Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» World of Warships [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: World of Warships
A Wargaming új vizekre evez.

World of Warships

World of Warships
A legutóbbi World of Warships cikkek, hírek
484 levél
Válasz 15.12.05. 13:32 #4
Sir Spike
Én eddig ritkán találkoztam teamkillel. Legalábbis ritkán csinálom.
Múltkor 2 DD-vel vágtattunk két irányból, vadásztuk az egyik csatahajójukat, hát a lökött társ nem beleugrik az utolsó salvomba? Meglepő módon a következő meccsen is egy csapatban voltunk, ráadásul egymás mellé rakott minket. Első dolga volt, hogy bedurrantson. Cserébe a harmadik DD pipa lett és bedurrantotta őt, mert így emberhátrányban buktuk az északi frontot.

Artyom teljesen igazat szól a CV-kel kapcsolatban. Én főleg US hordozót tolok, iszonyat zavar, ha nulla a csapásmérő képességem. Egy torp salvot meg simán kimanőverez egy BB, úgy, hogy csak egy torpot kap be.

Amúgy jó a játék, ha megszokja az ember, akkor sok sikerélményt tud adni. Sokkal többet, mint a WoT. Én spec DD mániás vagyok, amik valljuk be elég papírhajók, mert egy jobban sikerült sortűz be tudja durrantani őket, de mégis potenciális veszélyforrások. Bár a Battlefront miatt szegények rozsdásodnak a kikötőben
183 levél
Válasz 15.12.05. 11:56 #3
Noggle
Én egy hete próbáltam ki pár csata erejéig. Mint korábban írták, a tutorial visszakerült (első belépésemkor azon nyomba bedobott, akár akartam, akár nem). A rossz tanács rajzfilmes videók szerintem nagyon jók, érdemes megnézni őket.
A játék maga szerintem jó, de én már alacsony szinten is érzek némi kiegyensúlyozottsági problémát. Tier 2 csatában a destroyer túl erős, főleg azokon a pályákon, ahol csak kb 3 áthatolási pont van a térkép másik felére.
Ezen felül nem egyszer találkoztam TK destroyerrel, aki már a csata első percében két társát kilőtte. Másról még nem tudok nyilatkozni, mert tényleg nem sokat játszottam.
163 levél
Válasz 15.12.04. 17:04 #2
Artyom
Játszottam vele a bétában, igazából két problémám volt vele, az egyik hogy az anyahajóknál nem éreztem a balanszot, a japánok sokkal gyengébbek vadászgépek tekintetében, sokkal erősebbek torpedóvetők-bombázók tekintetében, az amerikaiak meg fordítva, ebből meg szinte mindig az lesz, hogy az amerikai lelövöldözi a japán gépeket, viszont az amerikai utána nem tud normálisan torpedókat dobni, mert 1 gépe van erre. Tehát a két anyahajóosztály egyszerűen kiüti egymást, ez engem iszonyat frusztrált japán hordozókat irányítva.

A másik, hogy a 20 perces csaták azok valóban 20 percesek. Ez nem world of tanks, hogy akár 3 perc alatt vége mindennek, legalábbis a mi szereplésünknek, mert csak felúszni lőtávolba több perc is lehet, szóval a csaták elhúzódnak, ez pedig nem kedvez a grindelésnek. Alapesetben kurvajó ugye, de ha az a cél, hogy xp-t gyűjtsünk, akkor nagyon sok időt követel meg magának.
1202 levél
Válasz 15.12.04. 15:41 #1
ivanova36
Tutorial bekerült ismét, kb két hete, ahol végigvezetnek az alapokon egy oktatópálya keretein belül. Grafikai buggal nem találkoztam eddig, csak egy egy felbukkanó kósza fekete füstpamaccsal zoomból kiváltva.
Ami még jó:
- nagy hajók
- csapatmunkás csapat nyer
- magyar honlapon jó közösség
Ami viszont problémás:
- T6-T7 feletti haladás rettentően lelassul, prémium nélkül akár 100-150 átlagos nyertes meccs is kellhet egy egy hajó kifejlesztéséhez
- MM vagyis a matchmaking nagyon sok esetben logikátlanul osztja be a csatában résztvevőket, emiatt sosem lesz az adott meccsen egyensúly, egyik csapatban 0 prémium hajó, másikban meg 3, stb...
- premade csapatolás rosszul van megoldva, T6os csatába egy T7-es behozhatja a T2-es csapattársát, kicseszve az egész csapattal.
- rendszeres frissítés meg nem mindig sikerül, kezdik Ubisoftosra venni a figurát a WG-sek.
- trollokat, szándékos TK és AFK játékosokat nem "jutalmaz" a rendszer

hirtelen ennyi

Van alternatíva amit éppen nemrég jött ki:
http://store.steampowered.com/app/390670/ Steel Ocean - kínai ugyan de nem csak egy egyszerű klón.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.