Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Need for Speed PC-s videoteszt [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Need for Speed PC-s videoteszt
A színészeket lelövik, ugye?

Need for Speed (2015)

Need for Speed (2015)
A legutóbbi Need for Speed (2015) cikkek, hírek
1605 levél
Válasz 16.03.17. 19:36 #4
Sityi
Tudom. Premierkor vettem meg a GTA IV-et, de hányingerem volt ettől a sok zaklatástól. Tutujgatni mindenkit, miközben haladnék a sztorival - ezt kvázi lehetetlen jól összeegyeztetni. Majd egyszer nekifutok megint és le se makkantom, mit akarnak tőlem. Elvileg végigvihető úgy is, nem?
Itt csak szimplán az idegeire megy az embernek ez a sok hívás.
https://www.mixcloud.com/Sityi/
33476 levél
Válasz 16.03.17. 18:13 #3
szbszig
Itt most speciel a videó akadt meg teljesen néhány másodpercre, nem a hangminőséggel volt a baj.

A GTA IV-ben még az érték is csökkent, hogy az adott személyek mennyire kedveltek, ha nem vetted fel a telefont, vagy elutasítottad őket. Ahogy pedig haladtál előre a játékban, és egyre több ismerőst gyűjtöttél, egy idő után tényleg megállás nélkül hívogattak. Nem is játszottam végig, valahol ott lett tele a tököm, amikor hívtak a város a másik végébe, elmentem oda, és amikor autóztam vissza a következő főküldetéshez, már akkor hívtak a következő baráti találkozóra, és így tovább. Úgyhogy tulajdonképpen képtelenség volt folytatni a sztorit...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1605 levél
Válasz 16.03.17. 18:03 #2
Sityi
Igen, pontosan erre gondoltam. Az idegeimre mennek a folytonos telefonálgatásaikkal, hogy ők épp marha magányosnak érzik magukat, hogy pont velük nem csapatjuk épp abban az átkozott pillanatban. Csökkenni mondjuk nem csökken semmi, csak idegesítő. Pláne, ha mondjuk Manu hív, aki baromira driftelni akar, míg én baromira nem akarok, mert nem szeressem azt a szakágat.
(A mikrofonommal meg muszáj lesz tenni valamit, mert nem te vagy az első, aki panaszkodik a hangminőségre. Valahogy megoldjuk, hogy nálam is jó legyen a hang, amit felveszek.)
https://www.mixcloud.com/Sityi/
33476 levél
Válasz 16.03.17. 17:31 #1
szbszig
A videó vége felé van valami kis technikai hiba. Úgyhogy pont nem derül ki, mit kellett volna okulni a GTA IV-ből. De gondolom, itt is az a baj, hogy az ismerősök folyton baszogatnak telefonon vagy SMS-ben, és ha nem fogadod el a random kihívásaikat, akkor csökken a reputációd, pontszámod, akármid.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.