25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Until Dawn [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Until Dawn
Hányan élik túl hajnalig? A döntés a TE kezedben van...?

Raistlin666
#39 Raistlin666 [4696]
"a PC mellett olyan több tízezres készülék (xbox és/vagy ps4) ami a videókártya teljesítménye nem közelíti meg a pc-t aminek köszönhetően sose fognék a készülékhez nyúlni, ha egyszer tudom hogy a gépem többet nyújt...."

"Akár 10 év múlva is élvezheted majd ugyan azt a magas minőséget, amit az adott kor grafikai elvárásai adnak neked."

Frankón elbeszéltek egymás mellett de ne zavarjon...

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: Creativ3Form 2015.09.19. 23:05
Creativ3Form
#38 Creativ3Form [33857]
Ezt én megértem, de pont emiatt is érdemes beruházni egy PS4-re. Mert - és lehet ez most sarkalatos példa lesz - de PC-t bizonyos időközönként fejleszteni kell, ha tartani akarod a lépést é a szintet. Lehet, hogy most teszem azt van egy olyan atom géped, amin minden maxon, ultrán fut és így veri grafikában a PS4-et. De 5-6 év múlva bizony már nem lesz ilyen rózsás a helyzet, és kompromisszumokat kell majd kötnöd, és a jelenlegi atom géped már lehet ultáról szépen visszacsökken medium beállításokra. Míg PS4-en 5-6 sőt. Akár 10 év múlva is élvezheted majd ugyan azt a magas minőséget, amit az adott kor grafikai elvárásai adnak neked. Mindezt úgy, hogy egy centet se költöttél rá azon felül, hogy egyszer megvetted X összegért. Max a vinyóját cserélted le nagyobbra, de ennyi. És persze lesz majd újabb generációváltás is, de amíg az eljön, addig ahhoz, hogy mindig atom PC-d legyen, ami lepipálja a PS4-et, bizony rengeteg pénzt kell elköltened. Míg a PS4-et egyszer megveszed, és...
Szóval én továbbra is azt mondom, hogy ha csak az exkluzívok miatt is, de érdemes beruházni egy konzolra.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

Előzmény: pcplayer 2015.09.19. 22:46
pcplayer
#37 pcplayer [2]
Marketing..Sajnos még így se éri meg megvenni. Tudom hogy az exkluzível ez a céljuk, anélkül nem vennéd meg a készüléket, mivel másképp nem tudod játszani a játékot.
Játszok max 6 órát ezzel, megunom, mert előbb-utóbb megfogom, és van a PC mellett olyan több tízezres készülék (xbox és/vagy ps4) ami a videókártya teljesítménye nem közelíti meg a pc-t aminek köszönhetően sose fognék a készülékhez nyúlni, ha egyszer tudom hogy a gépem többet nyújt....
Van félretéve pénzem,de tudom jól hogy a pc-m videókártyája néhány 2015-ös játéknál nem feltétlenül felel meg annak a követelménynek hogy élvezhető legyen a játék 2013-hoz képest és jön a star wars battlefront 3! Aminek az optimális kártyaigénye ismeretlen és valószínű nem is lesz olcsó beszerezni, nos akinek vagy alapon van pénze és azt veszi figyelembe hogy melyik beruházásból tud a legtöbbet kihozni az until dawn helyet képtelen lesz a SWB3-at választani.
PEDIG ha tehetném akkor mindkettőt választanám és pontosan ettől genyóság az exkluzív.

Válasz erre

Creativ3Form
#36 Creativ3Form [33857]
Szimplán Sony exkluzívnak készült eleve, soha nem volt szó egy másodperc erejéig sem a PC-s verzióról. Ahogy a The Last of Us esetében sem. Sajna el kell fogadni a tényt, hogy a Sony exkluzívok nem fognak érkezni PC-re. Ez az indok amúgy is hatalmas nagy baromság, mert konkrétan simán rátudnák tenni ezt a megoldást az egérre...hogy azt ne mozgasd.
Amúgy érdemes beruházni egy PS4-re, mert minden centjét megéri. Tudom, mert világ életemben PC-s voltam, aztán beruháztam egy PS3-ra, és olyan élményekkel lettem gazdagabb, amikre kimerem jelenteni, hogy szegényebb lett volna a gamer életem, ha kimaradnak. Aztán pár hónapja a PS4 mellett is letettem a voksom, és azt se bántam meg, mert a rengeteg új játék mellett, a PS3-as kedvenceim is megkapják az átiratukat (The Last of Us, Uncharted trilógia, God of War III, Heavy Rain, Beyond: Two Souls), így azokat is élvezhetem újra. Pár hónap félrerakás és megvan a gép. Ráadásul rengeteg olyan pakkot árulnak, amikor a konzol mellé még adnak 1-2 játékot is.
Persze nem rábeszélni akarok én senkit (khm, vagy még is), de ahogy fentebb is írtam, egy gamernak tökéletes befektetés. Vagy marad a youtube, de mindketten tudjuk, hogy az nem ugyan az.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

Előzmény: pcplayer 2015.09.19. 21:43
pcplayer
#35 pcplayer [2]
Nem rég néztem meg a TheVR youtube csatornán a játékot és fantasztikus! Aki szereti a horrort és szereti hogy legyen jól kidolgozott történet amibe beleélheti magát, mint resident evil 4 vagysilent hill 4-nél annak kötelező darab.
Egyetlen egy problémám van csak...mindig is Pc-s voltam és nincs PS4-em!!!
Nem lehet tudni hogy lesz e egyáltalán pc kiadása amit roppantul sajnálnék. Ráadásul neten se láttam semmi hírt hogy tervezik e a pc kiadását. LEHETSÉGES hogy exkluzív játéknak fogja tekinteni a ps mint a the last of us-ot amit szintén sajnálom hogy még mindig nem tudtam vele játszani.
Valaki valamit tudna a pc kiadásról? vagy ez is last of us sorsara jut??

Azt is mondják hogy azért nem lesz átírva mert nem megoldható az átírása a "meg ne mozdulj a kontrollerel" cselekvés pcén.

Csaj karakterek közül Sam-et kedvelem.

Válasz erre

szabibabi
#34 szabibabi [10]
Rendben, rendben ha majd kijátszottam akkor visszanézek és megbeszélhetünk egy-két olyan eseményt ami igazán jó pillanat volt a játék során

Válasz erre

Előzmény: Creativ3Form 2015.09.01. 22:25
Creativ3Form
#33 Creativ3Form [33857]
Én pl. az üldözéseknél vagy a meneküléseknél mindig kockáztattam, és a nehezebb, de gyorsabb útvonalat választottam, mert bíztam annyira a reflexeimben meg a rutinomban, hogy nem halok meg. A helyes út meg egy esetnél véletlen volt tényleg, mint egy ismerősömtől megtudtam. De ezt nem spoilerezem már el, majd ha kitolod, visszatérünk rá.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

Előzmény: szabibabi 2015.09.01. 22:14
szabibabi
#32 szabibabi [10]
Rendben köszönöm a részleteket most már pár dologgal gazdagabb lettem ami rávisz arra h megvegyem ezt a játékot és kijátsszam.

Válasz erre

balays82
#31 balays82 [14276]
Lentebb már írtam, hogy sajnos egy embert elveszítettem, pedig szerettem volna, ha mindenki túléli. A többi meg nagyon jól össze lett foglalva alattam, tényleg úgy van, hogy egy jelentéktelennek tűnő döntés jóval később jelenti valaki számára az életet vagy a halált. A szereplők közötti viszonyrendszernek szintén lehet nagy szerepe, de előfordulhat, hogy nem fontos. Pont ez a zseniális az egészben, hogy nem kiszámítható egyes döntősek súlya és következménye, amit tovább fűszerez, hogy sokszor még gondolkodni sincs nagyon idő. Talán ez adja a játék igazi feszültségét, nem is a gyakran sablonos horror elemek.

Válasz erre

Előzmény: szabibabi 2015.09.01. 22:01
szabibabi
#30 szabibabi [10]
Aztaaa gratulálok h sikeresen kijátszottad a játékot. Ami azt a bizonyos baklövésemet illeti nem tudtam meg kb semmit arról h mit, miért csinált csak annyit láttam kb az egészből h ő előjött és meglepetés aztán gyorsan le is állítottam a videót. De ez is elég ahhoz h ne legyen annyira élvezhető mint eredetileg. Amúgy honnan tudtad h mikor mi a helyes út? vagy csak szerencséd volt?

Válasz erre

Előzmény: Creativ3Form 2015.09.01. 22:07
Creativ3Form
#29 Creativ3Form [33857]
Bár nem nekem címezted, de válaszolok én is.
Igen, egy szimpla, egyszerűnek vagy "jelentéktelennek" látszodó párbeszéd is kihathat a későbbiekre. Teszem azt szemétkedsz valakivel meg beszólogatsz neki, és emiatt egy idő után elveszíted vele szemben a szimpátiát és a bizalmat. És lehet később pont ennek a valakinek kéne a segítsége, de nem fog segíteni. De pl. olyan is előfordul, hogy nem mindig a helyes út, vagy a jónak tűnő megoldás vezet a túléléshez. És a legzseniálisabb az egészben, hogy ez nem ott derül ki, hanem jó pár perccel később, amikor már nem tudod visszacsinálni. Amúgy én hála az égnek mindenkit életben tartottam, meg is kaptam érte a "They All Live" trófeát a stáblista alatt.
Szóval mindent összevetve, tényleg kétszer, alaposan át kell gondolni, hogy mikor mit engedsz meg valakivel szemben, esetleg merre mész...teszem azt egy menekülésnél a biztonságos utat választod, vagy a gyorsabb, de veszélyesebb utad. Mindkettőben simán meghalhatsz.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

Előzmény: szabibabi 2015.09.01. 22:01
szabibabi
#28 szabibabi [10]
Köszönöm szépen rendesek vagytok srácok h segítetek!

Válasz erre

szabibabi
#27 szabibabi [10]
Ahaa értem akkor elég sajnálatos h így elcsesztem a játékmenetet magamnak de hát így jár az aki kíváncsi :/ Remélem nem zavar ha egy-két dolgot kérdezek majd még a játékkal kapcsolatban csak annyira megfogott eza játék! Az egész pillangó hatás annyira jó ötlet amely egy horror sztorira épül h már nem bírom idegekkel. Tényleg lehet befolyásolni a játékot kis piti dolgokkal is mint például a beszélgetés? Meg neked hány embert sikerült életben tartani?

Válasz erre

Előzmény: balays82 2015.09.01. 21:52
Creativ3Form
#26 Creativ3Form [33857]
Ez így van sajna, de hát ezzel már együtt kell élnie.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

Előzmény: balays82 2015.09.01. 21:58
balays82
#25 balays82 [14276]
Ez mondjuk igaz, mivel simán többször végigjátszós a játék, az első után meg ugye már úgyis mindenki tisztában van sztori főbb pontjaival. De ettől még hiányozni fog az a WTF pillanat.

Válasz erre

Előzmény: Creativ3Form 2015.09.01. 21:54
Creativ3Form
#24 Creativ3Form [33857]
No para, szóltam a Moderátorok topicban az illetékeseknek, hogy tegyék spoiler tag-ba a hsz-ed. Amúgy annak ellenére, hogy az egyik legnagyobb dolgot már tudod, simán azt tanácsolom, hogy vidd végig. Legalább tudsz figyelni az olyan apró jelekre, amik első blikkre ugye nem egyértelműek. Plusz azért történnek még érdekes dolgok, szóval ne hagyd ki semmiképpen sem.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

Előzmény: szabibabi 2015.09.01. 21:32
balays82
#23 balays82 [14276]
Nem is annyira fordulatoknak nevezném, inkább izgalmaknak. Lesz még belőle bőven. Illetve kiderül néhány meglepő dolog a múltbéli eseményekről is.
Az általad említett fordulat a 7. fejezetben van, összesen pedig 10 fejezetből áll a játék, amiből az utolsó elég rövid, tehát olyan sok utána már nem lesz hátra.

Válasz erre

Előzmény: szabibabi 2015.09.01. 21:39
szabibabi
#22 szabibabi [10]
Válaszodat köszönöm! Aki meg elolvasná a kiírásomat attól előre is elnézést kérek nem gondolkodtam elég józanul. Akkor ezek szerint lesznek még benne jelentős fordulatok csak az említett jelenet után. Annyi lenne még a kérdésem h kb mennyi időnél jár már ekkor a játék? Meg h amik ezek után következnek csavarok elég ütősek lesznek-e?

Válasz erre

Előzmény: balays82 2015.09.01. 21:33
balays82
#21 balays82 [14276]
Számunkra nem is, de mást még esetleg zavarhat majd. A kérdésedre a válasz pedig, hogy ezzel jelentősen tönkretetted magadnak a játékélményt, mert a leleplezés előtt események így már valószínűleg nem váltják ki azt a hatást, amely a játék eredeti célja lett volna. Ami viszont utána jön, az még igen.

A jobb oldalon található Súgóban pedig minden fontos információ megtalálható, így a spoiler tag használata is, nem bonyolult. De ettől azért ne érezd magad rosszul, közel sem csináltál akkora kárt, mintha mondjuk a The Witcher 3 topikban követted volna el a dolgot.

Válasz erre

Előzmény: szabibabi 2015.09.01. 21:23
szabibabi
#20 szabibabi [10]
Meg aztán új vagyok ezen az oldalon nem tudom mit hogyan kell alkalmazni. Most kicsit ettől is rosszul érzem magam

Válasz erre

szabibabi
#19 szabibabi [10]
Bocsánat csak láttam h kevesen vagytok itt és már kijátszottátok a játékot gondoltam nem lesz ebből probléma. De akkor a kérdésemre esetleg nem kaphatnék választ ha már kijátszottad esetleg?

Válasz erre

balays82
#18 balays82 [14276]
Érdekes kérés ez, miután mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül éppen te spoilerezted el a legnagyobb fordulatot. Népharag persze ebből itt nem lesz, de akkor is.

Válasz erre

Előzmény: szabibabi 2015.09.01. 21:13
szabibabi
#17 szabibabi [10]
Lehetőleg spoiler mentes választ szeretnék kapni. köszönöm

Válasz erre

szabibabi
#16 szabibabi [10]
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban h mennyire fordulatos mármint mekkora fordulatok találhatóak benne? Mennyire meghatározó szerepűek? Mert történt egy incidens h nagyon érdekelt a játék csak még nem vettem meg és nem akartam spoilerezni és bele-bele lesegettem gameplayekbe és véletlenül pont azt a rész csíptem el amikor Josh kitálal az egésszel h csak egy színjáték, és fő kérdésem az lenne h ezen kívül még van benne jelentős fordulat vagy csak ez volt a legnagyobb durranás és elcsesztem az egész játékélményt???

Válasz erre

Creativ3Form
#15 Creativ3Form [33857]
SPOILER
Na szép...az "én Emilymet" nem harapták meg...lehet azért, mert elijesztettem a wendigot jelző pisztollyal? Ugyan is én nem adtam oda Mikenak mondván, ő egy sportember, majd lefutja ha kergetik. Plusz nálam Mike nem látta enyelegni Emilyt az exével, mivel nem hagytam neki, hogy belenézzen abba a messze látóba. Nem akartam rögtön az elején egy vitát, amit ki tudja ki élt volna túl később. De a második kitolásnál már hagyni fogom, és onnantól végig köcsög leszek Emilyvel.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

Előzmény: balays82 2015.08.31. 22:15
balays82
#14 balays82 [14276]
Nekem is ugyanez volt, logikát nem nagyon találtam benne én sem.

Válasz erre

Előzmény: Creativ3Form 2015.08.31. 22:08
balays82
#13 balays82 [14276]
SPOILER
Azért, mert a bányából való menekülés legvégén nyakon harapta őt egy wendigo, a többiek pedig azt hitték, hogy ettől ős is át fog változni. Aztán az öreg lángszórós naplójából kiderült, hogy a harapástól nem, de már csak utóbb, így nagy szívás lett volna fejbe durrantani őt. De úgy látszik, a szereplők közötti viszonyoknak is tényleg komoly jelentősége van, nálam Emily és Mike alapból nem volt túl jóban, miután Matt meglátta őket a játék elején ölelkezni, amiből kerekedett is egy komoly vita.


De ettől nagy ez a játék, itt valósult eddig meg a legjobban amit a főcímben is ígértek a készítők, vagyis, hogy mindenki kialakíthatja a saját történetét.

Válasz erre

Előzmény: Creativ3Form 2015.08.31. 22:03
Creativ3Form
#12 Creativ3Form [33857]
Ami még nekem kicsit furcsa volt, hogy az első 4 fejezet esetében, ha beraktam a lemezt, beléptem a menübe és rányomtam a folytatásra, akkor kb. 2 mp töltés után már játszottam is. Viszont az 5. 6. 7. és 8. fejezet esetében meg rendre újra kellett néznem az "előző részek tartalmából" videót, amit ugye nem lehetett elnyomni. Aztán a 9. fejezetnél meg megint 2 mp után játszottam, videó nélkül. Szóval nem vágom, ezt így most mi alapján döntötte el.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

Creativ3Form
#11 Creativ3Form [33857]
SPOILER
Mike fejbe lőni? Na tessék, nekem totál nem volt ilyen jelenetem. Megölelték egymást és ennyi. Több kommunikáció nem nagyon volt köztük. Nálad miért akarta fejbe lőni Emilyt?

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

Előzmény: balays82 2015.08.31. 21:59
balays82
#10 balays82 [14276]
Az a baj, hogy még olyannal is nehéz beszélgetni a játékról, aki már végigjátszotta, mert szóba kerülhet olyan, ami nála nem is volt, de amikor
SPOILER
Mike fejbe lőhette volna, akkor nehezen fogtam vissza magam, az áldott jó szívem azonban végül nem engedte, hogy megtegyem.


Semmit nem sikerült elsőre összegyűjtenem, van olyan ügy, ahol mindössze egyetlen bizonyítékot hagytam el valahol, van ahol ötöt is. Totemből is talán négyet, pedig igyekeztem alaposan bejárni minden helyszínt, amikor éppen nem kellett menekülni valami elől (vagyis ritkán).

Válasz erre

Előzmény: Creativ3Form 2015.08.31. 21:41
Creativ3Form
#9 Creativ3Form [33857]
SPOILER
Emily...ne is mond...nagyon nehezen álltam meg, hogy ne nyírjam ki. Illetve nem is tudtam, mert amikor segíteni kellett volna neki, én bizony hagytam leesni a faxba, és Matt-et mentettem, csak aztán ugye pár fejezettel később kiderült, hogy mégsem halt meg. És akkor már úgy voltam vele, hogy ok, akkor most már maradjon is életben, így még izgultam is érte.
Ja igen. Trófeák, illetve gyűjtögetni valók? Sikerült megtalálnod mindet? Nekem most ez basztatja kicsit a csőröm, hogy "elhagytam" párat.


Amúgy összességében nekem is jobban tetszett mint vártam.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

Előzmény: balays82 2015.08.31. 21:34
balays82
#8 balays82 [14276]
SPOILER
Nekem sajnos Matt meghalt első végigjátszásra. Igazából nem nagyon tudom, mit rontottam el. Illetve elvileg igen, mert ahogyan a totemes látomásban is szerepelt, Emily odaadta neki a jelzőpisztolyt a rádiótoronyban, amit azonnal el is lőtt. Az viszont nem rémlik, hogy erről dönthettem volna. Utána meg a bányában elkapta egy wendigo és nem volt mivel védekeznie, pedig nyilván ez lett volna a túlélése kulcsa. Na mindegy, majd legközelebb. A "mindenki meghal" féle verzióra is megvan már a tervem, de fájó szívvel fogom végrehajtani, főleg a csajok miatt (kivéve Emily, ő egy hülye picsa) .


Egyébként még a várakozásaimhoz képest is hatalmas pozitív csalódás a játék (pedig mennyire hidegen hagyott, amikor Move-os bohóckodásként bejelentették), ilyen jóra nem számítottam. Nekem egyenesen az év legjobbja eddig, pedig nem gyenge évünk van. Igaz, az amúgy nem túl népszerű Beyond is majdnem az volt két éve, csak a The Last of Us múlta felül.

Válasz erre

Előzmény: Creativ3Form 2015.08.30. 22:08
Creativ3Form
#7 Creativ3Form [33857]
Ja igen, annyi kimaradt, hogy SPOILER
sztorit tekintve én egy kis The Descent (A barlang) hatást is felfedeztem. Ha nem láttátok a filmet, nézzétek meg, és rájöttök majd. De vigyázat, mert a Barlangból két verzió van. Van a csajos, amiről én beszélek, ez a The Descent. De van egy The Cave névre keresztelt, ami totál más.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

Előzmény: Creativ3Form 2015.08.30. 22:08
Creativ3Form
#6 Creativ3Form [33857]
Kitolva.
Hát ez bizony piszok jóra sikeredett!
SPOILER
Hála az égnek az elsődleges célomat elértem, azaz MINDENKI túlélte hajnalig. Meg is kaptam érte a jól megérdemelt "They all Live" trófeámat. Sztem már holnap újra belevágok, és már most tudom, hogy mikor fogok máshogy dönteni...kíváncsian várom, ez mennyire változtatja meg a dolgok menetét, meghal e valaki stb. stb.
Ami kicsit negatívum, hogy a játék nem mindig nyújt akkora szabadságot, mint amire számítottam. Az erődben mászkálásoknál jó pár olyan terület volt, ahol körbenéztem volna, de mivel a játék nem akarta, így nem volt rá lehetőségem. Ok, hogy az se tett volna jót, ha totál belehet járni mindent, de néha engedhetett volna többet. Viszont annak ellenére, hogy mindent bejártam amit lehetett, és minden négyzetmillimétert átnéztem, még így is rengeteg mindent nem találtam meg. Szám szerint 7 totemet, 4 Mystery Man és 1 1952 collectiblet. És nem értem ez, hogy sikerült tekintve, hogy tényleg mindenhová benéztem volt, ahová többször is. De ezek szerint alaposabbnak kell majd lennem.
Ami még picit negatívum, hogy a végére, kb. az uccsó 2 fejezetre eléggé leült a játék, és számomra túl hirtelen, majdhogynem a semmiből lett vége. Az uccsó fejezet nagyon rövid volt, talán a legrövidebb mind közül.
De ezeket a dolgokat leszámítva, nem sok mindenbe tudok belekötni, max szőrszálhasogatás címén. Pl. a feka csávót sztem totál elhanyagolták a végére vagy, hogy Mike barátunkon egyátalán nem látszott, hogy több kilométert futkorászott a hóban. Mintha csak egy enyhe nyári szellőben tette volna mindezt. De ez az uccsó tényleg nagyon extra szőrszálhasogatás már a részemről, tudom.

Ha majd többen kitolták, sztorizhatnánk egyet, hogy ki mikor mit csinált, mit lépett stb. stb.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

Creativ3Form
#5 Creativ3Form [33857]
Durván 2-2 és fél óra után nagyon adja. A hangulat és az atmoszféra remek, a színészi játék szintén nagyon rendben van (bár Peter Stormare számomra nagyon túljátssza a karaktert), a grafika és a látvány pedig lenyűgöző. Helyenként tényleg a számat tátom, miközben mászkálok, kutakodok a trófeákért. A sztori is kezd beindulni, és bár még semmi egetrengető dolog nem történt, de már most elkezdtem agyalni azon, hogy majd az újrázásnál melyik résznél fogok kicsit másképpen reagálni. Mi lesz itt később, amikor beindul a trancsir? Egy dolog zavart picit, mégpedig a túlerőltetett jump-scare áradat. Na nem azért, mert ténylegesen is a plafonig ugrottam, hanem mert fárasztó volt, amikor 5 percen belül harmadjára sütötték el a hangos hangeffekt mellett történik valami semmiség sablont.
Szóval én már most ajánlom minden PS4-es tulajnak a beszerzését, mert ha fogékonyak erre a játék stílusra, akkor imádni fogják.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

GeryG
#4 GeryG [2289]
Nagyon Beyond (meg Heavy Rain) és még horror is, szóval...

Válasz erre

gregmerch
#3 gregmerch [3766]
Már csak pár nap... Ha kicsit is Beyondos, és még horror is,akkor nagy kedvenc lesz !

"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/

Válasz erre

GeryG
#2 GeryG [2289]
Ha azokat szeretted, akkor ebben sem fogsz csalódni, sőt. Már csak a történet és az alapszitu miatt is bizonyos szempontból jobb is azoknál. Lehet mondani, hogy a tinihorror már kiment a divatból (igaz is), de mivel eddig nem sok ilyen játék jelent meg (nem is ugrik be hirtelen egy sem, csak olyan, ami még készül), ezért itt van még létjogosultsága.
A sztori tök jó lett: SPOILER
picit Sikoly, picit Fűrész, picit X-akták, picit Ház a kísértethegyen
nekem a játékmenettel sem volt semmi bajom, a látvány meg tényleg nagyon korrekt. Ez a játék pont olyan, mintha direkt nekem csinálták volna.
Multiznék én, ha lenne...

Válasz erre

Előzmény: Creativ3Form 2015.08.24. 22:29
Creativ3Form
#1 Creativ3Form [33857]
De jól esett ezt a cikket olvasni. Hozzád hasonlóan, én is nagyon imádom ezt a műfajt (Heavy és Beyond), és nagyon reméltem, hogy ebben sem kell majd csalódnom. Az Extended Editiont rendeltem elő, remélem 26-án kapom az SMS-t, hogy mehetek érte. Aztán ha gondolod, és összeszedünk még pár embert, egy multit tolhatunk majd.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.