Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Game of Thrones - Season 1 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Game of Thrones - Season 1
Véget ért a Trónok harca interaktív filmsorozat első évadja.

Game of Thrones

Game of Thrones
A legutóbbi Game of Thrones cikkek, hírek
32613 levél
Válasz 16.05.02. 09:40 #11
Creativ3Form
Hm...eddig mindig elskippeltem, amikor felkínálta az account létrehozását, de majd ma akkor ez nem így lesz. THX a tippet.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
11026 levél
Válasz 16.05.02. 07:04 #10
Lacko
Azt tudod, hogyha van telltale accountod, akkor ott a weboldalukon is vannak döntéseid, amik nem ezek, mint a játékban. Azaz a kevésbé sorsdöntő döntéseidet is visszanézheted.
Elég bugos a weblapjuk - pl most a 2. epizódra azt írja, hogy nem is játszottam vele - de néha megjavul és akkor mutat mindent. Meg mintha most sokkal kevesebb döntést mutatna ott, mint a játék megjelenésekor. Mindegy, poénból érdemes ránézni.
32613 levél
Válasz 16.05.02. 00:29 #9
Creativ3Form
SPOILER
Kérlek nyugtassatok meg, hogy ezt a mocskos, gyáva patkányféreg Gryffet ki lehet majd belezni a hátralévő 3 fejezetben. Háromszor küldött le a földre, de mindháromszor felálltam...hogy rohadjon meg.
Összességében tetszett ez az epizód is...egyre jobban aggódok Mira életéért...már leírtam a 2. fejezet után is, de továbbra is úgy érzem, hogy bármit csinálok az ő szálán, mindenképpen megfog halni.
A záró kép hatalmas volt, kirázott a hideg a sárkány ladytől. Itt vannak amúgy az eddigi döntéseim:

Episode 1
Episode 2
Episode 3

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32613 levél
Válasz 16.04.25. 12:39 #8
Creativ3Form
No para srácok, nem olvasok bele egyikbe se. Előtte képzelgésekbe ringatom magam, aztán ha nem jön össze, akkor majd anyázok egyet, ahogy írták is.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
11026 levél
Válasz 16.04.25. 11:07 #7
Lacko
Hát én akkor valamit nagyon elcsesztem....
3460 levél
Válasz 16.04.25. 10:43 #6
Sucee
6. rész spoiler
SPOILER
Bármelyikükkel meg lehet ölni vagy Luddot, vagy Gryffet, attól függően, hogy rajtaütést, vagy mérgezést választasz.
11026 levél
Válasz 16.04.25. 10:41 #5
Lacko
Ez már 6. rész spoilere! Crea, ezeket tényleg ne olvasd el!
SPOILER
Nekem Asherrel nem sikerült legyőznöm a Whitehilleket, de láttam videót, hogy Rodrickkel ki lehet nyírni valahogy a Whitehill papát. Szóval a Telltale is azt jutalmazta ha Rodricket választod. De én ott abban a szituban Ashert választottam, mert ő tűnt életrevalóbbnak.


Crea, nagyon nehéz neked válaszolgatni. Szóval inkább olvasom, amit írsz és igyekszem magamba fojtani a választ. Majd ha végeztél az évaddal...
3460 levél
Válasz 16.04.25. 10:26 #4
Sucee
5. rész spoilerre válasz:
SPOILER
Ott nekem kicsit nehezebb volt a döntés, de én is végül Rodrikkal maradtam a kapunál. Csak hát szerencsétlen addigra épült fel a többi rész szarságaiból, jó lett volna látni az ő útját is. Mindenesetre a last stand személyesebb, ha vele maradunk, főleg, ha Gryffet megaláztuk és megkínoztuk a 3. rész termes jelenetében.


Crea, neked csak annyit mondanék, hogy ne érezd magad kirekesztve a számodra még nem available spoilerek miatt: sokat fogsz még anyázni.
11026 levél
Válasz 16.04.25. 09:15 #3
Lacko
+1
Asher kb az egyetlen életre való Forrester. Jók a haverjai, jó helyeken jár és sosem adja fel harc nélkül.

Spoiler annak, aki nem játszott az 5. epizóddal:
SPOILER
Naná, hogy Ashert választottam amikor erről kellett dönteni.
3460 levél
Válasz 16.04.24. 21:02 #2
Sucee
Asher a legjobb karakter, szerettem a stílusát, és van egy-két nagyon jó választható megszólalásunk is vele. Plusz vele legalább azt érzi az ember, hogy van bármi esélye fizikai konfrontációkban.
32613 levél
Válasz 16.04.24. 20:45 #1
Creativ3Form
Úgy gondoltam itt folytatom a már elkezdett beszélgetést, még is csak ez a teljes első évad összefoglaló cikke. Szóval...picit belassultam és még csak most vittem ki a 2. epizódot, de a lelkesedésem továbbra se apadt meg, még mindig eszméletlenül tetszik. SPOILER
Amikor Mira-val írtuk Margery esküvőjére a levelet, a végén nem a hamisítást választottam, hanem megírtam az utolsó meghívót is, ezzel biztosítván hűségemet Margery felé. Sejtettem, hogy ennek még lesz következménye, de nem gondoltam volna, hogy még ebben a fejezetben. Szerencsére az Elanea/Rodrik esküvő így is összejött, nem kellett a levél hozzá a hamisított levél. Nemsokkal a sikeres "lánykérés" után jött az a tetves patkány Lord Whitehill, akinek nem csókoltam meg a gyűrűjét. Igaz így a legkisebb öcsi nem jöhetett el a temetésre, de akkor sem fogok behódolni ennek a patkánynak. Nagggggggggggggggggggyon remélem, hogy tőrt döfhetek majd később a szemei közé...legalább akkora kielégülés lenne, mint annó Joffrey halála. A falnél ez a Finn egy paraszt, megvédem a seggét azzal, hogy nem árulom be az elején, errefel nekem esik a kis köcsög? Alap, hogy ezek után nem árultam el Cuttert, hogy ő lopta el a kést...ennek is tuti lesz következménye, de ellenben a Force Awekens Finn-ével, ezt a Finn-t nem csípem, így felőlem kínhalált halhat ő is. A legvégén pedig kinyírtam Damian-t, és ezzel megmenekült a kis hajléktalan srác, aki már segített nekem korábban is. A kést se dobtam el, mert valamiért az az érzésem, hogy szükségem lesz még rá...plusz elfogott egy olyan érzés is, hogy Mira Forrester megfog halni, és őt sehogy sem lehet majd megmenteni. Ne legyen igazam, de valamiért ezt érzem.

Asher Forrester karaktere tetszik, kíváncsi vagyok hová futunk majd ki vele. Reméljük valamilyen formában tudok majd vele segíteni a családnak, és nem ragadnak le vele a "menjünk, szerezzünk sereget és segítsünk" mondatoknál, amiből aztán végül nem lesz semmi. Bár a Game of Thrones világában ez se lepne meg igazán.
A lényeg, hogy továbbra is tetszik, kajolok és sztem bele is vágok a 3. fejezetbe.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.