Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Újabb hangulatos Until Dawn trailer [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Újabb hangulatos Until Dawn trailer
Valentin nap alkalmából megmutatták a játék romantikus oldalát is...

Until Dawn

Until Dawn
A legutóbbi Until Dawn cikkek, hírek
76 levél
Válasz 15.02.17. 12:53 #12
Stroke31
Én is szerettem a Péntek 13 sorozatot a halloweennel együtt. Hogy legyen valami idevágó kommentem is, várom az Until dawnt, de még mindig zavar a dolog, hogy a konzol exkluzív címeknél nem tudnak egy nyamvadt magyar feliratot sem a játék mellé pakolni, ha már elkérnek érte 17-20 ezer forintot. Így 2015-ben nem tartanám olyan nagyon nehezen kivitelezhető dolognak, főleg a Steam translation server létezése mellett.
Akár egy alacsony árú nyelvi dlc-ként is kiadhatnák a kisebb piacok nyelvéhez készített feliratokat, de nem úgy tűnik, hogy bármi is változna ezzel kapcsolatban a következő pár évben. Sajnos.
1677 levél
Válasz 15.02.17. 12:35 #11
GeryG
Neked legyen igazad, már ami a Last Yeart illeti, és rendbe jönnek a dolgai. Mint nagy P13 rajongó, akármilyen is lesz majd a játék, biztos adok neki egy méretes esélyt, aztán majd meglátjuk, hogy a '80-as évek színvonalát hozza-e vagy a 2009-es botrányosan rossz remake szintjét.
76 levél
Válasz 15.02.17. 12:26 #10
Stroke31
@GeryG:

Én még bízom egy kicsit a Last Yearben. A hivatalos Péntek 13-tól nem várok sokat.
Amúgy két napja küldött a Last Year készítője egy e-mailt, amiben megemlíti, hogy a következő napokban megoldás születhet a problémára.
Aztán, hogy mégis mi lesz mindennek a vége? Azt legalább megígérte, hogy visszatéríti a pénzt az adakozóknak ha nem készül el a játék.
Én arra is gondolok, hogy egy teljesen más névvel és jelentős koncepció átalakítással fog megjelenni a játék.

"Hey everyone just a quick update and a huge thanks for the amount of support in the past couple days. It looks like things are going on the track of being resolved in the coming days! Also I just wanted to ask a quick favour to please refrain from emailing the lawyers or any of the people who filed this since we don’t want to anger them further. I should have redacted their email address but I just wanted to make it transparent. We don’t want to poke the bear!

James"

1677 levél
Válasz 15.02.17. 11:24 #9
GeryG
Igaz, az eredeti koncepció annyira érdektelen volt számomra, hogy kb. a tavalyi újrabejelentésig nem is emlékeztem rá, hogy egyáltalán van ilyen projekt.
De ez így nálam is must have játék, csak győzzük kivárni. Az se érdekel, ha csak egy interaktív tinihorror mozi lesz.
14264 levél
Válasz 15.02.17. 11:02 #8
balays82
A kettő azért valahol összefügg. A lényeg, hogy amíg az első Move-os PS3-as bemutató alkalmával még nem igazán keltette fel az érdeklődésemet a játék, mostanra már azt gondolom, hogy premier vétel lesz belőle, a stílus és a téma miatt is.
1677 levél
Válasz 15.02.17. 11:00 #7
GeryG
Na igen, a játék látványvilága a videók alapján engem is megvett. Bár tudom, Te most egészen más látványra gondoltál...
14264 levél
Válasz 15.02.17. 10:50 #6
balays82
Ellenkezőleg, szerintem így sokkal mókásabb, a látványt is jobban lehet majd élvezni.
1677 levél
Válasz 15.02.17. 10:45 #5
GeryG
Miért, az úgy kevésbé mókás?
Egyébként igazad van, mi az elhullók oldalán játszunk majd - bár szerintem jó lenne egy kör a másik oldalon is. Erre persze ott lett volna a Last Year, de a jelek szerint abból nem lesz semmi, mert megy a hiszti, hogy lopták a tartalmat... Kickstarteren már nincs fent, a hivatalos oldal domainje meg eladó...
Sebaj, ott a Péntek 13 játék, remélhetőleg azzal már nem lesz gond.
14264 levél
Válasz 15.02.17. 10:31 #4
balays82
"félmeztelen Hayden Panettiere-t kergetni tuti jó móka lesz"

Lemaradtam valamiről? Én azt hittem, hogy mi leszünk a félmeztelen Hayden Panettiere.
1677 levél
Válasz 15.02.17. 09:40 #3
GeryG
A játékmenet tényleg erősen a Quantic Dream megoldásaira hajaz, de ez nálam hatalmas piros pont, mivel imádtam minden eddigi játékukat. Az se nagyon zavar, ha az egész csak egy jump scare lesz, mivel horrornak indul, azok pedig erősen egyszer játszósak általában. Az én örök kedvencem, az Outlast is tipikusan ilyen, de az az egyszeri végigjátszás olyan tökéletes élményt nyújtott, hogy abszolút nem tudom neki hibaként felróni, hogy alacsony az újrajátszási faktor benne.

Azt mondom, az az egy alkalom, amikor ezt végigjátsszuk, legyen tökéletes, szórakoztató, lőjék el benne az összes puskaport, akkor siker lesz. Nézd meg a Daylightot pl. Ott pont arra mentek rá, hogy sokszor végigjátszható legyen, a végeredmény egy gyenge közepes játék lett.

Egy jó sztorival (nem baj, hogy tinihorror kliséhegy az egész, mivel ezt nem is nagyon akarják titkolni), jó karakterekkel (félmeztelen Hayden Panettiere-t kergetni tuti jó móka lesz ), megfelelő játékmenettel és látványvilággal (utóbbi kettő a videók alapján adott) engem már meg is vettek.
806 levél
Válasz 15.02.17. 08:50 #2
SolidSnakeGH
Ez alapján amolyan Heavy Rain-féle szabad irányíthatóság lesz. Picit aggaszt, hogy nagyon a jump scare-re hajaz ez a PSX-es bemutató, míg maga a trailer szépen összevágott montázsa a zsánernek. Jó lenne egy ilyen fajta túlélőjáték megléte, kis aggodalmam azért van.
414 levél
Válasz 15.02.16. 20:34 #1
totyak
Na, már emiatt is megérné megnyerni a PS4-et Nekem valahogy már az első bemutatástól nagyon tetszik ez a játék. Valószínűleg csak folyamatos döntési helyzetek sorozata lesz a játék, nem igazán lesz szabad mozgásterünk, engem mégis megnyert magának.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.