Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Az EA saját sikersorozatot akar [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Az EA saját sikersorozatot akar
Olyat, mint az Assassin?s Creed vagy a GTA.

9083 levél
Válasz 15.10.20. 06:45 #8
davkar9
Nem értem mi bajuk van. AC=fifa, sims. Évről évre ugyanaz, van amikor sikerül, van amikor nem. GTA=Mass Effect/Dragon Age. Több év kell hozzá, de többnyire bejön.
Simple. Eternal. Beige.
9368 levél
Válasz 15.10.20. 00:27 #7
Kanduhrka
Az a legnagyobb baj az EA-vel, hogy egy idő után mindent tönkrebasznak, ami a kezükbe kerül. Nem is emlékszem, mikor jött ki olyan játék a nevük alatt, ami minőségi szórakozást nyújtott volna - az elmúlt 10-15 évből. Voltak jó próbálkozások (Dead Space, Battlefield), de a további részekkel ezeket is elrontották. Vagy az átvett címek (pl C&C) totális elpusztítása.
A Battlefield-ek évek óta egyre lejjebb süllyednek - BF Hardline? kinek jutott eszébe ekkora fost csinálni? -, míg más játékokat (pl MOH) szinte végleg kinyírtak. Max a Fifával tudnak értékelhetőt csinálni, de az meg pofátlanul drága. NFS? Szóra sem érdemes. Sims? ...

És most arról kell olvasni, hogy a legújabb játékuk ÉV játéka esélyes Egy olyan játék, amiben csak a világ jó, amiben játszódik, de azt se ők találták ki Minden más szempontból hulladék, innovációt hírből se hallott, illetve rengeteg területen vissza is fejlődött kb a 90-es évek közepén megjelent játékokhoz: az megvan, hogy Tomb Raider nézetből, még csak vállhoz se kell tartani a fegyvert (azt most hagyjuk, nagyításnál se emeli oda, csak megváltozik a célkereszt...), de így lehet a legpontosabban lőni akár a pálya másik végébe!!!??? Oké a grafika még elmegy, bár itt se erőltették meg magukat túlzottan, fantáziátlan, hatalmas nagy üres, sziklás területek, néhol lebaszva egy-egy űrhajó és ennyi. (a teljes játékban ugyan több lesz a pálya, de, amit a bétában láttam, az nem volt túl meggyőző)
horrorgeeks.blogspot.com
157 levél
Válasz 15.10.19. 23:25 #6
erpy
stEAl kb ez a véleményem róluk. Sose vették figyelembe a játékos közösség véleményét, kapzsi zsidó mondjára árazták a játékaikat, DLC-iket, semmit nem tesznek a online játékaikban levő csalók ellen, félkész játékot adnak ki.
Olyan játékra mondják a "GOTY"-t ami akkora bukó lessz mint Hardline, és most akar sikersorozatot csinálni, amikor szó szerint nincs már egyedi ötlet a játékiparban. Nevetséges.
9368 levél
Válasz 15.10.19. 13:38 #5
Kanduhrka
Év játéka? Hová süllyedt a Dome...
horrorgeeks.blogspot.com
32233 levél
Válasz 15.10.19. 03:33 #4
szbszig
Lehetne mondjuk valami FIFA – mennyei megyei edition. Hatalmas bejárható területtel, ahol bármelyik mező szélén te keríthetsz le játékra egy focipályát saját magadnak. Akcióelemnek meg lenne benne bírókergetés és tömegverekedés mondjuk.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
61 levél
Válasz 15.10.18. 22:29 #3
KobraP
@jawsika +1 made my day
92 levél
Válasz 15.10.18. 21:58 #2
KRISZ46
Hát ha az évbe csak 1 játék a Battlefront jönne akkor talán a legjobb játék lehetne. De hát lesz Fallout 4 amit én speciel sokkal sokkal esélyesebbnek tartok.
1395 levél
Válasz 15.10.18. 19:16 #1
jawsika
"És, hogy a közeljövőről is essék szó, a Star Wars: Battlefront várhatóan az év játéka címért is jó eséllyel pályázni fog."

Ezen hangosan felnyerítettem. Nyomtam a bétával, talán az: "Októberben kiadott Star Wars témájú béta-játékok" versenyét megnyerné.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.