak, jelzés értékű lesz a fejlesztők felé, hogy az a stílus nem pálya.
30 levél
Válasz 15.02.16. 03:31 #4
BAlam
Krisz46-nak maximalisan igazat adok. A tengeren tulon a mindennapi eroszak/mindenkinel fegyver a fo problema nem 1-2 videojatek, amiben felvallajak hogy nem zombi skines embereket olsz, hanem elo emberhez hasonlo poligonmodelleket.
Az Uj Carmageddon-ert is ennyi erovel sirhatnanak megse teszik.

Szerintem a COD, BF tomeggyilkosokat (ertsd katonakat) szisztematikusan kepzo szimulatorok sokkal karosabbak.
Mivel oriasi marketing budgetbol uraljak a mediat, nem csak egy kis indie gamek a tengerben.

Nem utolso sorban amerikai kongreszusi tamogatast elveznek, mert nekik hala van eleg agyutoltelek katonajelentkezo, aki ahova kuldik a vilagban lopja a nyersanyagot az USA iparanak.
92 levél
Válasz 15.02.15. 19:09 #3
KRISZ46
Jaaaj mitvannak úgy ida az erőszakért. Ez sztem pont olyan mint a többi játékokba mikor embereket ölünk
922 levél
Válasz 15.02.15. 16:59 #2
ivanova36
Más helyeken is felvetődött hogy mostantól akkor a Steam nyit az ilyen stílus felé, vagyis nem elég hogy concept artokkal adnak el 10+ euróért kb 1998as szintű játékokat, meg hogy egyre-másra dőlnek be az EA címek - és mit ad isten ezekkel a Steam és Gabe valahogy nem foglalkozik, hiszen bevétel - még ilyen stílusú játékok is megjelenhetnek már. Nem mintha az eddigi korhatáros dolognak nagy visszatartóereje lett volna.
Nem is a játékkal van gond, hanem a játék és Steam kapcsolata mögötti elvvel. Mintha kezdene kicsit elk****ni a helyzet.
621 levél
Válasz 15.02.15. 15:31 #1
SwitcX88
A brutalitása nem zavar. Inkább az, hogy maga a játék egy nagy nulla. A Postal első része jutott eszembe róla, azt is 5-6 percig bírtam. Agyatlan fos, a nyitó ár is max 2€ lehetne.

A gépigénye meg szintén vicc

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.