Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Homeworld Remastered Collection [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Homeworld Remastered Collection
Új köntösben a klasszikus űrstratégia.

Homeworld Remastered Collection

Homeworld Remastered Collection
A legutóbbi Homeworld Remastered Collection cikkek, hírek
922 levél
Válasz 15.03.15. 07:55 #1
ivanova36
Na igen, a Homeworld: Cataclysm-el lett volna teljes a kép, de sajnos az kimaradt. Pedig messze jobb a hangulata és tartalmasabb időtöltés, mint a 2. rész. Valahogy úgy kell összerakni egy kiegészítőt.

Fájó pont továbbá hogy az UI és egy management részeket a 2-ből merítették, így nekem, kinek jobban tetszett az első rész jobb gombos menü kialakítása vagy a formációk és taktikák alkalmazása az ismét csak hoppon maradt.

Ez eddig 2 fekete pont.

Harmadik fekete pont : Nem igazán volt értelme felújítani. Az 1 grafikája persze már idejét múlt, hiszen régi is a játék, mégsem érzem hogy a remastered ekkora pluszt adott volna az 1-hez. Szépek a hajók, részletesebbek, megjelentek rajtuk az alrendszererek - amiket a 2-ben hoztak be -, egyszerűsödött a játékmenet, a fentebb említett üzemanyag-management és a pálya végi automata begyűjtéssel, de ennek számomra nagy volt az ára. A 2.-t meg egyáltalán nem volt érdemes felújítani, hiszen a mai napig megállta a helyét grafika terén.

Így számomra az hogy két teljes játékot kapok, kicsit túlzás, ahogy az ára is ennek megfelelően magas.

Az a gond a remasteredekkel hogy nehéz játékosoldalról eldönteni, mekkora meló is volt mögötte. Jelen esetben ahogy én látom a nagy meló a 2 motorjának némiképpeni fejlesztése és az 1 ráncfelvarrása volt. Gyakorlatilag a 2-höz hozzá sem kellett nyúlni emiatt. Emellett a Cataclysm hiánya a fenti okkal. meg a korábbi pletykákkal együtt, miszerint: elveszett a forráskód, meg túl nagy meló lett volna újra megcsinálni, szintén azt erősíti bennem, hogy minél kevesebb munkával akartak minél többet bezsebelni. Jelen esetben 0 kreativitással. Hiszen a játékok már készen voltak. Vagy ha nem, akkor nem dolgoztak rajta, hanem kihagyták. Így nálam ez a remastered is beállt többi közé, amelyek ismét teljes áron kínálnak egy-két régi jó játékot.

Ha fanatikusan szereted a Homeworldot és szemet tudsz hunyni a Cataclysm hiánya felett, megérheti a vételt.

És már csak reménykedhetünk hogy lesz lelkes rajongó csapat aki a készítők helyett is összeüti a Cataclysm történetét akár mod formájában is.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.