Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Until Dawn

Újabb hangulatos Until Dawn trailer

Valentin nap alkalmából megmutatták a játék romantikus oldalát is...

2015.02.16. 17:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Valamikor a nyáron jelenik meg a Supermassive Games új játéka, az Until Dawn. A játék eredetileg PlayStation Move-ra készült, ám a PS4 megjelenésével teljesen új koncepciót kapott, ami várhatóan sokkal sikeresebb is lesz az eredeti elképzeléseknél. A kivitelezés ugyanis nagyon erősen emlékeztet a jellegzetes tinihorror-filmekére, ahogy a történet is elég klisésnek ígérkezik (ami ettől még nem feltétlenül lesz rossz): adott egy csapat fiatal, akik egy hegyi menedékházban rekednek a hóviharban, ám ott egy őrült sorozatgyilkos tör rájuk és egyenként elkezdi levadászni őket. A szereplők között olyan hollywoodi sztárokat is találunk, mint Hayden Panettiere, a látvány pedig egészen pazarnak ígérkezik az eddigi trailerek alapján.
A fejlesztők a hétvégi Valentin nap alkalmából újabb kedvcsinálóval rukkoltak elő, amely a történet érzelmes oldalát mutatja be: szerelmes párok, akik egy kis romantikára vágynak... helyette pedig egy vérfürdő kellős közepén találják magukat. ■

Until Dawn
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Until Dawn

hozzászólások (12)

balays82
balays82 2015.02.17. 11:02
A kettő azért valahol összefügg.:-) A lényeg, hogy amíg az első Move-os PS3-as bemutató alkalmával még nem igazán keltette fel az érdeklődésemet a játék, mostanra már azt gondolom, hogy premier vétel lesz belőle, a stílus és a téma miatt is.
GeryG
GeryG 2015.02.17. 11:24
Igaz, az eredeti koncepció annyira érdektelen volt számomra, hogy kb. a tavalyi újrabejelentésig nem is emlékeztem rá, hogy egyáltalán van ilyen projekt. :)
De ez így nálam is must have játék, csak győzzük kivárni. :) Az se érdekel, ha csak egy interaktív tinihorror mozi lesz.
Stroke31
Stroke31 2015.02.17. 12:26
@GeryG:

Én még bízom egy kicsit a Last Yearben. A hivatalos Péntek 13-tól nem várok sokat.
Amúgy két napja küldött a Last Year készítője egy e-mailt, amiben megemlíti, hogy a következő napokban megoldás születhet a problémára.
Aztán, hogy mégis mi lesz mindennek a vége? Azt legalább megígérte, hogy visszatéríti a pénzt az adakozóknak ha nem készül el a játék.
Én arra is gondolok, hogy egy teljesen más névvel és jelentős koncepció átalakítással fog megjelenni a játék.

"Hey everyone just a quick update and a huge thanks for the amount of support in the past couple days. It looks like things are going on the track of being resolved in the coming days! Also I just wanted to ask a quick favour to please refrain from emailing the lawyers or any of the people who filed this since we don’t want to anger them further. I should have redacted their email address but I just wanted to make it transparent. We don’t want to poke the bear!

James"
GeryG
GeryG 2015.02.17. 12:35
Neked legyen igazad, már ami a Last Yeart illeti, és rendbe jönnek a dolgai. Mint nagy P13 rajongó, akármilyen is lesz majd a játék, biztos adok neki egy méretes esélyt, aztán majd meglátjuk, hogy a '80-as évek színvonalát hozza-e vagy a 2009-es botrányosan rossz remake szintjét. :)
Stroke31
Stroke31 2015.02.17. 12:53
Én is szerettem a Péntek 13 sorozatot a halloweennel együtt. Hogy legyen valami idevágó kommentem is, várom az Until dawnt, de még mindig zavar a dolog, hogy a konzol exkluzív címeknél nem tudnak egy nyamvadt magyar feliratot sem a játék mellé pakolni, ha már elkérnek érte 17-20 ezer forintot. Így 2015-ben nem tartanám olyan nagyon nehezen kivitelezhető dolognak, főleg a Steam translation server létezése mellett.
Akár egy alacsony árú nyelvi dlc-ként is kiadhatnák a kisebb piacok nyelvéhez készített feliratokat, de nem úgy tűnik, hogy bármi is változna ezzel kapcsolatban a következő pár évben. Sajnos.
ajánlott olvasnivaló