Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Idén biztos nem jelenik meg a Squadron 42 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Idén biztos nem jelenik meg a Squadron 42
A Star Citizen egyszemélyes kampánya nem kapott új megjelenési dátumot.

Star Citizen

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek
142 levél
Válasz 16.10.11. 17:41 #3
Artyom
De az hogy odébb van a fejlesztés az nem jelenti azt, hogy ez rossz, hiszen az a cél hogy megvalósíthassák amit szeretnének, nem pedig az, hogy gyorsan kiadjanak valamit. Tehát megtévesztően sejtettél nem sok jót, miközben elég sok jó várható a középtávoli jövőben , pl. a 2.6-ban már lövöldözhetünk egymásra a Star Marine-ban.

Tessék felvázolni korrektül a CitizenConon különböző verziókra számított terveket, a starcitizen.hu-n minden aktuális infó fenn van, mert egy srác hivatásának érzi ezeket fordítani. Nem árt ha tudja más is, hogy működik egy ilyen oldal a játékhoz, és ha máskor kell infó akkor nézelődjetek ott is, és akkor egy csomó jó dolgot is fel lehet vázolni a nem sok jót sejtetés helyett.


Star Citizen Alpha 2.6

Érkezik a Star Marine, a fejlesztett Arena Comander, valamint a megnövelt Cursader. Ebben a verzióban lesz a csapatválasztó képernyő és a rangsor átalakítása, a repülési modell átdolgozása, a zene rendszer, valamint a legtöbb hajót használhatjuk majd a private meccseken.

A Star Marine kettő térképpel érkezik, a 4×4 fős Station Demiennel és a 12×12 fős Echo Elevennel. Lesz Deatmatch és Control játékmód, új testpáncélok, fegyverek, gránátok, taktikai kijelzők, radarral, játékos azonosító rendszerek, lesz lehetőség a tárgyak felszedésére, valamint kihívások teljesítésére és kitüntetések gyűjtésére.

starcitizen.hu-n fenn van a Citizencon összefoglalója, tessék hájpolni az oldalt, infókat leszedni róla és terjeszteni és reklámozni.
1677 levél
Válasz 16.10.11. 16:52 #2
GeryG
A nem sok jót sejtet azt jelenti, hogy igenis odébb van még a megjelenés, ami ahhoz képest, hogy idén év végére datálták, nem jó hír. Ennyi. Tök mindegy hány stúdióval dogoznak rajta, akkor is csak egy csúszásról beszélünk, ami sosem jó hír. Senki nem bocsátkozik sejtésekbe, ez egy kifejezés csupán.
142 levél
Válasz 16.10.11. 16:23 #1
Artyom
"ráadásul hozzávetőlegesen sem adott meg új premierdátumot, ami nem sok jót sejtet"

Azt sejteti, hogy dolgoznak a játékon. 360 fővel, 4 irodával, folyik a munka, nem szükséges sejtésekbe bocsátkozni, mert akkor megint elkezdődik az az idióta nyávogás, hogy sose lesz kész, és attól kiütést kapok.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.