Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Bukik a Batman: Arkham Knight? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Bukik a Batman: Arkham Knight?
Míg a premier előtti kritikák ódákat zengtek a játékról, a játékosok szinte csak rosszat mondanak róla ? egyelőre.

Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight
A legutóbbi Batman: Arkham Knight cikkek, hírek
10346 levél
Válasz 15.06.25. 15:24 #30
MattMatthew
Pre-Order DLC, Pre-Order fegyver, Pre-Order plüss, Pre-Order kulcstartó, Pre-Order poszter, Pre-Order fémtok...

Amik persze megjelenés után nem beszerezhetőek. Nem hiszem, hogy a Pre-Orderek nagyrésze alap verzióra szólna, de lehet, hogy nincs igazam.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
1678 levél
Válasz 15.06.25. 14:56 #29
GeryG
Egy csomó mindenben igazad van, már ami a demók hiányát és az egyre gyengébb színvonalat illeti. De amit írtam is: ha van egy játék, ami érdekel, akkor miért probléma megvárni a premiert, eltelik néhány nap és tele lesz a net kritikákkal, játékosok véleményével, gameplay videókkal stb. Ebből már elég átfogó képet lehet kapni egy játékról, ami alapján aztán lehet dönteni a vásárlás vagy hanyagolás mellett.
Azzal nem is lenne bajom, ha az emberek csak demók helyett használják a warez és torrent változatokat, hogy kipróbálják és, ahogy te is írtad, utána tetszés esetén megvegyék a játékot. Azzal van bajom, hogy letöltik és ha tetszik is, b@sznak utána megvenni, hiszen már ott a tört verzió a gépen, akkor minek fizessek érte... vannak, akik egyenesen alanyi joguknak tartják, hogy bármit torrentről letöltsenek és meg vannak sértődve, ha valaki megkérdezi, hogy miért nem vette meg az xy játékot. Utána persze ezek az emberek hőbörögnek a leghangosabban, ha egy-egy fejlesztő elszúr egy játékot... csak épp milyen alapon háborognak?
Akinek nem inge stb. stb. stb.
2181 levél
Válasz 15.06.25. 12:16 #28
Shadowguard
Igen, ebben van némi igazság. Viszont ha az ilyen húzásokkal teljesen kinyírják a PC-s játékokat sem fogok konzolt venni, majd elkezdem szépen lassan bepótolni a régi játékokat, úgyis sok a lemaradásom.
Én szerencsére nem futottam bele ebbe az egész Batman-mizériába, WD óta nem rendelek elő semmit (na jó, majdnem semmit, de ott nem a játék számított ) és még az Origins-t se próbáltam ki. Majd ha kijön a patch esetleg megnézem a nemhivatalos demót (vagy ha ősszel megint lesz forgalmazva), ha lesz egy kis időm rá, anélkül nem vásárolok úgysem.

GeryG: Én nem mondom, hogy torrentezni jó és helyes, de amíg nincsenek rendes hivatalos demók, a gépigények köszönőviszonyban sincsenek a valósággal és képesek olyan sz@rkupacokat kiadni játék címén, hogy a patch-ek mérete meghaladja az eredeti programét addig én nem játszok zsákbamacskát. Ami megérdemli úgyis megveszem, és kisebb az esélye, hogy szemétbe futok. (Bár van, hogy megveszem és maradok a törtverziónál, mert rühellem a kötelező online-t, coop-ot, közösségi f@szhúzgálást a játékokban )
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
5231 levél
Válasz 15.06.25. 12:12 #27
Skorpio90
Okés, ezen még nagyobbat röhögtem, nekem eszembe se jutott
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
10346 levél
Válasz 15.06.25. 12:09 #26
MattMatthew
Not sure if fantasy-rpg gamer of racist...
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
5231 levél
Válasz 15.06.25. 12:01 #25
Skorpio90
"orkok szoktak tőle almát lopni"
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
2011 levél
Válasz 15.06.25. 11:56 #24
Corvus5
Nem kell itt semmilyen warezzal, meg célpiaccal jönni, mert minden csak ócska magyarázkodás. A tények feketén-fehéren azok, hogy egy gyártó/kereskedő selejtes terméket adott el a vevőinek. Ha elmegyek a zöldségeshez, s kérek egy kiló almát, akkor egy kiló egészséges almát akarok kapni, s ha pult alól rohadtakkal pakolja tele a szatyrot, akkor azt a fejére borítom, s marhára nem érdekel, hogy azzal próbálja magyarázni a tettét, hogy az orkok szoktak tőle almát lopni, vagy hogy az 50 év felettiek több almát szoktak venni egy kilónál.
3084 levél
Válasz 15.06.25. 10:47 #23
gregmerch
A Colonial Marines konzolon is meglehetősen trágya lett, nekem ahhoz volt szerencsém. A Unity PS4-en a kezdetektől viszonylag stabilan futott (még ha nem is bugmentesen), engem meg is evett. Ugyanez a szitu a Batma: Arkham Knight-tal is. PS4-en hibátlanul fut, legalábbis az első kb. egy óra alatt nem volt vele gondom.

A magam részéről azt kezdem észrevenni, hogy ismét - megkockáztatom: minden eddiginél jobban - durván kezd eltolódni a játékpiac a konzolok felé. Jönnek ki tonnaszámra, heti-havi rendszerességgel az újra kiadások bármiről és akármiről, ami az előző generáción sikeres volt. El sem tudom képzelni, mitől és mennyivel lesz szebb pl. a Beyond: Two Souls PS4-en az eredeti PS3-as verziónál, ami mind a mai napig az egyik legszebb játék, amivel valaha szerencsém volt játszani. A másik a GoW III. A PC-s konfiguráció igények ugyanakkor kb. a sztratoszférába kezdenek emelkedni, és az ajánlott konfigokon is durva kompromisszumokat kell kötni nem egyszer. A nagy nevű készítők is rendre inkább a konzolos portokra koncentrálnak, míg a PC-s kicsit, vagy nagyon el van hanyagolva, esetleg bérbe adva harmadik félnek fejlesztésre némi fél szemmel végzett felügyelet mellett. Kezdem úgy érezni, hogy teljesen felesleges csillagászati összegeket költeni PC-s konfigurációkra, hiszen semmivel sem jobb adott esetben a "játékélmény" egy középkategóriás gépen, mint egy hiperhajtóműves csodán.

Amúgy ez is sokat elmond a jelen helyzetről a B:AK kapcsán: "Rocksteady decided early on in development to make Arkham Knight only for the then-upcoming next-generation of consoles, which was considered to allow them to focus on using the system resources to their fullest without reining in their ideas to accommodate the older generation systems."
i7-6850K, Gigabyte X99-Ultra Gaming G1, 2x32GB DDR4/2400, Gigabyte GTX 1080 8GB GDDR5X 2xSLI; i7-4790, Asus Maximus VI Gene, 2x8GB DDR3/1600, Asus Strix GTX 1070 8GB GDDR5; XB, PS, ND, MOB
1678 levél
Válasz 15.06.25. 10:41 #22
GeryG
Azért az, hogy vannak rosszul sikerült játékok, nem jogosít fel senkit arra, hogy lopjon. Értem az álláspontodat és a csalódottságodat, ami teljesen jogos. Mondjuk a jövőben előrendelés helyett inkább várd meg, míg megjelenik egy játék, derüljön ki, hogy hogy sikerült és utána vagy MEGVESZED, ha jónak tűnik, vagy nem, ha nem. De már látom, hogy ezzel "torrentezőké a világ, minden fejlesztő és kiadó szemétláda" lavinát fogok elindítani...
65 levél
Válasz 15.06.25. 10:21 #21
johnson19
Előrendeltem én is... a dobozos verziót. A véleményeket látva ki se merem próbálni. Döbbenetes, ezt hogy engedheti meg magának egy WB kaliberű kiadó. A játék az elsőre bejelentett 2014 őszi megjelenéshez képest 3/4 évet csúszott. Ezért? Hogy aztán belenyomják a szart a PC-sek pofájába? Gondolom nem kevesen rendelték még elő rajtam kívül is PC-re. Na őket most kedvesen leszarják. Az is egy vicc, hogy ha a minimum követelményeknek megfelel a géped, milyen beállításokat javasolnak. Kábé kapcsolj ki mindent, még VSync-et is...köszönjük, biztos 2015-ben a VSync már egy olyan hardverigényes funkció lett, hogy azt is ki kell kapcsolni. Kábé egy 10 éves videokártyának is gond nélkül kellene bármilyen játékot vertikális szinkronizálni. Az meg, hogy az AMD-seket telibeszopatták az egy nappal a megjelenés előtt kiadott "apró" hardver-módosítással...a szánalom felsőfoka. Biztos rengeteg játékos rendelkezik 3+GRAM-os kártyával a világban. Persze, akiknek van egy GTX970-e, azok általában azt írják, hogy egész jól fut a játék. ÉRTSD: egész jól, nem tökéletesen. Egy 120.000 Forintos vidokártyáról beszélünk!!! Döbbenetes. Az én "ódivatú" gépemmel gondolom, még minimumon is akadni fog. Az meg mi, hogy visszavonták a terjesztését!!! Ilyet én még eddig a játéktörténelemben nem láttam. Na mindegy, ez volt az utolsó alkalom, hogy bármit is előrendeltem. Az meg hót ziher, hogy úgymond AAA-s játékért (ami úgy tűnik, manapság egyenlő a hihetetlenül rosszul optimalizált, ótvar játszhatatlan fossal) soha többet pénzt ki nem adok. Nyertek egy újabb torrentezőt velem. Ennyit arról, hogy miért warezolnak a PC-sek, kedves nagy kiadók.
1678 levél
Válasz 15.06.25. 09:50 #19
GeryG
Nem is mondtam, hogy nem, én csupán arra céloztam, hogy a "bukás" kifejezést kellene úgy érteni, ahogy írtam. Az elmúlt években egyre több ilyen fiaskó van (SimCity, Unity, Colonial Marines stb.), amiknek - ha multiplatform címről van szó - a PC-s változat parája az egész játék megítélésére menthetetlenül rányomta a bélyegét. Attól függetlenül, hogy maga a játék egyébként jó lett-e vagy sem. Erre a Unity az egyik legjobb példa, hiszen 10 játékosból 9 tuti nem arra emlékszik, hogy miről szólt a sztori, hanem arra, hogy játszhatatlan volt jó ideig PC-n.
Okay, ez a fórum pont az én "légy van batman levesében" híremhez kapcsolódik, de ezzel együtt akárhová mész a neten, sehol nem arról beszélnek, hogy miről szól az új rész, milyen lett a Harley Quinn előzmény DLC, vagy milyen érzés a batmobillal randalírozni az utcákon. Hanem a PC-s botrányról.

A bukás alatt erre céloztam.
11120 levél
Válasz 15.06.25. 08:17 #18
VodevilX
No már le is vették Steam-ről
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
14264 levél
Válasz 15.06.24. 21:45 #17
balays82
"A jelenlegi hibák játszhatatlanná teszik a játékot, ezt az állapotot pedig nem szabad sokáig fenntartani, különben a legjobb DLC-k sem menthetik meg a teljes bukástól a denevérember legújabb kalandját."

El szoktam olvasni a cikkeket, egészen a légvégéig.
1678 levél
Válasz 15.06.24. 18:40 #16
GeryG
Aki akarja érteni az írás lényegét, az érti, aki nem, az rugózik a címén. A kérdőjelről a végén nem is beszélve.
10346 levél
Válasz 15.06.24. 12:32 #15
MattMatthew
You either die a hero...
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
314 levél
Válasz 15.06.24. 11:58 #14
szabolint
Egyetértek.....Előrendelés, Early Access meg a hasonló marhaságok miatt adják ki úgy a játékokat a kiadók/fejlesztők hogy szarnak bele, mert már amit elvártak bevételt beszedték 1-3 hét alatt a sok marhától aki kifizette nekik. A Steam ha vevő barát lenne fogná és kivenné a Batmant a kínálatából egészen addig, míg rendesen meg nem csinálják, de persze ez csak szép álom.
16362 levél
Válasz 15.06.24. 11:32 #13
ufodani
Dobtak új Nvidia drivert (353.30 - WHQL) ehhez, de pont semmit nem fog javítani az optimuson.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
11120 levél
Válasz 15.06.24. 09:24 #12
VodevilX
És akkor WB bedobja, hogy aki steamen vette kérjen bátran refund-ot! Ennyire szarnak rá a PC-n eladott darabszámra, wow...
Legalább megnyugtató, hogy engem ez most nem érint... Bár szívesen kipróbálnám benchmarknak...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
200 levél
Válasz 15.06.24. 09:10 #11
EvolutioN
Lehet kővel dobálni, de aki előrendel egy játékot, majd beszopja, azt nem tudom sajnálni. Nincs rosszabb annál, amikor az emberek azt az üzenetet közvetítik a kiadóknak/fejlesztőknek, hogy mindegy milyen játékot készítenek, esetleg milyen állapotban adják ki, sokan úgyis megveszik még azelőtt a szarjukat, hogy megjelenne.
The Last of Us
62 levél
Válasz 15.06.23. 23:56 #10
KobraP
Akik ilyen döntéseket hoznak azok nem kicsikben játszanak és nem kis felelősséggel hozzák meg döntéseiket , mielőtt ilyeneket mondasz rá , max a szemszögedből azok , mert érdekeidet keresztezik
Nem figyeltek a PCsekre , de nem is nekünk csinálják a játékokat hanem maguknak legalábbis ezek alapján , sajnos .
14264 levél
Válasz 15.06.23. 23:46 #9
balays82
Tulajdonképpen igen, ha annak tekintjük, hogy csak arra koncentrálnak, ahonnan jelentős hasznot remélnek. Hozzátéve, hogy ez általában inkább a kiadó (jelen esetben a Warner) sara, mint a fejlesztőké, annak ellenére, hogy most is inkább a Rocksteady felé irányul a népharag.
2011 levél
Válasz 15.06.23. 23:20 #8
Corvus5
14264 levél
Válasz 15.06.23. 23:12 #7
balays82
Nem állítanám, hogy nem érintik negatívan a széria jó hírnevét a PC-s technikai gondok, de szerintem is elhamarkodott következtetéseket próbál levonni a cikk. Attól, mert valami problémás PC-n, ellenben komolyabb hiba nélkül megy mindkét konzolon, miért bukna meg? Ha a PS4 és X1 tulajok elégedettek, akkor meglesz a milliós nagyságrendű eladott példányszám, ha a PC-sek nem, legfeljebb csökken néhány százezerrel (vagy annyival sem, mert az előrendelők már fizettek). Az egész - amúgy sajnálatos - sztori viszont ismét megmutatja, hogy sok játék esetében mennyire nem figyelnek a PC-s verzióra (jelen esetében nevesincs külsős fejlesztőkre bízva azt), aminek nyilván megvan az oka.
32671 levél
Válasz 15.06.23. 23:10 #6
Creativ3Form
Az MK X csecsemőknek való gyerekmese ehhez képest. Kb. Unity szint, de nagyon durván.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
3486 levél
Válasz 15.06.23. 22:59 #5
Sucee
Sokkal, de sokkal rosszabb a helyzet.
5231 levél
Válasz 15.06.23. 22:39 #4
Skorpio90
Az legalább játszható volt első nap is, leszámítva az elbaszott fájldarabkákban leszedős részt.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
52272 levél
Válasz 15.06.23. 22:35 #3
Barthezz
Hmm, kísértetiesen hasonlít az egész a Mortal Kombat X PC-s megjelenésére, persze feltuningolva, még brutálisabb kivitelben. A konzolos verziókkal ott sem volt gond persze...
5231 levél
Válasz 15.06.23. 22:20 #2
Skorpio90
Erre nincs mentség. Ha Steamen vettem volna meg, már ment is volna a visszafizetési kérelem. A Unityvel nem játszottam, csak hallottam a csodálatos optimalizációjáról, de nem hittem, hogy képesek lesznek alulmúlni. Mindezt úgy, hogy az előző részek (még az Origins is) nagyon szépen futottak mindenkinél. Ráadásul szerintem az ilyen hibákat nem lehet peccsekkel megoldani, legfeljebb elviselhetőbbé tenni. Arra meg valszeg mindenki emlékszik, hogy eredetileg 2014 végén jelent volna meg, amit aztán áttoltak 2015 telére, majd most júniusra, és így voltak képesek ezt a fostenger optimalizálást összehozni. Komolyan, vágjatok fejbe, ha még egyszer premier napon veszek meg bármilyen játékot.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
62 levél
Válasz 15.06.23. 22:01 #1
KobraP
A Pc master race hittel megáldottak szemében már akármi történhet , elbukott és érthető is a reakció a hype és a videók alapján a várakozásaik és az elvárásaikat nem hogy kielégíti hanem még komoly fejfájást is adnak mellé mint dlc . Áttol hogy a PC verzió kuka , maga a játék nem az söt idei év legjobb játéka , hands down.
A maga a játék mint játék nem fog elbukni , csak azok bukták akik előrendeltek ,de ilyen hírek után aki akar vele játszani az inkább az X1 Ps4 verziót veszik meg . Aki nem Pc master race hivö annak azért van otthon legalább 1 pot játékszere . A Ps4 X1 verzio meg hibátlan számomra és mások számára is .


Ui : Valaki egyszer elmagyarázná ( összeesküvés mentesen bár lehet az az igaz ..) , hogy évről évről emelik felfelé a gépigényeket de sehol sem köszön vissza . Witchert is fellehet rakni ultrára de még mindig egyik legszebb játék a Crysis marad ...
Picit olyan ez a gépigény dolog nekem mint a $43.8 milliós kék festmény .

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.