Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Először mozgásban a Friday the 13th: The Game [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Először mozgásban a Friday the 13th: The Game
A képsorokat csak erős idegzetű rajongóknak ajánljuk...

Friday the 13th

Friday the 13th
A legutóbbi Friday the 13th cikkek, hírek
11120 levél
Válasz 16.06.18. 16:24 #3
VodevilX
Az E3as gameplay-t elnézve arra jutottam, hogy erre tuti befizetek. Őszintén szólva nem tudom elképzelni hol a helye a piacon egy ilyen aszimmetrikus (horror) multi játéknak, de azért remélem nem lesz olyan halva született mint a szánalmas nagy AAA játék: Evolve, mert arra kb tényleg instant rá volt írva, hogy bukta (bár arra rájátszott a millió különböző preorder változat meg dlc meg minden szar...)

Mondjuk a héten megjelent Dead by daylight jó előfutár lehet, egyelőre 12k aktív játékos steamen, pedig lerí róla, hogy nagyon jó az alapkoncepció, de egyértelműen nincs még tökélyre fejlesztve.

De ha jó lesz, akkor nyilván kialakul köré egy kisebb de stabil community, és jó móka lehet majd!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
2177 levél
Válasz 15.11.18. 10:54 #2
razak
Ilyen felvezető után rosszabbra számítottam. Végignéztem. Gondolom ez valamiféle multi akar lenni. Az egyik játékos menekül és ha jól vettem ki három alkatrészt kellene összegyűjteni(vagy ennyi maradt mikor bekapcsolódtunk a történésekbe), hogy elhúzhasson egy autóval, miközben a másik játékos Jason bőrébe bújva üldözi és végül elkapja.
623 levél
Válasz 15.11.18. 07:33 #1
stero
Ezt tényleg mi a francért kell megosztani? Haszna nincs a projectre nézve viszont a gyorsan beletekergető megtekintőt elbizonytalanítja (végignézni az egészet beletekerés nélkül értelmetlen hiszen semmit nem tartalmaz a videó). Grat, nagy ötlet volt -.-'

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.